V září //

• Fotoalbum (24)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2212
30.9.15 12:46

@moky super! Kolikátý den cyklu jsi si dělala testy? Třeba první a poslední?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
30.9.15 12:47

@badangel jak se citis uz ti pribyly nejake priznaky.? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
30.9.15 14:23

@brulinka těžko říct, já to poslední měsíc a půl měla fakt hooodně divoké, normálka ms, pak posunutí tělíska (kvůli tomu špinění 3 dny), pak vypadnutí tělíska - odkrvácela jsem 6 dní, pak zas ms, 15.9. nám praskla ochrana…takže 25.8. jsem to měla jako první den ms a ten test je, když to od toho dne spočítám, tak 32dc a poslední 36dc, ale! 1.9. jsem byla kvůli tomu vypadnutému tělísku u dr na kontroe a tam prohlásil, že jde vidět, že jsem odmenstruovala, protože sliznice je hoooodně nízká a ve vaječnících viděl 3 kuličky, které by v ty vajíčka měli pěkně dorůst. Takže kdybych to měla počítat od toho utz, tak první testík by byl 26dc a poslední 30dc. Fakt tentokrát nevím přesně. Ale toho 15 nám praskla ochrana, tak si myslím, že to vyšlo v ten den, nebo následující, že se to chytlo, tak by to od toho dne mělo být první test 11dpo…asi jsem to napsaa zmateně, ale já se i tak tentokrát cítím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
30.9.15 14:27

@M.chellka nene cítím se stejně :-) jen jsem trošku na hlavu a pořád se chodím koukat na ten ultrazvuk :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
30.9.15 14:31

@moky No je to nějaké zmatené, ale chápu… ;) Takže třetí nebylo plánované? Mám to podobně doplantané :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
30.9.15 14:37

@brulinka nebylo na teď. Třetí jsme chtěli, ale až za rok otěhotnět, né rodit. Ale to nic nemění na tom, že tu radost mám i teď. Akorát se z toho doma pak zblázním :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
30.9.15 14:47

Já mám takovou chut na kvašené domácí zelí!! Já to prostě už nevydržím.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: myslím že tu jsou první příznaky, ale kdo ví na jak dlouho, minulé těhotenství jsem celé prozvrcela.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
30.9.15 14:48
@moky píše:
@brulinka nebylo na teď. Třetí jsme chtěli, ale až za rok otěhotnět, né rodit. Ale to nic nemění na tom, že tu radost mám i teď. Akorát se z toho doma pak zblázním :-D :-D

Asi k Vám to miminko chtělo přijít dřív. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
30.9.15 14:50

Já měla u kluka hrozné chutě na okurky a nepřešli mě, u holky vůbec nic. Ale ani u jednoho jsem nezvracela, tak doufám, že to bude i teď. U malého jsem zažila šílené pálení žáhy, to je taky pak opruz a časté tvrdnutí břicha. Jsem fakt zvědavá na to třetí a konečné těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.15 22:17

Ahoj :-) Anonymně, aby to kdyžtak bylo překvapení od Ježíška. Zítra koupím test, o víkendu budeme testovat. Zkusili jsme jednou v půlce září, tak uvidíme, jestli se podařilo nebo ne :-) (doma už máme skoro 2 roky dítko :-) )

• Citovat
  • Upravit
905
1.10.15 08:02

Ahoj, tak já jsem si dnes ráno udělala a test a vypadá to, že i nám se zadařilo :) No chystám se dnes volat k doktorovi co mám dál dělat. Tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
1.10.15 08:27

@mission84 to je super, gratuluji, ukáááž testík!!! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
1.10.15 09:11

Ahojky.tak jsem včera večer testovala a objevila se slabá druhá čárka :).teď ráno jsem test zkusila znova a zas slabounka čárka :think:.tak nevím..myslíte, že bych mohla být.? Mám zavolat dr nebo ještě počkat.? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
1.10.15 09:12

Bohužel mam ho doma v koupelne pripraveny pro manžela, aby se podival až prijede zítra domu. Nefotila jsem ho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
1.10.15 09:14

Ale co se intenzity týče měla jsem dvě silné čárky. Volala jsem doktorovi a v pondělí se mám dostavit. Doufám, že mě hned nenechá doma :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí