Duchové po limitu i v limitu - foto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Twitter
14.9.15 12:41
@Anonymní píše:
@Twitter Milena i Melanie je jedna osoba ;-). Někdy se to nedalo ani číst co psala. Dříve jsem tu diskuzi četla každý den u snídaně. Jen hodně málo jsem přispívala. Prostě mě jen bavilo vás čist. Tak pokud nevadí, občas nakouknu i sem :-)
:mavam: jasně, klidně sem nakukuj a přispívej. tady je to pro každého. Akorát by bylo fajn, říkat si vše narovinu. Když na testu nic nevodím, nebudu přece ostatní přesvědčovat, že jo, jen proto, abych neurazila :nevim: :D
Tohle mě tam fakt hodně vadilo.
No a Melanie a Milena… to šlo poznat už jak psala. Psala stejným stylem a pořád to zlatíčkování a sluníčkování. Přišlo mi už fakt lehce úchylné.
  • Citovat
  • Upravit
Twitter
14.9.15 12:44

@Envie neboj, určitě už miminko donosíš zdárně do konce, chybí vám už jen kousek :palec: Já když byla těhotná, taky jsem pořád ráda lovila duchy u snažilek :D No asi je to taky úchylka :lol: :oops:
Já mamatestům taky nevěřím, protože některé měly fakt krásné čárečky a nakonec nic z toho. Nikdy mě nelhal Dr. Max. No a ten byl předevčírem bílý :cert:
Počkám ještě do zítra a jestli to pořád nedostanu, udělám maxe.

• Citovat
  • Upravit
Twitter
14.9.15 15:51

@Envie no já jsem se na tu výrobu právě hrozně těšila :D ne že by to vyšlo hned napoprvé :D Když to zítra nedostanu, otestuju. Ale těhotně se necítím, a to už jsem byla celkem 5× :D krom jedinkrát jsem to poznala vždycky :D

• Citovat
  • Upravit
25
15.9.15 09:15

Ahoj, taky bych se chtěla přidat k vám a lovení…už lovím od letošního ledna… a v sobotu jsem měla 5 dní zpoždění a je tam duch, ale dnes jsem dělala znovu test a neviděla jsem tam nic, tak nevím, co si od toho slibovat…co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
15.9.15 10:18

No právě, že jsem nepoužila stejné, ale každý jiný, na jednom byl duch a na druhém nic moc, jen, když se to jako naklopilo, tak tam něco bylo…tak nevím a asi nemám odvahu dělat další…takže asi počkám na doktorku, tam jdu příští pátek, tak snad to do té doby vydržím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
15.9.15 10:34

Myslíte? No je fakt, že jsem o tom taky přemýšlela, že asi nemůžu srovnávat jiné testy…hlavně ten, co jsem dělala dnes byl nějakej pro mě úplně neznámý..ani žádného výrobce, ani žádnou značku jsem tam pořádně nenašla, koupila jsem ho v lekárně na malém městě a jiný tam neměli :P tak uvidíme, co z toho bude nebo nebude, ale samozřejmě bych si přála, abych fakt byla těhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
15.9.15 10:39

Moc děkuju, tak jste mi zase dodala trochu naději, že už konečně jsem těhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
15.9.15 12:02

Ahoj holky, vidíte něco??? Jako na denním svetle něco málo vidět jde, jen si nejsem jistá zda to nejsou zbytky hCG po SP který byl před mesicem. Prsa bolí, podbřišek taky, takže buď to dostanu už nebo nevím… Začali SME se snažit hned jak sem přestala krvácet po potratu, ale kdy byla ovulace to fakt přesně nevím…testovano testem comfort od moje lékárny. Ty mi dělali slabou čárku i když už sem byla ve 4 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
15.9.15 12:07

@Matteo.emma za mě nic nevidim… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
15.9.15 12:15

@Matteo.emma Ahoj fotku jsem trošku ztmavila, aby šla vidět líp. Já ji vidím i normálně na té tvojí.
Ale jestli je to zbytkové hcg po revizi, to nevím. Já ho měla v krvi 3 týdny. Co to je za testy, takový zelený?

• Citovat
  • Upravit
Twitter
15.9.15 12:17

@zuzka131313 zkusi si uplně sklopit monitor :D ti duši jsou hold duši a musí se fakt hledat :D ale když ho sklopíš, určitě alepsoň na té mojí ho uvidíš. je u něj šipka.

• Citovat
  • Upravit
786
15.9.15 12:22

@Twitter na ty tvoji ho vidím :palec: to je ale opravdu duchacek :think: ja se to ale naucim :D 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
15.9.15 12:32

@zuzka131313 v této fázi je těžko říct, jestli už se to rýsuje hcg nebo to může být stín z té kontrastní látky, která je v testu zapuštěná :nevim:
@Matteo.emma psala, že byla po revizi, může to být i nějaká minimální hodnota ještě z pův. těhotenství. Fakt těžko říct. Teď musí zkoušet a zkoušet dál :)
Já jsem to dnes dostala v plné parádě, takže já budu jen čumákovat na testy druhých :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1896
15.9.15 12:40
@Twitter píše:
@Matteo.emma Ahoj fotku jsem trošku ztmavila, aby šla vidět líp. Já ji vidím i normálně na té tvojí.
Ale jestli je to zbytkové hcg po revizi, to nevím. Já ho měla v krvi 3 týdny. Co to je za testy, takový zelený?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
15.9.15 12:41

@Twitter ja stále cekam ale taky bych si nejradši jednu tyčinku pocurala… Bolí mě prsa jak čert a moje minula MS byla jak když nebyla… Ale zase na to nesmim tak myslet :roll: přítel už 3 dny zvraci a dneska od něj padlo jestli nejsem těhotná že asi převzal ranní nevolnosti… :poblion: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí