Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mimochodem,
jsem veliký fanoušek a samotestitel ![]()
Nerada bych odradila ty, co si nejsou jisté. Sama jsem našla dušíka namamtestu a mám 2 dny zpoždění.
Chtěla bych sem pozvat všechny rozumné holky. Všechny, co rády testují, všechny co touží po děťátku.
Taak
honem a testíky ![]()
Hlavně to není o vysmívání prosím vás
Dávejte testy, budeme diskutovat, polemizovat
![]()
@Setkub Ahoj, my se už známe
Tady jsou vítány názory pozitivní i negativní. Ať píše každý to, co vidí nebo nevidí. Co si myslí. Své zkušennosti. Nechci to tzv. pochlebování.
Prostě pojďme do toho!!!
Pozitivní, negativní, duch, neduch
![]()
Tak tohle je mamatest 10 pro ty, co by jej chtěli kupovat ![]()
Druhý den jsem dělala Dr. Max a nic.
@Envie a v kolikátém měsíci jsi? Nevidím metřík? Já mám už děti dvě. A za mě pokaždé Dr. Max. Ten ukazoval jasně. Bu%d bílo nebo čárka ![]()
@Twitter noo cekam do 23.9… Tak doufám že se nic nedostavy a budu testovat o sto šest
![]()
@Envie ja taky chodim na mobilu hlavně a většinou na fotkách nic moc nevidim… Na téhle vidím pidimidi něco ale nevím
![]()
@zuzka131313 podle mě jsou nejspolehlivější. Nikdy jsem na něm neměla nic, když jsem nebyla těhotná. Za mě nej testy ![]()
Pěkný večer,
dříve jsem chodila do diskuze, kde jsme zkoumali své TT. Byly tam bezva holky, ale pak se to zvrhlo v to, že i na saváku se školního sešitu všichni viděl // Když někdo - třeba já, či kdokoliv jiný rozumný napsal, že je test negativní, tak mě osočil, nenáviděl a všichni diskutující mě zaškatulkovali a zlinčovali - ona nám to nepřeje! Ona je na tom testu nevidí a je špatná.
Chtěla bych založit podobnou diskuzi.
Duchové v limitu i po limitu. A nebudeme se zlatíčkovat, miláčkovat, ňuninkovat. A když na testu nebude ani prd - nestyďte se, napište to. Vždyť si přece nechceme lhát. Chceme si říkat pravdu a na rovinu. Takže bych ráda přivítala nové členky anebo i ty, kterým se ve staré kecálii nelíbí.