Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ladyjurasice tak já jsem měla taky 4 dny zpoždění, ale test negativní a dneska mrcha jedna hnusná dorazila. Tys tu čárku měla pěknou, to bych uz tipovala, že nedorazí. Zkus testovat, jestli nebude sílit i přes ms…vím, že některé i v těhu mají ms. ![]()
@ladyjurasice ja bych pro jistotu taky udelala jeste jeden test az cervena mrcha skonci ![]()
@zizi007 kocko 18 dpo by tam uz neco bylo..jedine pokud se treba ovulka. posunula..
ale spis to vypada, ze PRISTE ![]()
@dejan04 no u nás se stále čeká, jestli dorazí MS (měla by zítra, tak uvidíme)..myslím si, že při mojí smůle určitě přijde…už mám z toho všeho haldy
bolí břicho, teplota, dneska mě začalo bolet kostrč, ale úplně tak nízko, to mi nikdy nedělalo..nevím, co si člověk všecko dokáže „vsugerovat“ ach jo ![]()
@dejan04 píše:
@ladyjurasice ja bych pro jistotu taky udelala jeste jeden test az cervena mrcha skonci
Tak jsem byla na pohotovosti udelali me test a pozitivni jen duch a na ultrazvuku nepoznali zda jsem nebo ne. Zitra jdu na krev a ms mam ze me praskla cista.
@dejan04 tak asi jsi měla biochemické. Tohle je po sobě: 8, 9, 10 dpo Mám doma synka ![]()
Holky, tak se mi misto cark udelala bila a vedle ni takova naruzovela :-/ neplatny test?