Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím snažilky nebo už maminky ![]()
Kdo jste nasel od začátku září na testu //?
Přidejte se..budeme diskutovat ![]()
Ja budu testovat az koncem měsíce, tak jsem zvědavá
jelikož o tom nikdo neví a ani nechci, aby se vědělo, anonym
Ahojky, já mám dneska prvního ducha, 1 den po vynechání MS, tak uvidíme jak to bude dál ![]()
Ahoj holky. Taky se chystám koncem září testovat a doufám, že září bude šťastným měsícem ![]()
Ahoj jsem po ivf a uz mam krasne dalnice, zitra jedeme na potvrzeni z krve. ![]()
Ahoj, já našla včera 13.9. slabší čárku, ale krásně viditelnou a dneska už krásně sílí, že se na ní můžu vynadívat ![]()
Teda to je super, ze vám to vychází, pro nás by to bylo 3.dite,ale rozhodli jsme se ze buď to tedka vyjde nebo zůstaneme u 2
takže buď a nebo…myslím, ze jsme ale ten správný den trefili ![]()
Ahoj, tak jsem ráda, že se tu scházíme a doufám, že nás bude postupně přibývat. Naše to bude druhé miminko. Doma mám chlapečka, v lednu 3 roky..
tak uvidíme..
Ja poprvé testovala v sobotu dopoledne - duch, v neděli ráno - duch stejný..a dneska dopoledne a krásně sílíme
![]()
K Mudr.se chystám až za tři týdny.. ten 8.týden až budu, nechci tam chodit brzy, jako při prvním. Zbytečné.
Podle poslední MS jsem si vypočítala že jsem dnes 5+1 tt
a TP 16.5.2016
Ahoj holky, jak se tu všichni máte? Já už se objednala na gyndu, mám leidena, tak nechci nic podcenit… Mějte krásný víked ![]()
Ahoj Mišinn, jsem objednána na kontrolu do CAR na 1.10. na utz, to už by mělo bít i srdíčko a pak už na svou gyndu
Taky píchám injekce na ředení krve, preventivně, kvůli potratům, které jsem prodělala. Ale asi jen do toho 1.10. a pak asi jen kys. listovou, i tobě hezký víkend.
@Susan23 Ahojky, já je právě ještě nepíchám. Jdu na gyndu ve středu, to bych měla podle ms být 5+6, myslíš, že jsem tam měla pro ty injekce jít dřív? Ted se bojím, abych něco nepodcenila…
@Mišinn to je těžko říci, ale já jsem je začala píchat před odběrem vajíček až do teď a to nemám žádnou mutaci, možná bych jim zavolala, ale na gynde snad ví, že máš Leidna, ne?
@Susan23 aha, já mluvila se sestrou a ta určitě neví, já myslela, že to stačí v tom 6 týdnu. Ted to všude hledám a holky hodně píšou, že začali píchat až později. Jdu tam ve středu, snad bude vše ok. Děkuju ti ![]()
@Mišinn pokud holky pisou tak to tak asi bude
ale stejně bych tam pro klid duše v pondeli zavolala.