Test negativní, ale na vnitřním utz bylo něco vidět

103
20.9.15 18:51

Test neativni ale na vnitrnim utz bylo neco vidět

Dobry den chtěla bych se zeptat jestli mate zkušenost jako ja. Mestruace mi meška dnes 16 dni ale test negativni v patek u dr vnitřním utz dr říkal že to vypada na počatek těhotentvi odebral krev a mam čekat na výsledek. Mate někdo stejnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3168
20.9.15 19:20

@Ada92
záleží na tom, zda víš kdy byla ovulace a tedy jestli ms skutečně mešká… Pokud skutečně mešká a máš tedy cca měsíc po ovulaci, test už by byl na 100% pozitivní. Pokud nevíš, kdy byla ovulace, mohla být později a test teprve pozitivní bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
20.9.15 19:29

Mam menstruaci cca 28-30dni ovulace právě vůbec tento měsíc vůbec nevi kdy byla :-/ A mysliš že z te krve by to už poznal dr když není test pozitivni? mam volat zítra tak jsem zvědava :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
20.9.15 19:36

Z krve to doktor pozná podle hodnot Hcg. A jaký jsi měla test, s desítkovou citlivostí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
20.9.15 19:43

No už dělam testy od meškani nekdy se ukazal dušik ale jinak prakticky negativní. sla jsem k dr s tim že mi da vyvolavačku udělal mi vnitřni utz a říkal mi že to vypadana na začátek těhu ale že radši nabereme krev. Řikala jsem mu že mam testy negativni a on že se to stava. mě to právě zarazilo už mam syna a u toho jsem měla krasne testy už před menstruaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
20.9.15 19:45

@Ada92 Aha, no tak vydrž do zítra na tu krev… Držím palce! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
20.9.15 19:46

Děkuju :) určitě napišu jak jsem dopadla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69125
20.9.15 19:46

Pri tehotenstvi hCG v krvi byt musi, pokud bude krev negativni, nejedna se o tehotenstvi. Dokonce utz prumerne vidi neco kolem hodnoty 1000 IU, citlive testy jsou pozitivni pri 10-20 IU. V naproste vetsine pripadu se pk hCG objevuje i v moci, sice o neco pozdeji a v mensim mnozstvi nez v krvi, ale pripady, kdy by treba v krvi bylo 1000 a test negativni, jsou velmi, velmi vyjimecne.
Standardne byva pozitivita v tomto poradi: 1) pozitivni krev, 2) pozitivni test z moci, 3) az po case je neco videt na utz. Pozitivni nalez v deloze a negativni tehotensky test je hodne vzacna situace. Pockej na tu krev a uvidis, ta da jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
20.9.15 20:12

Děkuji za info mě právě taky zarazilo že viděl něco na utz ale testy negativni.Bylo mi řečeno že se to stava. šla jsem s tim že mi da vyvolavačku a pujdu domu místo toho takovej (krasnej) šok :) tak doufam že to vyjde.dam zítra vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
21.9.15 19:16

Ahoj! Tak jak jsi dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
22.9.15 12:14

Ahoj holky ja to mam asi tak jak autorka dotazu jen mam zpozdeni 11 dni ale včera sem byla take na utz a dr tam videla bublinku takovou uplne malou…rikala e by to mohlo byt ale ze to muze byt i kuli te zpozdene ms musím čekat do zítřka a sem jak na trní:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
23.9.15 14:59

Ahojky holky tak hcg v krvi pry negativni jen nechapu co dr viděl teda :-/ dal mi vyvolavacku a mam počkat 14 dni jestli to dostanu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
23.9.15 17:44

@Ada92 Aha, tak třeba to klapne hned příště  :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
24.9.15 15:59

Doufam :) Dr mi napsal clostilbegyt tak doufa že to vyjde :) Před prvním jsem měla 2× potrat a pak lečbu clostikem tak i přes problémy jsem nepotratila.Tak doufam že nam vyje i to druhé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
24.9.15 16:12

@Ada92 Určitě, budu držet palce. A jak máš staré první dítko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí