Sílící ovu test - možné těhu?

32
23.9.15 09:55

Sílící ovu test -možné těhu ?

Ahoj holky, od 5 dne po IUI si dělám ovu testy skrz pregnyl a ( i tt ale na těch je pouze slabý duch a nafotit to nejde ) slábl a slábl a dneska se mi zdá že zesílel, dneska 12 DPIUI a 25 DC, dostat bych to měla za 6 dní, chci zkusit právě ještě dva dny ten ovu test zda bude stejný nebo zeslábne a tt až tak o víkendu… myslíte že by to mohlo značit že je to na dobré cestě? :) četla jsem že pozitivní ovu test ukáže těhu dřív jak tt tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3079
23.9.15 09:58

@mascarpone Nejlepší bude, když zkusíš těhu test :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
23.9.15 10:05

@Tedtovyjde no to chci o víkendu :) já vím že by to bylo nejlepší ale min měsíc jsem měla ducha až od 14-15 dne po iui a test pozitivní dva dny před očekávanou, ale mimi se neudrželo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
23.9.15 10:07

@mascarpone Taky jsem to četla, ale je to fáma - těhotenský test reaguje na hormon vylučovaný do těla ihned při zahnízdění vajíčka na děložní sliznici. Dokud vajíčko není zahnízděné, tělo netuší, jestli došlo k oplodnění nebo ne.
Udělej si těhotenský test, ideálně týden po zmeškání ms, reálně v den kdy má přijít (znám ty nervy a těšení na testování :mrgreen: ) a uvidíš. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
23.9.15 10:09

@Icestar já to tak právě měla i minulý měsíc :D že po pregynulu byly oba pozitivní, pak slábly, pak jsem zkoušela jen ovu test a ten sílil a sílil a pak jsem teprve zkusila tt, ale neudrželo se :( jooo nervy o jsou teda super :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4613
23.9.15 10:34

No jako nejsi úplně mimo. Já sice nejsem odborník, ale na začátku těhotenství, něajký 5.tt jsem schválně zkusila i jeden ovulační test a byl silně pozitivní. Našla jsem i třeba tohle: Luteotropní (luteinizační) hormon (LH) vzniká v podvěsku mozkovém (hypofýze). Jeho působení je nutné k produkci estrogenů, progesteronu a k vyvolání ovulace. Léčebně se podává před umělým oplodněním spolu s FSH. Ve formě HCG se podává k vyvolání ovulace.

On totiž lidský choriový gonadotropin (HCG) patří spolu s lutropinem (LH) do skupiny glykoproteinových hormonů. Takže ovu testy (na LH) pravděpodobně reagují i na HCG.
Každopádně držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
23.9.15 10:41

@mascarpone měla jsem skoro pozitivní ovu testy i v cyklech, kdy jsem nebyla těhu, takže to o ničem nesvědčí :nevim:
Když to bylo těhu, tak jsem měla ovu test pozitivní, ale až když jsem měla pozitivní i těhu test, takže takto to nezjistíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
23.9.15 11:08

@sarink Přesně tak. Při těhu reagují těhotenské testy. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
28.9.15 23:42

Ja jsem tehotenstvi zjistila vlastne ovulacnim testem normalne jsem krvacela myslela jsem ze je to MS asi 10dni po sem zacala delat ovulacni test ten byl hned pozitivni a k tomu me bolely bradavky bylo mi to divny tak jsem udelala i tehotensky a byl poz.taky a ted se mi to stalo zase

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.15 19:50

Ahoj holky,

prosím Vás, mám na Vás zkušené dotaz. Stalo se mi, že jsme měla dva dny po sobě pozitivní ovu test. Těžko říct, který byl silnější…Ten druhý den jsme měli s přítelem pohlavní styk. Den, po druhé pozitivním ovu testu se zvýšila BT o 0,3 stupně. Ale zase ten první den jsem cítila „bodání“… Ale nevím, zda je vždy platný první pozitivní test či i ten druhý :nevim:
Doufám, že Vás nebudu touhle otázkou nijak obtěžovat :)
Budu moc ráda za jakékoliv informace a vaše zkušenosti, protože jsem v tomhle úplný začátečník.
Moc děkuji a přeji krásný zbytek dne :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí