Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jéé. a můžu občas nakouknout??? Už sice další neplánujeme, ale lovení mně pořád baví
!! Držím palce a snad nebude vadit můj názor, coby nesnažilky
!! ![]()
@Envie a čekáš první? Tak hodně odpočívej. Já jsem porodila malou a za 2 měsíce jsem byla znova těhotná. To byl děs. Ale potratila jsem chuďátko ve 12tt. Pak měla malá 9 měsíců, počali jsme chlapečka. Dnes má 13 měsíců ![]()
@Selfi
tož ty už máš 3
ale budu ráda, když se tady sejdou bezva lidi. Hlavně s racionálním uvažováním.
Pochopím nováčky, co neví co a jak, co se snaží. Ale nechtěla bych tady Mileny a Melanie a jim podobné sluníčkářky.
@zuzka131313 stejně je tam mechovina - falešný
Já tady ty duchy z mamatestů nepovžuju za pravé. Až budeš na PC, tak tam asi dušíka uvidíš. Nebo to můžu uprvit tak, že ho fakt uvidí každý kilometr daleko ![]()
Tady upravený kontrast. To už snad vidíš, né? ![]()
@Twitter píše:
@Selfitož ty už máš 3
ale budu ráda, když se tady sejdou bezva lidi. Hlavně s racionálním uvažováním.
Pochopím nováčky, co neví co a jak, co se snaží. Ale nechtěla bych tady Mileny a Melanie a jim podobné sluníčkářky.
ano.. vím.. znám
…a chápu ![]()
@Twitter píše:
@Selfi a jaké je to mít 3? Protože já chci taky 3
já chtěla od mala 3 děti… a pořád mi přijde jako sen, že se mi to opravdu povedlo!
Ale automaticky se tě každý zeptá, kdy bude čtvrté… a tak nějak na ty lidi nechápavě koukám… prostě někdo to má nastavené na dvě a ví, že další už ne.. někdo prostě musí mít tři, aby to tak cítil.. někdo to má nastavené na 5,6… nekonečno…
u nás je číslo konečné:)!
@Twitter hele, a jiné sis dělala? Jako vypadá hezky, i když prostě mamatest je zrádce
…
@Twitter Milena i Melanie je jedna osoba
. Někdy se to nedalo ani číst co psala. Dříve jsem tu diskuzi četla každý den u snídaně. Jen hodně málo jsem přispívala. Prostě mě jen bavilo vás čist. Tak pokud nevadí, občas nakouknu i sem ![]()
@Twitter ja normálně na tyhle diskuze nepachnu, zaujal me název
ja na tom tvém testu tu čárku vidím, jen pro úplnost mam 2 deti ale testovala jsem 3× za život pokaždé duch z toho 2 deti a jednou pak přišla MS i přes pozitivni test takze tak. Je to fakt teprv ta startovací čára a lepší je jít na to rozumně
Já testovala vždy (i) Mamatestem a vždycky nekecal. Momentálně nekecá už 26 týdnů ![]()
@Twitter píše:
@Selfi ano, 13 měsíců. Ale to je takový lenochod
náš to stejné
.. ještě ani nechodí… lozí jak střela, chodí kolem všeho, ale nepustí se a nepustí
..ale to neva:)
Ahoj všem
, už mám dva dny zpoždění. Ale špiním. Tak nevím teda. Mám jeden poslední test, ale jelikož špiním, moc se mi ho dělat nechce.
A co vy, nemáte někdo nějaký test pro potěchu oka? ![]()