Probíhá ovulace bez menstruace?

15
27.9.15 16:35

Probiha ovulace bez Ms

Zdravim maminky,
zakladam nove vlakno protoze i po dlouhem hledani jsem nenasla odpoved na mou otazku.
Mame 15 mesicni holcicku, stale kojim a beru Azalii, pri ktere jsem mela Ms naposledy v lednu a to jen pri vynechani prasku.
Prasek jsem mela posledni v patek. A od te doby asi trikrat nechraneny sex. Zajima me jestli probiha ovulace i kdyz neni ms, tudiz jestli je moznost tehotenstvi. A popripade kdy muzu testovat, kdyz se nemuzu ridit Ms, abych zbytecne neplasila ;-)
Dekuji za odpovedi a preji vam krasny den ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14637
27.9.15 16:42

Pokud už nebeš HA, těžko říci, kdy přijde první ovulace. Ta totiž menstruaci předchází. Takže z tvého pohledu můžeš otěhotnět i bez menstruace, ovšem fígl je v tom, že kdybys neotěhotněla, tak za cca dva týdny odmenstruuješ. Testovat můžeš ty dva týdny po nechráněném sexu. Každém, protože netušíš, kdy už z toho něco mohlo být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
27.9.15 16:53

Menstruaci předchází ovulace, ne naopak, takže otěhotnět jsi samozřejmě mohla :) Navíc dost často je po vysazení antikoncepce tělo jako „pohnojené“, může dojít k ovulaci i víc než jednou v daném cyklu, takže tím větší můžou být šance. Co se týče testu, zkusila bych nejdřív 14 od posledního nechráněného styku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
27.9.15 16:55

Ja nerekla nic o tom, ze chci testovat zitra

Myslite ze probiha ovulace kazdy mesic kdyz nemam pauzy v pouzivani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
27.9.15 17:01
@KackaV1993 píše:
Ja nerekla nic o tom, ze chci testovat zitraMyslite ze probiha ovulace kazdy mesic kdyz nemam pauzy v pouzivani?

Pokud bereš HA, tak není ovulace žádná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
27.9.15 17:03
@KackaV1993 píše:
Ja nerekla nic o tom, ze chci testovat zitraMyslite ze probiha ovulace kazdy mesic kdyz nemam pauzy v pouzivani?

při braní antikoncepce ovulace neprobíhá, to je právě ten fígl, jak brání otěhotnění. Nicméně píšeš, že jsi ji vysadila, pokud bys už nenasadila, tak riziko otěhotnětní zkrátka je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
27.9.15 17:04

Řeším teď neco podobneho akorat neberu antikoncepci. Omezila jsem kojeni na 4× za den a v noci uz nekojim a ms pořad nikde.na tehotenstvi vubec nespecham. Jen mi jde o tu menstruaci aby vubec pri kojeni dorazila.Je to loterie a tezko rict kdy ovulace nastane, kdyz se neni od ceho odpichnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
27.9.15 17:40

@Martina84 to my zase kojime kazdou chvili, temer jedina tekutina, kterou do ni dostanu a to o noci ani nemluvim :-D ja po porodu nez zacala brat antikoncepci tak jsem mela ms snad po tydnu… My se mimcu taky nebrani tak az se zadari tak se zadari :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
28.9.15 20:13

@KackaV1993 mě ms v podstatě nechybí :),měla jsem ji naposledy v dubnu 2014, ale tak za půl roku už by přijít mohla…uvidíme, co nám život přichystá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
30.9.15 10:16

@Martina84 to me teda taky ne :-D jsem spokojena, ale musim uznat, ze trochu ve me hloda, jestli to neni nejak skodlive kdyz tak dlouho neni, z toho duvodu jsem ted prasky vysadila no a kdyz by se miminko zadarilo, tak tim lip:-)
Ale tak koupila jsem si menstruacni kalisek loni a s tim i ten hrozny tyden je brnkacka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
30.9.15 20:06

Já si ho koupila taky, ale ten měsíc jsem otěhotněla a nestihla ho ještě vyzkoušet. Jsem zvědavá, jak se s tím naučim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
1.10.15 20:15

@Martina84 je to boj ze zacatku, nez se na to prijde travila jsem i pul hodiny na zachode, nez se zadarilo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí