Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky i ja nasla 2 carky. Jsem z toho v soku jak rychle se nam to povedlo. V srpnu jsem vysadila HA a 21.8. jsem mela mesicky potom uz neprisli. Bolelo me bricho jako na menzes tak jsem si rikala ze se nechce provalit. Pri tydenim zpozdeni jsem si udelala test vecer a byl tam duch. Pak jsem se testovala jeste 2× rano a byl taky pozitivni. Zitra jdu k doktorce tak jsem nervozni aby bylo vse ok a opravdu tam bylo ![]()
@M.chellka Já jsem byla docela žravá, cítila jsem prsa a podbřišek, tak jsem si říkala, že už to dostanu. Žravost mě přešla, prsa mám citlivá a napnutá a podbřišek vnímám občas taky
A měla bych být asi teda 5. týden. A ty?
@badangel ja taky 5+4tt prsa me boli a v podbrisku mam tlak uz 14 dni jak na menzes. Blbe mi zatim neni akorad mi pritel rika ze jsem protivna
a jsem unavena porad vcera jsem usnula uz v 7. A uz jsi byla na gynde?
@Zazule nene nebyla, přijde mi to právě brzy
Jo náladová jsme vlastně taky
na to jsem zapomněla. A včera jsem vstávala v 7 ráno, od 12-15 jsem spala a pak nějak po 21:00 až do rána ![]()
@badangel to jo je to brzo asi tam nic moc videt nebude, ale musim to mit potvrzeny uz kvuli praci. Ne ze by se mi nechtelo makat ale taham tezky veci a je fyzicky narocna
@badangel ju to mas pravdu je to pro me poprvi tak jsem z toho vypleskla…
vubec nevim co me zitra ceka u doktorky
@Zazule gratuluji
,u dr nic, udela asi utz, kde uvidi jen zvýšenou sliznici a pokud potřebujes potvrdit kvuli praci, tak ti vezme krev a dle te uvidi zda jsi těhule ![]()
Aho muzu se k vam pridat? v patek jsem nasla ducha na testu vubec z toho nemam radost spis mam strach ze to opet spatne dopadne
@Pupik76 Gratuluji a držím moc a moc pěstičky, snaž se myslet pozitivně, i když je to strašně těžké a kord, jestli jsi již měla špatnou zkušenost
Myslím na Tebe.
Ahoj holky
, tak já byla u doktora už 23.9. to mi řekla, že jsem 5+3.
Mimi bylo tam kde mělo, dala mi fotečku a jdu 5.10. na kontrolu zas.
Tak ted se modlím, aby bylo vše v pořádku a nemůžu se dočkat, už aby bylo pondělí.
@Mišinn Jé tak to je krásný gratuluji
Já jí ráno volala a říkala mi, že není brzy, ať přijdu klidně hned dneska, ale to jsem v práci, tak zítra ráno jdu
Tak doufám, že také něco uvidí a bude vše jak má být.
@badangel Moc děkuju
Ty jsi pátý týden? Taky si myslím, že není brzy. Zítra určitě uvidí. Já šla taky v pátým týdnů, protože mám leidenskou mutaci, tak jsem šla raději dřív a vypočítala mi to na 5+3. Zítra ti budu držet palce.
Mě tak strašně bušelo srdce, že mi i sestra řekla po změření tlaku: Vy se teda bojíte ![]()