Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj přispěju vám taky do soudku..tady přidávám dnešní ovu test 17dc. Ovu očekávám dnes večer nebo zítra ráno poznám dle bolestí..tak snad už z toho něco bude..min. cyklus s clostilem bohužel nepomohl a to ovu došla až 25dc(docela pozdě)
všem snažilkam ![]()
@maria0 No, klasika…prsa, podbřišek, hlavně mám už třetí den kocovinu a dva dny zvýšenou teplotu, bolí mě i záda…cítím se jinak, ale stopro si to zase namlouvám
![]()
@Setkub Ahojky, tebe naposled jsem tvoje příspěvky četla, když jsi byla těhotná…mrzí mě, co tě potkalo a že tolikrát
Ale pokud jsi 8 dní po Pregnylu, tak jsi teprve tak 6/7DPO a to by asi nebyl duch tak krásně vidět…takže za mě to je Pregnyl ![]()
@cybermis ahooooj, to jsem dopadla, co???
Ale neda se nic delat… Jinak kocko, oni jsou skoro neviditelny
ale i tak se priklanim k pregnylu taky :-/
@Setkub No to teda, zas tak dobrý zrak už na starý kolena nemám
Ale zkus zítra, když vydržíš tak v sobotu… Vy jste byli zase na IUI? Na kolikátém už?? Mě teď dr. řekl, jedině IVF
![]()
@cybermis my nemame IUI, zatim zkousime planovanej sex
misto pipet mi to tam soupne manzel
ale jal dlouho nas to bude bavit…
a ty ted cekas??? ![]()
@Setkub No prý ty hormony, co si pícháš před na stimulaci způsobují mimo jiné i rakovinu - čípku nebo prsou… Já už jsem s tím jednou dočinění měla, tak tam ještě nechci přikládat polínka, víš jak. Jedno dítě přece jen mám a chci vidět jednou i vnoučata… ![]()
Kolik DPO jsem nevím, ale tak 7…ale fakt nevím
Tuším ovulaci minulý čtvrtek
@Setkub
Jen s tím rozdílem, že nemám doma jediný test a dokud nebude spoždění, nebudu ani žádný kupovat (no, i když možnááá
) A ten Pregnyl jsi měla teda v úterý?
@cybermis to ti zavidim, taly jsem to tak chtela udelat
ja mela pregnyl ve stredu v sedum rano
a ovulka ctvrtek vecer ![]()
@Setkub Tak to by odpovídalo
Hele tak se mnou vydrž ne?
Já jsem dneska 21DC, MS dojde příští čtvrtek, asi…vydržíš? ![]()
@cybermis nevydrzim :-/ hlavne kocko, ja musim hned s pozitivnim testem do Pronatalu pro Prednison a neschopenku ![]()