Duchové po limitu i v limitu - foto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5088
13.9.15 23:21

Jéé. a můžu občas nakouknout??? Už sice další neplánujeme, ale lovení mně pořád baví :)!! Držím palce a snad nebude vadit můj názor, coby nesnažilky :)!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
13.9.15 23:24

@Envie a čekáš první? Tak hodně odpočívej. Já jsem porodila malou a za 2 měsíce jsem byla znova těhotná. To byl děs. Ale potratila jsem chuďátko ve 12tt. Pak měla malá 9 měsíců, počali jsme chlapečka. Dnes má 13 měsíců :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Twitter
13.9.15 23:28

@Selfi :mavam: tož ty už máš 3 :lol: ale budu ráda, když se tady sejdou bezva lidi. Hlavně s racionálním uvažováním.
Pochopím nováčky, co neví co a jak, co se snaží. Ale nechtěla bych tady Mileny a Melanie a jim podobné sluníčkářky.

• Citovat
  • Upravit
Twitter
13.9.15 23:31

@Selfi a jaké je to mít 3? Protože já chci taky 3 :D

• Citovat
  • Upravit
Twitter
13.9.15 23:37

@zuzka131313 stejně je tam mechovina - falešný :) Já tady ty duchy z mamatestů nepovžuju za pravé. Až budeš na PC, tak tam asi dušíka uvidíš. Nebo to můžu uprvit tak, že ho fakt uvidí každý kilometr daleko :mrgreen:
Tady upravený kontrast. To už snad vidíš, né? :lol:

• Citovat
  • Upravit
5088
13.9.15 23:40
@Twitter píše:
@Selfi :mavam: tož ty už máš 3 :lol: ale budu ráda, když se tady sejdou bezva lidi. Hlavně s racionálním uvažováním.
Pochopím nováčky, co neví co a jak, co se snaží. Ale nechtěla bych tady Mileny a Melanie a jim podobné sluníčkářky.

ano.. vím.. znám :)…a chápu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
13.9.15 23:43
@Twitter píše:
@Selfi a jaké je to mít 3? Protože já chci taky 3 :D
:palec: :palec: :palec: :palec: :palec: prostě pořád počítáš do tří :)… mám tři teprve krátce, takže jsem si úplně nezvykla :)… takže pořád v autě kontroluji, jestli tam jsou všechny místa obsazena :)– no pak je to taxikařina :) a vysoká logistika :)… tím, že dvě jsou starší, tak se svět točí kolem nich.. škola, školka..kroužky.. čekání, vození… :/…chtěli jsme třetí dřív..ale nedařilo se… :nevim: /4roky/

já chtěla od mala 3 děti… a pořád mi přijde jako sen, že se mi to opravdu povedlo! :kytka: Ale automaticky se tě každý zeptá, kdy bude čtvrté… a tak nějak na ty lidi nechápavě koukám… prostě někdo to má nastavené na dvě a ví, že další už ne.. někdo prostě musí mít tři, aby to tak cítil.. někdo to má nastavené na 5,6… nekonečno…
u nás je číslo konečné:)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
13.9.15 23:46

@Twitter ty máš stejně starého chlapečka jako já :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
13.9.15 23:48

@Twitter hele, a jiné sis dělala? Jako vypadá hezky, i když prostě mamatest je zrádce :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
14.9.15 00:06

@Selfi ano, 13 měsíců. Ale to je takový lenochod :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.9.15 04:58

@Twitter Milena i Melanie je jedna osoba ;-). Někdy se to nedalo ani číst co psala. Dříve jsem tu diskuzi četla každý den u snídaně. Jen hodně málo jsem přispívala. Prostě mě jen bavilo vás čist. Tak pokud nevadí, občas nakouknu i sem :-)

• Citovat
  • Upravit
4666
14.9.15 08:49

@Twitter ja normálně na tyhle diskuze nepachnu, zaujal me název :lol: ja na tom tvém testu tu čárku vidím, jen pro úplnost mam 2 deti ale testovala jsem 3× za život pokaždé duch z toho 2 deti a jednou pak přišla MS i přes pozitivni test takze tak. Je to fakt teprv ta startovací čára a lepší je jít na to rozumně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
14.9.15 11:11

Já testovala vždy (i) Mamatestem a vždycky nekecal. Momentálně nekecá už 26 týdnů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
14.9.15 12:22
@Twitter píše:
@Selfi ano, 13 měsíců. Ale to je takový lenochod :mrgreen:

náš to stejné :).. ještě ani nechodí… lozí jak střela, chodí kolem všeho, ale nepustí se a nepustí :)..ale to neva:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
14.9.15 12:35

Ahoj všem :mavam:, už mám dva dny zpoždění. Ale špiním. Tak nevím teda. Mám jeden poslední test, ale jelikož špiním, moc se mi ho dělat nechce.
A co vy, nemáte někdo nějaký test pro potěchu oka? :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí