Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@M.chellka píše:
@brulinka ja prave taky vahala kdy zajit..nkonev jsrm sla drive at vim co a jak…at mi i doktor rekne…a objednal me pak i na to srdicko..ale jsem rada zr jsrm ho videla v tom 5-6tt
No já právě byla takhle brzy u prvního těhu a nic z toho
. Pak jsem šla až v 6+4tt a už tam bylo srdíčko… Stejně se musí čekat na srdíčko, tak tam nechci zbytečně chodit…
@M.chellka asi na počátku 6 týdne..ale přesněji mi snad řekne dr podle plodu
@brulinka chapu
tak drzim palecky..u me je to teda prvni tehu ale tesime se moc..chci jit i s pritelem nebude to doufam vadit..chtrl b byt u toho kdyz uz bude i srdicko ![]()
@M.chellka naopak, jen ať jde, já táhla svého chlapa na obě své děti a není nic krásnějšího než to srdíčko poprvé vidět
já bulela radostí ![]()
Tak holky, já to včera dostala…po týdnu
začala jsem jen špinit, tak jsem si myslela, že ok, ale teď už dorazil normální menzes… Nechápu teda, proč je mi tak děsně zle celý týden a pokaždé v určitou hodinu, ach jooo
Tak snad to příště vyjde. Jen ted budu mít bordel v ovulce a to mě taky štve.
@Pavka 2 Já jsem si tímto procházela rok. Minimálně 3× jsem měla opravdu příznaky a říkala jsem si, to už musí být… a nic. A teď, když to vyšlo, jsem zase měla pouze bolestivá prsa a říkala jsem si, že to bude k menstruaci. Není to jen tak. Držím palce a netrapte se.
Ahojky těhulky tak jak se Vám daří? Přibyly nějaké příznaky a potíže? Já stále jen citlivá a taková pevnější prsa, včera mě celkem bolel podbřišek, jinak nic. Nevolnost není, jen mám občas dopoledne takový pocit na omdlení, ale nic z toho není - naštěstí. Jen bojuji s tím, abych to nikomu neříkala a počkala, jestli bude opravdu vše v pořádku a na srdíčko
Krásný víkend všem
Ahojky tak u me prsa nalitejsi a pevnejsi..co se tycr citlivosti je to uz lepsi…jinak spatne mi neni jen dnrska poprve rano jsem nemela chut k jidlu…jinak vse ok bych rekla..podbrisek me taky poboliva ale pry to tak ma.byt..a chodim casteji curat..tak asi vse taky uz se tesim na srdicko 19.10. ![]()
@M.chellka joo čůrat chodím taky hodně
na to jsem zapomněla.
Ahoj holky..ja furt cekam, zpoždění uz je skoro dva tydny, protoze mam kratke cykly..dnes mam 37dc, posledni test (1 ze 3) jsem delala 33dc odpo a byl negativní… Vim, ze jste mi radili vyvolavacku, uvidim v pondeli…pořád si říkám, ze když uz budu mit umele vyvolanou OVU clostylem, nechci i uměle vyvolanou MS, hlavně kvuli tomu, ze se bojim, abych nemela pak nizkou sliznici a neovlivnilo to dalsi prubeh a reakci na clostyl.. No pokud MS neprijde do ctvrtka, holt se stimulace posouva, pritelova sluzebka se posunout nedá
![]()
Mě už začíná být solidně špatně.
Minulé těhotenství jsem prozrvacela 4m z 65kg sem spadla na 60kg no tohle začínám na 60kg a kdoví kam spadnu… Nejvíc mě štve, že když je mi takhle zle tak nejsem schopna nic uvařit, nic ochutit. Vše mi smrdí, a natahuje mě to… A včera mě srtašně divně píchlo v břichu, ale spíš vedle pupku na levo… Nevím co to mohlo být, ale měla jsem z toho divný pocit.. No ale vzhledem k tomu, že je mi víc a víc špatně, myslím že těhotebství prosperuje. ![]()
Jo a prsa mě strááášně bolí.. ze svých -A jsem se možná dostala na Áčka ![]()
@brulinka jejda..no ja musim rict ze zvraceni zatim vubec..jen ted druhy den nechut k jidlu hned po ranu…jinak se citim fajn..a prsa uz mam tez tak o cislo vetsi
a na leve strane me taky poboliva aspon v tom nejsem sama ![]()
Ahojky ![]()
tak já se k vám taky přidám… pročetla jsem hodně diskuzí a vaše je mi nejblíž. O miminko jsme se začali snažit hned po svatbě ( ta byla v červenci). MS se měla dostavit 20.9 a nic… nevydržela jsem to a testík byl negativní. MS stále meškala a tak jsem si 26.9. zkusila udělat další a ejhle byla tam slaboučká druhá čarka
testovala jsem pak ještě 28.9. a čárka byla silnější a dnes? Úplná dálnice ![]()
K dr jdu v pátek tak snad bude vše v pořádku.
Jinak gratuluju všem kterým se to už taky povedlo ![]()