Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@v_e_r_u_n87 tak tak uvidime, ale mam strasne rozhazeny cyklus, takže netusim ani kdy mam ovulaci a zda mam ![]()
@dejan04 kolik dní jsi po oplodnění. Teda tady musím fakt hoodně hledat.
Tak já dneska taky testovala nedockave… A bílo jam na horách. Kurna ![]()
Fakt jo…ono je to normálně vidět docela dobře, viděl to tam dokonce i manžel, anichž bych ho na to musela upozornit…tak příští pátek vám dám vědět, jestli z duchů je těhu… ale mám takové tušení, že by to snad mohlo vyjít…prsa mě bolí stále a dneska jsem si v práci málem nablinkala do koše pod stolem
tak uvidíme
Ona ta čárka je ve skutečnosti docela silná, ale hrozně málo zabarvená…tak nevím nu..jsem z toho celá napnutá
…ještě, když moje ségra je teď v 8tt, tak na mě čeká, jestli se to potvrdí, že bychom to vykřičeli do světa spolu…tak snad nám to vyjde ![]()
@dejan04 tak jedině zbývá zkoušet fakt co dva tři dny celou dobu…no uff, to jsme dělali taky jedno období, kdy jsme taky nevěděli, kdy je plus minus ovulace…už jsme se tomu i dycky smáli, nevím, to už pak ten sex nemůže být pokaždé vášnivý si myslím
já to mám teďka přesně 35 dní, tak se to dá spočítat jakžtakž, ale jako teplotu neměřím, ani ovulační testy nedělám..pořád tak nějak doufám, že se trefíme a vyjde to…ale u tebe fakt vidím, i když zatím slabounce, ale je tam, tak at je jen a jen silnější! ![]()
Tak já se taky přidám s dnešním duchem, vidí ho někdo než jen ja ![]()
@dejan04 hoď
je to zatím ve fázi, kdy je fakt malinkatý. Ale máš hi tam