Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kacule888: já třeba měla ovulaci celkem brzy po MS, není vždy v půlce cyklu, dokud jsme se nezačali snažit o dítě, nikdy jsem si toho nevšímala, ale…měla jsem to dost nepravidelné, nikdy jsem nebrala antikoncepci ani jiné prášky:) a vypadá to, že se nám to s manželem na 99 procent povedlo:) tak uvidíme ve středu u doktorky:)
Holky tak ja dnes mamatest opet duch a ladytest nic. Tak nevim. Dnes 14dpo den ocekavane ms.
@Tarjina tak to vypadá že se MS dostaví ale největším hlavu jednu takovou MS která se dostavila v trhu má téměř dva roky tak snad
Ahoj holky, jsem rada, ze jsem narazila na tuhle diskusi. Prosim o radu, zkusenosti nebo nazor na moji situaci.
Zacala jsem projizdet emimino, koukala na testy a nejak mi to nedalo a sla jsem si ho taky udelat, ale spis z hecu..
jelikoz mam 8 dni do ms a jsem 23dc. A co se nestane, druha carka vyskocila snad driv nez testovaci
. Davam fotku pro predstavu. Myslite, ze je neco takovyho vubec mozne?? ![]()
Michaelalala: Možná jen špatný test:) zkus ještě ten druhý…mě se čárka zobrazila vždy až po testovací a vždy asi do minutky:) dnes už ji mám silnou jako testovací, na 99 procent jsem v tom:)))
Ahoj kocky
tak mamatest doma uz nemam, tak jsem zkusila nejakej GRAVITEST obyc. A tady je vysledek, opet jen drobatko to ma nadech dusika, jinak nic
odpoledne zajedu asi pro mamatest radsi
dneska treti den zpozdeni ms
0
A jeste jeden Best ( ale ten zas dela pry falesny duchy) tak ja uz nevim
![]()
@Michaelalala teď jsem si četla návod mamatestu a na naopak vždy pokud je test pozitivní je postup od spodu nahoru takže prvně testovací a poté až kontrolní proužek. mohu i já potvrdit ze i u malé jsem měla okamžitě tmavou test. a poté až controlni. takže držím pesticky. Jo a gravitest a best to same
@Kacule888 ahoj, me prijde, ze ti sili. Neprodelala si treba nemoc v pislednim mesici? Nebo psychicke vytizeni? Jestli ne, duchum bych verila
.koukni do diskuzi kolik dni po ovu jste meli pozituvni tt, nebo neco podobneho
![]()
@Kacule888 velkou roly hraje taky, jestli jsou disici barvy ruzove - spis nadech a nebo jen takovy sedivy stin. Sedivym ja osobne bych neverila. ![]()
@Michaelalala ahooj, pokud mas 8 dni do ms, tak tomu neprikladej zretel. I kdyby jsi tehotns byla, coz teda, ze by se to projevilo tak hrzy, pochybuji, muze to odejit s ms. Stava se to casto. Testovat jedine po zmeskane ms, jinak testovani postrada ucel.
![]()
@PeťuleNicki dekuju
kez by… No nemocna sem nebyla, sice jsem uz 14 dni doma se zlomenym palcem u ruky ale to nema vliv snad
no jo, tak mi nezbyva nic jinyho nez cekat co bude
to je hrozny kdyz clovek nevi na cem teda je ![]()
@HaniaNelinka teda snad nejsu slepec, ale já ho tam teda vidím dost jasně
trochu jsem ztmavila foto, kukej, jde vidět krásně.
Kolik dpo jsi dnes?
@Monci90 pozitivní, Je sice zbarvený ne po celé plošce stejně, ale to bude nejspíš špatným nánosem barviva výrobcem. Ale pozitivní ![]()