V září //

• Fotoalbum (24)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
111
29.9.15 09:54

@Mišinn Já jsem taky hotová, nemůžu se dočkat :-) No měla jsem taky nějaké problémy, takže i proto už to chci vědět. Jojo měla bych být právě 5. týden přesně :-) Děkuji a dám vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
29.9.15 10:04

Dobrý den maminky a nastávající maminky, mám na Vás dotaz. Již teprve první měsíc se snažíme s přítelem o miminko. Už cca 2roky neberu antikoncepci. Menstruace po vysazení anti.se během pár měsíců srovnala, bylo vše v pořádku, nebyl problém, žádná. zpoždění apod. Akorát co jsem měla během menstruace za potíže bylo to, ze mě ještě než začala, neskutečně bolely prsa a v první den menzesu jsem měla pěkné křeče..Teď k mému dotazu. Teď v sobotu jsem to měla dostat (je úterý) a samozřejmě menstruace nepřišla. Nemám žádné křeče, žádné bolení prsou. Prakticky mi nic není, jen mě víceméně pobolívá neustále žaludek, mám hlad, ale zároveň i nechuť k jídlu. Co mi vadí je i to, když ležím v noci na břiše.. jsem i docela unavená. v neděli jsem si dělala těhotenský test a byl negativní.. Pokud se mě budete ptát na ovulaci, tak kdy jsem ji měla Vám nepovim, řekla jsem si, ze to prozatím hlídat nebudu.. co myslíte, mohlo být v neděli ještě brzy na test? Nebo těhotná nejsem a mám jiný problém? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
29.9.15 10:08

@Pavka 2 Myslím si, že by na test mohlo být brzy, ovulka mohla být později a zároveň by to mohl být i nějaký jiný problém a nebo se ti to prostě jen zpozdilo…Zkusila bych udělat znovu test, přece jen jsou to další 2 dny od neděle (pro jistotu až zítra z ranní moči) a pak se objednala k doktorce. Já po vysazení prášků byla minimálně 3× na vyvolávačce. A po 2 letech už bych si být Tebou ovulku začala hlídat a i doktor by tě měl řešit, nebo se nesnažíš otehotnět??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
29.9.15 10:20

@badangel vysadila jsem prášky před 2rokama, ale nesnažili jsme se, dávali jsme si sakra pozor. Až teď poslední měsíc jsme se snažili..už bychom mímo chtěli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
29.9.15 10:24

@Pavka 2 tak držím palce, ať se ještě druhá čárka objeví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iwettka093
29.9.15 10:41

Ahoj holky, já mám dnes 33dc, dělala jsem si test tři dni zpátky a byl negativní. Včera se však přidala citlivost bradavek a kolem čípku mám opravdu hustý bílý hlen. Bojím se udělat si další test, snažíme se už rok a testy jsou furt negativní.. teď jsem to vypustila, protože mám začínat se stimulací, takže žádné měření BT ani ovu testy, ani pozorování hlenu, prostě nic.. a teď čekám, čekám na MS a ona nikde, tak už doufám, že třeba nepřijde a budu ušetřena toho všeho okolo stimulace.. máte někdo zkušenosti s negativním testem po 4 dnech zpoždění? Teď aktuálně je zpoždění už týden.. :nevim: :oops:

• Citovat
  • Upravit
165
29.9.15 12:24
@badangel píše:
@Pupik76 Gratuluji a držím moc a moc pěstičky, snaž se myslet pozitivně, i když je to strašně těžké a kord, jestli jsi již měla špatnou zkušenost :-( Myslím na Tebe.

Dekuji ale uz tomu neverim ze to dobre dopadne vlastne je to stejne jak minule ani nevim jak dlouho protoze jsem to zjistila az po MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
29.9.15 12:56

Tak maminky..dneska jsem byla u doktora potvrdil 5-6 tt :) a objednal me na 19.10. Tak uz asi pujdeme s pritelem oba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
29.9.15 13:00

@M.chellka Jéé to je krásný, já jdu zítra :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
29.9.15 13:13

@M.chellka Bylo vidět srdíčko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
29.9.15 13:14

Jdu taky zítra jsem 5+1 :-) ale nemyslím si že bude vidět srdíčko… mám problém s točením hlavy, nějaké omdlení tak aspoň proberu tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
29.9.15 13:17

@MacinkaCZ neee to je jestr brzy srdicko az tak 7tt tusim..a 8tt uz by melo i bit :) me to vyjde ze jak pujdu v tom rijnu uz bude i bit tak se tesime :) :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
29.9.15 18:15

Ahojky holky tak je tam kde ma byt a jsem v 5+5tt na ult bylo videt, ale je jeste malinky 2cm pristi kontrolu mam 27.10 tak uz bude videt toho vic i srdicko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
29.9.15 21:16

Holky můžu se k Vám přidat?? Založila jsem téma se stejným názvem, ale nikdo tam není :mrgreen: :mrgreen: Na konci sprna jsem byla na operaci se zánětem dělohy atd. Slyšela jsem od doktorů, že bych neměla s druhým těhotenstvím otálet.. Jedno dítě už máme, a za cca 9 měsíců mi končí mateřská. Takže jsme si s mužem řekli, že v září to „zkusíme“ i když otěhotním tak to tak má být a hezky navážeme na další mateřskou, pokud neotěhotním nic se neděje a dál se snažit nebudeme (už by nám to nenavazovalo).. No a o víkendu jsem to měla dostat a nic, tak jsem si udělala test a byly tam dvě ll.. Takže jsme z toho docela v šoku, ale zárověn rádi… K doktorovi se objednám až za 3 týdny to budu v 8-9týdnu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
30.9.15 10:21

Holky tak já byla dnes, opravdu je to teprve 5. týden, tečka je tam, kde má být, k mým předešlým problémům mi pro jistotu předepsala Utrogestan a za 14 dní kontrola :-) Mám i fotečku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí