V září //

• Fotoalbum (24)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
20.9.15 16:43

Ahoj holky, můžu se k Vám přidat?
Termín MS měl být dnes a (slabě) pozitivní test jsem měla již před týdnem v neděli.
To, že jsem těhotná, jsem věděla naprosto jistě. Jedno velké „miminko“ (4r.) už doma mám, a s příznaky to bylo totožné jako tenkrát. ;)
Jiné oči, bolestivá prsa a později i „dloubání“ v podbříšku. Zvláštní bylo, že ještě před TT byly pozitivní i ovulační testy. V pondělí jsem si pro jistotu udělala Clear Blue a tam + 1–2 týdny. Čárečka sílí, zítra se budu objednávat k Mudr. Držte mi prosím pěsti, ať se miminko udrží ;)
Ještě dotaz, na kdy se mám nechat objednat? Asi až za 14 dnů, že? Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
20.9.15 16:57

@maferin ahoj vitej, objednej se nejdříve za mesic. Jinak te budou strasit mimodeloznim a tak. jinak gratuluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
20.9.15 16:59

@Susan23 Děkuji za gratulace ;) Za měsíc budu 9. týdnu.. není to pozdě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
20.9.15 17:06

@maferin Tak uvidis zeptej se na gynde, az tam budes volat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2452
20.9.15 18:10

@maferin ahoj. Ja mela peknyho ducha 12.9.a dnes jsem 5+6tt. Na gyndu jdu az 7+4tt 2.10. To uz bude i :srdce:
Drzim palecky at je vse ok. Ja tam ani nevolala. Kamaradka co delala na porodnici, ted je na materske..me rodila..rikala, kdyz nebudu mit problem staci dojit az 2.10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2452
20.9.15 18:13

@Susan23 moc drzim palecky..hned dej info.. at se muzeme podporovat..a postupne doplnovat. Ja cekam druheho prcka. Doma mam kluka 32.mesicu.. ;-) je to zvire..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
20.9.15 18:14

Ahoj holky, jsem dnes 5+1, myslíte že mám jít k dr už zítra? mám strach z mimoděložního, tak mě furt pobolívá břicho, je teda fakt že asi 5 let mám problémy se střevama, ale i tak se děsím každýho píchnutí, jestli to není mimoděložní a tak… prostě se jen přesvědčit, že je všechno tam kde má být… co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
20.9.15 18:33

@Aldinka Je brzy, nepůjde nic videt.Jdu taky az 1.10. na utz a to jsem dnes 5+3,ptala jsem se taky 14.9.kdyz jsem byla v CAR na potvrzeni tehu z krve, jetli mi udelaji utz a oni ze ne, ze staci az toho 1.10.,tak jsem taky desne nervni. Jinak mi bude 33 a jsem po prvním ivf a hned to klaplo, jsem stastna jako blecha, po6,5 letech snažení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
20.9.15 18:39

@Susan23 já spíš aby mně uklidnili, jestli to není třeba mimoděložní nebo tak… jsem z toho taky dost nervózní, šla bych až tak první týden v říjnu, ale to popíchávání v břichu mi nedá spát, už teď se v noci budím s šílenýma představama že to může být špatný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
20.9.15 18:42

@Aldinka Me picha ve vaječnících :)ale i kdyby bylo mimo delohu, stejně to neuvidí, je brzy na vse. Ale rozhodnuti je na tobě, pokud te to uklidni, tak tam zajdi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2452
21.9.15 09:54

Holky Me pichalo dole v podbřišku i při prvním..i ted. Taky jsem mela strach. Ještě jsem tam šla a ona,,něco se mi nezdá vedle dělohy,, vystrasila me. Dva dny jsem ležela na gynde v nemocnici a pak se ukázal Vacek v děloze a to jsem byla 5+ něco..Tedka nevím přesně na den kolik jsem byla.
Tedka vím že to je normální.. uhnizduje se..tak to poboliva. Změna v tele. Budte v klidu. Nemyslete na spatne věci. Já jdu toho 2.10.jak jsem psala. Je tam od půl 8 do 12. Půjdu hned na 8.. mamka pohlídá malého :-) těším se..věřim, že bude vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
21.9.15 10:06

Ahoj vsem, pro jistotu jsem volala do Car a dr rikal, že pichani je pohode, nesmi to byt dlouhe krece :) takze me uklidnil, ale i pres to do 1.10.je stale daleko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2452
21.9.15 10:38

@Susan23 tak jsi se aspoň uklidila trošku vid. A psala jsi ze je to první tvorecek, že? Držím palečky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
21.9.15 11:10

@misa1990 jj prvni, po 6,5 letech snazeni a jednomu Ivf, ale stale neni vyhrano, dokud se nenarodi zdravé mimco :) taky drzim palce, vsem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.15 20:16

Ahoj, dnes jsem zkoušela test a vyšel úplně bily… Takže se zřejmě nepovedlo, do MS sice 6dnu, ale uz tomu moc nevěřím. ostatnim držím palce.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex