Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kacule888 vidím a zesílila od toho posledního co jsi sem dávala. Držím palce ať sílí dál ![]()
@Kacule888 taky ho vidim..
Já jsem na tom takto
30.9.jdu k MUDr. To budu 7+2tt
Holky dekuju za podporu, ale porad je tu ten clear blue ktery sem si delala vcera rano a ten byl prave negativni
…nebyt jeho tak tem dusikum budu verit vic ![]()
Tahle diskuze se mi moc libi, konecne neco zabavnyho a poucnyho.
jsem 9DPO, tak snad pristi tyden pridam taky foto vytouzenyho dusika ![]()
@misa1990 …to je krasny
gratuluju
kdy jsi mela prvniho ducha? Jeste pred ocekavanou ms?
@Kacule888 a víš přesně plodné dny? Ovulaci? Klidně to může sílit až teď, pokud byla později. Jak jsem se zmiňovala, v clearblue je test citlivost 25 a papírkové jsou citlivost 10. takže zachytí hcg dřív. Pokud ti nedorazí MS, tak testuj.
@HaniaNelinka
zábavného a poučného
![]()
Jsem rádokoukač na testy
sama moc nedělám, i když třetí je v plánu. Ale plán se posunul až k Vánocům, abych nerodila v létě
Malý je narozený v srpnu a bylo hnusně vedro. Malá je v lednu a mnohem lepší
![]()
ještě si vymýšlím, co?! ![]()
Jinak 9 dpo už by dušík mohl být vidět. Nebo třeba pozítří už 100%
@Twitter no je pravda ze nejsem zadnej odbornik extra v tech plodnych dnech, zatim jsem to sledovala podle toho hlenu ktery jsem mela kolem toho 11.9. ale je pravda ze se mi takovy hlen objevil i tyden potom..tak jsem z toho byla zmatena, protoze jsem myslela ze musi byt ovulace proste v pulce cyklu( coz odpovidalo toho 11.9) ale je mozny vse, treba fakt byla az za tyden
zitra udelam best 2.
No ja jsem blazen a dnes zkusila test. Ja tam mini mikro ducha videla na hrane limitu, pak zase vubec. No hruza, ale test jsem bohuzel vyhodila. Nebo mozna bohudik, pac bych sem dala foto a vy byste se smaly, co jsem za blazna ![]()
@Kacule888 Best2 háže falešný duchy. Pokračovala bych v mamatestu aspoň můžeš porovnat zda sílí. A jak psaly holky ClearBlue je 25, takže papírovej je na duchy rozhodně lepší.
@Twitter boze, ja jsem pripad. Vylovila jsem test z kose
tak ja nevim. Asi tam nic neni. Budu doufat, ze je jeste brzo.
Ženy co myslíte před dvěma dny test ráno negativní pro bolest prsou což jsem neměla od porodu ani před MS jsem udělala večer další dva. nepřehlédnutelná slabší čárka dnes opět první negativní druhy pozitivní příkladem foto silnější než před dvěma dny. myslíte že by to mohlo vyjit? nebo už jsem magor.
Misa1990: já jdu taky 30.9. k doktorce:)) podle testů to máš jistý:) já jsem měla mít MS včera, testy jsem si dělala od pondělí:) všechny pozitivní, čárka zesílila a MS se pořád nedostavila:) tak gratuluji:)