Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Twitter tak dnes rano jsem si udelala digi clear blue a je to negativni
ten by asi neukazoval falesne…ch joo ![]()
Mě už konci MS, dostala jsem to o 3 dny dříve… Pff takže jdeme se snažit dal
![]()
@Kacule888 v termín MS si myslím, že by měl ukázat pravdu. tak vidíš, ty mamatesty děs
Ale v clearblue je citlivost 25 na papírkových citlivost 10. Tak třeba ještě zítra vyzkoušej papírkový.
Tak co na to říkáte? Každý den jeden test:) některý udělaný i během dne, ne ráno.
Ahoj holky, dnes rano sem vysnorila ducha je ale hodne ouzkej a nevim jestli ho muzu brat jako ducha nebo spis jako falesny test. Je to mamatest, zkousim i ladytest ale ten je neg. Sem 13dpo a termin ms mam zitra. Bt dnes 37,1. Dekuju za jakykoli nazor. Vim ze pravdu budu vedet zitra ale stejne mne zajima vas nazor…znate to.
Alie007: Nic tam nevidím…jen na té druhé fotce jakoby slabý náznak, ale jinak nic…myslím, že to bude duch, pokud nemáš nějaké příznaky nebo tak:)…
Tak dneska jeste ms nic, na mamatestu byla malinka carecka kdyz jsem podrobne zkoumala…jinak jsem rano mela bily husty vytok a zjistila jsem ze mam vyrazne ty modre zilky na prsou… Tak nevim zda to vse bude tim ze dorazi zpozdena ms nebo nee ![]()
@Alie007
já ho vidím, ani bych neřekla, že je to vadný test. testuj dál, uvidíš jak to bude vypadat ![]()
@Twitter moc dekuju, zitra budu vedet vic tak urcite dam vedet ![]()