V září //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2212
2.10.15 21:34
@M.chellka píše:
@brulinka ja prave taky vahala kdy zajit..nkonev jsrm sla drive at vim co a jak…at mi i doktor rekne…a objednal me pak i na to srdicko..ale jsem rada zr jsrm ho videla v tom 5-6tt :kytka:

No já právě byla takhle brzy u prvního těhu a nic z toho :D. Pak jsem šla až v 6+4tt a už tam bylo srdíčko… Stejně se musí čekat na srdíčko, tak tam nechci zbytečně chodit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
2.10.15 21:36

@M.chellka asi na počátku 6 týdne..ale přesněji mi snad řekne dr podle plodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
2.10.15 21:37

@brulinka chapu :) tak drzim palecky..u me je to teda prvni tehu ale tesime se moc..chci jit i s pritelem nebude to doufam vadit..chtrl b byt u toho kdyz uz bude i srdicko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
2.10.15 21:44

@M.chellka naopak, jen ať jde, já táhla svého chlapa na obě své děti a není nic krásnějšího než to srdíčko poprvé vidět :hug: :hug: já bulela radostí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
3.10.15 09:10

Tak holky, já to včera dostala…po týdnu :( začala jsem jen špinit, tak jsem si myslela, že ok, ale teď už dorazil normální menzes… Nechápu teda, proč je mi tak děsně zle celý týden a pokaždé v určitou hodinu, ach jooo :think: :roll: :roll: Tak snad to příště vyjde. Jen ted budu mít bordel v ovulce a to mě taky štve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
3.10.15 10:10

@Pavka 2 Já jsem si tímto procházela rok. Minimálně 3× jsem měla opravdu příznaky a říkala jsem si, to už musí být… a nic. A teď, když to vyšlo, jsem zase měla pouze bolestivá prsa a říkala jsem si, že to bude k menstruaci. Není to jen tak. Držím palce a netrapte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
3.10.15 10:12

Ahojky těhulky tak jak se Vám daří? Přibyly nějaké příznaky a potíže? Já stále jen citlivá a taková pevnější prsa, včera mě celkem bolel podbřišek, jinak nic. Nevolnost není, jen mám občas dopoledne takový pocit na omdlení, ale nic z toho není - naštěstí. Jen bojuji s tím, abych to nikomu neříkala a počkala, jestli bude opravdu vše v pořádku a na srdíčko :-) Krásný víkend všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
3.10.15 12:49

Ahojky tak u me prsa nalitejsi a pevnejsi..co se tycr citlivosti je to uz lepsi…jinak spatne mi neni jen dnrska poprve rano jsem nemela chut k jidlu…jinak vse ok bych rekla..podbrisek me taky poboliva ale pry to tak ma.byt..a chodim casteji curat..tak asi vse taky uz se tesim na srdicko 19.10. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
3.10.15 14:00

@M.chellka joo čůrat chodím taky hodně :-) na to jsem zapomněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
3.10.15 15:10

@badangel no je to otrava…me to budi i vecer :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iwettka093
3.10.15 18:30

Ahoj holky..ja furt cekam, zpoždění uz je skoro dva tydny, protoze mam kratke cykly..dnes mam 37dc, posledni test (1 ze 3) jsem delala 33dc odpo a byl negativní… Vim, ze jste mi radili vyvolavacku, uvidim v pondeli…pořád si říkám, ze když uz budu mit umele vyvolanou OVU clostylem, nechci i uměle vyvolanou MS, hlavně kvuli tomu, ze se bojim, abych nemela pak nizkou sliznici a neovlivnilo to dalsi prubeh a reakci na clostyl.. No pokud MS neprijde do ctvrtka, holt se stimulace posouva, pritelova sluzebka se posunout nedá :nevim: :zed:

• Citovat
  • Upravit
2212
4.10.15 11:58

Mě už začíná být solidně špatně. :,( Minulé těhotenství jsem prozrvacela 4m z 65kg sem spadla na 60kg no tohle začínám na 60kg a kdoví kam spadnu… Nejvíc mě štve, že když je mi takhle zle tak nejsem schopna nic uvařit, nic ochutit. Vše mi smrdí, a natahuje mě to… A včera mě srtašně divně píchlo v břichu, ale spíš vedle pupku na levo… Nevím co to mohlo být, ale měla jsem z toho divný pocit.. No ale vzhledem k tomu, že je mi víc a víc špatně, myslím že těhotebství prosperuje. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
4.10.15 11:59

Jo a prsa mě strááášně bolí.. ze svých -A jsem se možná dostala na Áčka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
4.10.15 12:31

@brulinka jejda..no ja musim rict ze zvraceni zatim vubec..jen ted druhy den nechut k jidlu hned po ranu…jinak se citim fajn..a prsa uz mam tez tak o cislo vetsi :D a na leve strane me taky poboliva aspon v tom nejsem sama :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
5.10.15 18:27

Ahojky :mavam:
tak já se k vám taky přidám… pročetla jsem hodně diskuzí a vaše je mi nejblíž. O miminko jsme se začali snažit hned po svatbě ( ta byla v červenci). MS se měla dostavit 20.9 a nic… nevydržela jsem to a testík byl negativní. MS stále meškala a tak jsem si 26.9. zkusila udělat další a ejhle byla tam slaboučká druhá čarka :) testovala jsem pak ještě 28.9. a čárka byla silnější a dnes? Úplná dálnice :D

K dr jdu v pátek tak snad bude vše v pořádku.

Jinak gratuluju všem kterým se to už taky povedlo  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí