Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Uvidíme, díky holky za názory. Ja jsem za upřímnost rada. Ja osobně tam taky nic nevidím, ale strašně se modlím, aby mrcha nedorazila. Jsem z toho uz ale unavená, takže tohle pro me byl poslední měsíc, co testuju. Jsou to pro me docela stresy. Dřív to byla zábava, ale uz to začínám prožívat a uz jsem z toho i smutná. Takže na to prdím.
@v_e_r_u_n87 @aklusim holky tak u me se rozjizdi cervena a aklusim to co si napsala citim to uplne stejne ![]()
@dejan04 to mě mrzí, tak si teď nějakou dobu odpočineme, však ono se jednou zadaří ![]()
Ja taky vidim ale nechce se mi verit ze by to mohlo konecne vyjit po dlouhe dobe. I kdyz mam takove divne pocity ktere nemivam ale nevim jestli si to nevsugerovavam
@dejan04 achjo, škoda
já to ale taky tak vidím, že v pondělí dorazí
no nic, třeba další měsíc nám to vyjde (to si říkám dycky
)… jak fakt ale člověk vidí páry, že otěhotní, ani se neznají, ani to dítě vlastně ze začátku nechtějí a pak jsou tady holky, co se snaží i roky..tak je mi z toho smutno ![]()
@aklusim @v_e_r_u_n87 njn holky, snad pristi mesic
ja uz se tomu jen smeju..alespon vim, ze testy co kupuji delaj falesneho ducha tak pikud tam nebude poradna carka uz to nebudu brat v potaz
ale aspon je nas vic takovych snazilek a muzem se potporit ![]()
@maria0 Já také vidím i přes špatnou kvalitu fotky a tohle falešné nebude
Mimoto - jaké pocity máš? Jsem momentálně v podobné fázy ![]()
@Twitter no, ty jsi tu zase, to mi neříkej, že budeme zase lovit duchy spolu
Jen s rozdílem, že já jsem se zasekla na výrobě druhého a ty jedeš už třetí kolo
![]()
@cybermis Snad mas pravdu po tak dlouhe dobe se tomu bojim uverit.Mam obcas bolesti v podbrisku a jsem hodne unavena, porad se mi chce spat. A ty mas jake priznaky?
@dejan04 měli bychom výrobce těch testů zažalovat za dělání falešných nadějí
jooo, budeme se podporovat, a společně doufat, že další měsíc bude ten pravý ![]()
Ahoj holky!!!
jsem 8 dni po Pregnylu… Po tech potratech jsem uz debil… Vrchni test je z rana a druhy jsem delala, kdyz jsem prisla z vecere s kamaradkama. Vypila jsem pul litru dzusu a stejne tam duch je… Vim, ze nejlip uvidim rano, ale jaem uz z toho fakt zblba… Kdyby byl pregnylovej, nemel by uz zmizet? Obzvlast talhle vecer???