Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky mam dotaz, snazime se o miminko menstruace by mela prijit plus minus ted o vikendu ale mam tenhle mesic takove problemy jako mota se mi. hlava mam nejaky blby tlak a trochu me zacinaji bolet prsa bradavky a z boku jako od podpazi myslite si ze bych mohla byt tehotna i pres to ze sem se nechala partnerem ukecat a udelala sem si test ted pred Ms a byl nega??? Diky za info ![]()
@Tiger-lily ja spis jestli nemate nejaka podobny zkusenosti vis ![]()
@Karlicka11 Těhotná být můžeš
Počkej až Ti vynechá ms a test udělaj znovu, z vlastní zkušenosti vím, že ty testy před ms jsou negativní a jsou to zbytečně vyhozeně peníze. Já taky kolikrát testovala už týden před ms a samozdřejmě nic
U posledního těhotenství se mi objevil na testu slabí duch až 3 den po vynechání ms a pak už jenom sílil ![]()
Tak vždycky, když mi bylo takhle, tak z toho nic nebylo. Když jsem byla absolutně v pořádku a bez příznaků, jednalo se o těhotenství.
@Shakirka23 píše:
Myslím, že nejsi, testy bývají pravdivé
to ano, ale ne kdyz je delas 4 dny predem (nebo vic, nevim, kdy se nechala „ukecat“).
@Karlicka11 píše:
@Tiger-lily ja spis jestli nemate nejaka podobny zkusenosti vis
máš ještě ten test? zkušenost mám takovou, že ze začátku těhotenství se na testu může objevit duch až po delší době…
@speedyy dekujuuu uvidime pockam treba do patku příštího a uvidime ![]()
@weyky Přesně
Když jsem měla všechny příznaky těhu, tak z toho nic nebylo. Nevolnosti, bolení v podbřišku, bolest bradavek ( ještě aby mě nebolely, když jsem si na ně 100krát za den sahala
) A když jsem byla bez příznaků, tak z toho bylo těhu ![]()
@Karlicka11 Ono je to těžký vydržet, když to těhu člověk tolik chce, viď? Ale v tomhle případě se opravdu vydrží počkat..Já si živě pamatuju, jak jsem naháněla celý den na testu u okna ducha a dokonce jsem ho tam i viděla
( samozdřejmě tam nic nebylo ) ![]()