Duchové po limitu i v limitu - foto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Twitter
26.9.15 15:37

@Michaelalala tohle není špatný test. je ale krásně pozitivní. Můžeš čekat taky dvojčátka :D proto tak rychle pozitivní. Vyzkoušej Dr. maxe, nemáš k dispozici?

• Citovat
  • Upravit
Twitter
26.9.15 15:40

@Kacule888 sílí :dance: a na tom druhém teda úplně :palec: asi jsi spíš měla později ovulaci. Podle hlenu bych se asi neřídila, pokud jsi přímo neměřila bazální teplotu. Já ti říkala, že v clearblue je nižší citlivost, proto ti nemusel ještě ukázat +. Ale dušíky máš ukázkové.

• Citovat
  • Upravit
Twitter
26.9.15 15:50

@PeťuleNicki a proč? Já měla ještě dva dny před očekávanou MS gestační váček :D ve 3+6tt :D (syn) odejít to může klidně i v 8tt nebo ve 13tt jako se stalo i u mě. To není dané testováním před MS, ale zdravým embryem, zdravím nastávající maminky, já nevím, různýma okolnostma.
Ale asi to myslíš tak, že to může být biochemické, že?
Každopádně diskuze je tady od toho, když si někdo neví rady, když už test udělá. Je od toho, kdo chce testovat, tak ať testuje a dává fotky, ptá se… pochválí se s pozitivním testem, fotečkou mimča.
Vím ale že to nemyslíš špatně. Někdo má na testování před menstruací prostě jiný názor. Moje doktorka se třeba nedivila proč jsem testovala ještě před MS a hned mi strčila domů obrázek dutinky :D Jen sestřička, ta to nechápala :mrgreen: prooč testuju, když ještě nemám termín menses :roll: :zed: :lol:

• Citovat
  • Upravit
26.9.15 16:33

Twitter..Vidíš, dvojčátka mě vůbec nenapadla. Tak to se omlouvám, jestli to vyznělo ošklivě :roll:.. Jenom vím, že psychika dělá divy. Mně se takhle test ukázal před ms dvakrát a nic z toho nebylo, proto jsem asi tak skeptická. A ano, biochemické, jsem trouba. Jinak jsem přející hodně..přej a bude ti přáno :palec:. Tak když si ted vzpomínám na svoje testování, tak asi změním názor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.15 16:36

@Kacule888 Tak to by nemělo, aspon jsi v klidu ;) Já věřím, že to výjde, když ti ms mešká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
26.9.15 17:23

@PeťuleNicki né v pohodě :pankac: já bych byla ráda, kdyby to bylo v pohodě i v diskuzi :palec: já jsem před a při dětech testovala pořád a te´d aspoň čučím na testy druhých :D
Biochemické samozřejmě přijít může a bez testu to vlastně ženská ani nezjistí. Tak to je jistým způsobem lepší, že není pak zklamaná. Pochopila jsem, že to myslíš taky dobře :hug:
Mívala jsem falešné duchy, ale u mě to bylo vadnýma testama. Anebo to byly duši, které jsem prostě jen chtěla vidět po touze být těhotná :)

• Citovat
  • Upravit
26.9.15 17:42

Ahojky holky 8) dělala jsem si test, jsem před ms, vím, že by se to nemělo, ale nevím, jestli to je jen stín, nebo duch, protože jsem slyšela, že u této značky testů je běžné, že dělá falešné duchy ( unimark) bohužel lepší fotku nemůžu vyfotit, tak snad z ní něco uvidíte. chtěla bych tedy poradit, jestli to je falešný stín, nebo duch. Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
26.9.15 17:58

@Twitter :hug: diiik, snad ano… dneska jsem dokoupila Maxe a Mamatest :lol: ale stejne porad muze ms dorazit, a potom dusici jakoby nebyly :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
26.9.15 17:58

@Twitter ták jsem skusila ještě lady max a negativní tak jsem z toho jelen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
26.9.15 18:23

Ted jsem si jen tak zkusila toho Maxe, a co na me vykouklo?? Velky kulovy :pocitac: :cert: a pak ver tem dusikum pred tim no :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
26.9.15 18:47

@Twitter no, ja ho tam prave taky vidim, ale rikala jsem si, ze jsem si ho tam jenom vymodlila. Dnes jsem 10DPO. Byl delanej vcera rano, takze 9DPO. Test uz doma zadnej nemam. Takze az v pondeli koupim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
26.9.15 20:43

@Kacule888 Kačko, právě jsem od začátku prezentovala Maxe. Mě mamatesty a Gravitesty dělaly taky duchy, a to dost reálné.
Je mi to líto :( věřila bych Maxovi. Ale pořád meškáš, tak ještě nějaká maličká šance je.

• Citovat
  • Upravit
172
26.9.15 20:50

@Twitter no ja se jako jeste utesuju tim ze to nebylo testovany rano ten Max :mrgreen:..jsem hrozna no :lol: kdybych to aspon dostala a bylo by. Vedela bych aspon na cem jsem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
26.9.15 20:52

@HaniaNelinka na 9 dpo je krásný. takže zatím neboj, vypadá to dobře. ale tuto značku testu neznám. A testuj pořád stejným testem, pro srovnání. To je jen rada :)

• Citovat
  • Upravit
Twitter
26.9.15 20:56

@Kacule888 dokud máš zpoždění, šance je. Já mám nejlepší zkušenosti s Dr. Maxem- testy ovulační i těhotenské.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex