Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj potřebuji prosím poradit, 9letý pes Fleat coated retrívr včera spolkl špejli od nanuka. Chci se zeptat vyjde to přirozeně nebo mám plašit a jít na veterinu? Mám trošku strach hlídám psa bývalému. Děkuju..
Já si myslím, že to vyjde, ale možná bych pro jistotu tomu veterináři zavolala a ujistila se že OK. Je to velkej pes, myslím, že nebude mít kvůli tomu žádné problémy. Náš ohař toho už sežral… a vždy to vyšlo ![]()
Byla bych v klidu. Naše labradorka kdysi polkla celou smrkovou šišku, přišli jsme na to, až když jí vyblila. @Douby
Já mysim, ze ok… Nas uz tech klacku a drivek sezral… Take retrivr… Maximalne se pozvracel.. Spis bych to resila, az kdyz by pes zvracel krev, bylo mu zle.. Jestli je ok, neresila bych
@Douby Právě on asi před 2 lety sežral vepřové kosti a málem to nepřežil..
to nechápu ty dnešní psy
úplně mám strach mu volat.
Sousedův podvraťák (směska všeho možného), fena velikosti v kohoutku cca jezevčíka žrala všechno, co našla v garáži. Hlavně kovové matky
Dožila se 15 let.
Jestli to bylo takový to placaty, dřevěný, tak to bych se moc nebála.
Já bych pro jistotu zavolala veterináři a hlídala jestli to vyšlo, jednou mi pes snědl pytlík i s piškoty a doktorka mi řekla že pokud to do tří dnů nevíjde samo tak mám dojet. Ale určo to bude dobrý.
Myslím, že to bude v pořádku. U malého psa bych možná měla obavy, ale u velkého to nebude problém.
@Agli Já myslím že to výjde bez problémů náš německej ovčák normálně klacky žvejká ale pokuď chceš mít jistotu tak zavolej na veterinární ambulanci oni ti tam řeknou co a jak a aspoň u nás jsou příjemný ( už sem tam taky volala kvůli poranění na čumáku ) ![]()
Všem moc děkuju snad to vykadí zítra..já už ho hlídám poněkolikáté a už párkrát jsem ho vrátila nějak poškozenýho
bývalí na něm dost visí tak se už všeho bojím.
@Agli pokud to do 24 hod. nevyjde z pejska ven, tak bych pak volala veterinu, aspoň RTG by udělal aby zjistil, kde se to posunulo a proč nevyšlo ven.
Vezla jsem tak kolegyni pro štěně howíka a majitelka říkala, že jedno ze štěňat jí strhlo a spolklo naušnici… tak to řešili na veterině a dostali právě tuto radu ![]()
Můj Bernák tohle udělal několikrát když jsem mu nechávala zbytek nanuka tak mi tu špejli prostě vytrhnul a taky ji spolknul a naštěstí nikdy nic
ale taky jsem měla strach, hlavně aby se mu nějak nevzpříčila v krku.. ale myslim si, že žaludeční štávy ten klacíček tak nějak rozměknou aspon ![]()