Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Mišinn Já jsem taky hotová, nemůžu se dočkat
No měla jsem taky nějaké problémy, takže i proto už to chci vědět. Jojo měla bych být právě 5. týden přesně
Děkuji a dám vědět
Dobrý den maminky a nastávající maminky, mám na Vás dotaz. Již teprve první měsíc se snažíme s přítelem o miminko. Už cca 2roky neberu antikoncepci. Menstruace po vysazení anti.se během pár měsíců srovnala, bylo vše v pořádku, nebyl problém, žádná. zpoždění apod. Akorát co jsem měla během menstruace za potíže bylo to, ze mě ještě než začala, neskutečně bolely prsa a v první den menzesu jsem měla pěkné křeče..Teď k mému dotazu. Teď v sobotu jsem to měla dostat (je úterý) a samozřejmě menstruace nepřišla. Nemám žádné křeče, žádné bolení prsou. Prakticky mi nic není, jen mě víceméně pobolívá neustále žaludek, mám hlad, ale zároveň i nechuť k jídlu. Co mi vadí je i to, když ležím v noci na břiše.. jsem i docela unavená. v neděli jsem si dělala těhotenský test a byl negativní.. Pokud se mě budete ptát na ovulaci, tak kdy jsem ji měla Vám nepovim, řekla jsem si, ze to prozatím hlídat nebudu.. co myslíte, mohlo být v neděli ještě brzy na test? Nebo těhotná nejsem a mám jiný problém? ![]()
@Pavka 2 Myslím si, že by na test mohlo být brzy, ovulka mohla být později a zároveň by to mohl být i nějaký jiný problém a nebo se ti to prostě jen zpozdilo…Zkusila bych udělat znovu test, přece jen jsou to další 2 dny od neděle (pro jistotu až zítra z ranní moči) a pak se objednala k doktorce. Já po vysazení prášků byla minimálně 3× na vyvolávačce. A po 2 letech už bych si být Tebou ovulku začala hlídat a i doktor by tě měl řešit, nebo se nesnažíš otehotnět??
@badangel vysadila jsem prášky před 2rokama, ale nesnažili jsme se, dávali jsme si sakra pozor. Až teď poslední měsíc jsme se snažili..už bychom mímo chtěli..
Ahoj holky, já mám dnes 33dc, dělala jsem si test tři dni zpátky a byl negativní. Včera se však přidala citlivost bradavek a kolem čípku mám opravdu hustý bílý hlen. Bojím se udělat si další test, snažíme se už rok a testy jsou furt negativní.. teď jsem to vypustila, protože mám začínat se stimulací, takže žádné měření BT ani ovu testy, ani pozorování hlenu, prostě nic.. a teď čekám, čekám na MS a ona nikde, tak už doufám, že třeba nepřijde a budu ušetřena toho všeho okolo stimulace.. máte někdo zkušenosti s negativním testem po 4 dnech zpoždění? Teď aktuálně je zpoždění už týden..
![]()
@badangel píše:
@Pupik76 Gratuluji a držím moc a moc pěstičky, snaž se myslet pozitivně, i když je to strašně těžké a kord, jestli jsi již měla špatnou zkušenostMyslím na Tebe.
Dekuji ale uz tomu neverim ze to dobre dopadne vlastne je to stejne jak minule ani nevim jak dlouho protoze jsem to zjistila az po MS
Tak maminky..dneska jsem byla u doktora potvrdil 5-6 tt
a objednal me na 19.10. Tak uz asi pujdeme s pritelem oba ![]()
Jdu taky zítra jsem 5+1
ale nemyslím si že bude vidět srdíčko… mám problém s točením hlavy, nějaké omdlení tak aspoň proberu tohle.
@MacinkaCZ neee to je jestr brzy srdicko az tak 7tt tusim..a 8tt uz by melo i bit
me to vyjde ze jak pujdu v tom rijnu uz bude i bit tak se tesime
![]()
Ahojky holky tak je tam kde ma byt a jsem v 5+5tt na ult bylo videt, ale je jeste malinky 2cm pristi kontrolu mam 27.10 tak uz bude videt toho vic i srdicko ![]()
Holky můžu se k Vám přidat?? Založila jsem téma se stejným názvem, ale nikdo tam není
Na konci sprna jsem byla na operaci se zánětem dělohy atd. Slyšela jsem od doktorů, že bych neměla s druhým těhotenstvím otálet.. Jedno dítě už máme, a za cca 9 měsíců mi končí mateřská. Takže jsme si s mužem řekli, že v září to „zkusíme“ i když otěhotním tak to tak má být a hezky navážeme na další mateřskou, pokud neotěhotním nic se neděje a dál se snažit nebudeme (už by nám to nenavazovalo).. No a o víkendu jsem to měla dostat a nic, tak jsem si udělala test a byly tam dvě ll.. Takže jsme z toho docela v šoku, ale zárověn rádi… K doktorovi se objednám až za 3 týdny to budu v 8-9týdnu..
Holky tak já byla dnes, opravdu je to teprve 5. týden, tečka je tam, kde má být, k mým předešlým problémům mi pro jistotu předepsala Utrogestan a za 14 dní kontrola
Mám i fotečku