Duchové po limitu i v limitu - foto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1581
17.9.15 10:43

Uvidíme, díky holky za názory. Ja jsem za upřímnost rada. Ja osobně tam taky nic nevidím, ale strašně se modlím, aby mrcha nedorazila. Jsem z toho uz ale unavená, takže tohle pro me byl poslední měsíc, co testuju. Jsou to pro me docela stresy. Dřív to byla zábava, ale uz to začínám prožívat a uz jsem z toho i smutná. Takže na to prdím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dejan04
17.9.15 10:57

@v_e_r_u_n87 @aklusim holky tak u me se rozjizdi cervena a aklusim to co si napsala citim to uplne stejne 8o

• Citovat
  • Upravit
152
17.9.15 11:20

Ahoj holky vidite tam neco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
17.9.15 11:24

foto ale asi rozmazane co

Holky vidite tam neco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1581
17.9.15 11:32

@maria0 bohužel jsou rozmazané, tak nelze říct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1581
17.9.15 11:33

@dejan04 to mě mrzí, tak si teď nějakou dobu odpočineme, však ono se jednou zadaří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dejan04
17.9.15 12:11

@maria0 ja vidim :palec:

• Citovat
  • Upravit
152
17.9.15 12:38

Ja taky vidim ale nechce se mi verit ze by to mohlo konecne vyjit po dlouhe dobe. I kdyz mam takove divne pocity ktere nemivam ale nevim jestli si to nevsugerovavam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
17.9.15 12:46

Bojim se radovat predcasne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
17.9.15 13:44

@dejan04 achjo, škoda :-( já to ale taky tak vidím, že v pondělí dorazí :-( no nic, třeba další měsíc nám to vyjde (to si říkám dycky :D)… jak fakt ale člověk vidí páry, že otěhotní, ani se neznají, ani to dítě vlastně ze začátku nechtějí a pak jsou tady holky, co se snaží i roky..tak je mi z toho smutno :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dejan04
17.9.15 17:12

@aklusim @v_e_r_u_n87 njn holky, snad pristi mesic :mrgreen: ja uz se tomu jen smeju..alespon vim, ze testy co kupuji delaj falesneho ducha tak pikud tam nebude poradna carka uz to nebudu brat v potaz :jazyk: ale aspon je nas vic takovych snazilek a muzem se potporit :palec:

• Citovat
  • Upravit
3208
17.9.15 18:30

@maria0 Já také vidím i přes špatnou kvalitu fotky a tohle falešné nebude :potlesk: Mimoto - jaké pocity máš? Jsem momentálně v podobné fázy :mrgreen:
@Twitter no, ty jsi tu zase, to mi neříkej, že budeme zase lovit duchy spolu :lol: Jen s rozdílem, že já jsem se zasekla na výrobě druhého a ty jedeš už třetí kolo :mrgreen: :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
17.9.15 18:34

@cybermis Snad mas pravdu po tak dlouhe dobe se tomu bojim uverit.Mam obcas bolesti v podbrisku a jsem hodne unavena, porad se mi chce spat. A ty mas jake priznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
17.9.15 18:44

@dejan04 měli bychom výrobce těch testů zažalovat za dělání falešných nadějí :-( :D jooo, budeme se podporovat, a společně doufat, že další měsíc bude ten pravý :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3416
17.9.15 19:27

Ahoj holky!!! :) jsem 8 dni po Pregnylu… Po tech potratech jsem uz debil… Vrchni test je z rana a druhy jsem delala, kdyz jsem prisla z vecere s kamaradkama. Vypila jsem pul litru dzusu a stejne tam duch je… Vim, ze nejlip uvidim rano, ale jaem uz z toho fakt zblba… Kdyby byl pregnylovej, nemel by uz zmizet? Obzvlast talhle vecer???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí