Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Otviram novou debatu..poznali na vas vasi ctyrnozi mazlicci tehotenstvi?
my mame stene AMSTAF 9mesicu a zda se mi ze je na to jeste telatko a stale divoch hravy
![]()
@M.chellka Pes (coton teriér) a kočky vůbec nic. Ale s konmi mám krásný zážitky. Stalo se mi to u koní. Vždy přišli a očichávali břicho, to už jsem měla velké. Po chvíli se jemně začali dotýkat čumáky. Kor jedna kobyla, když se jí dává pamlsek, tak by člověka porazila a i tahle byla tak opatrná. Zkoušela jsem to i přes ohradu s úplně cizími koňmi. Od kamarádky jen vzali mrkev a mě čichali k tomu pupku a byli šíleně opatrní, nechali se hladit po nozdrách, prostě úžasný pocit. Až zas budu mít velké břicho, určitě to chci zase zkusit.
@M.chellka my máme yorkšíra a taky jsem nad tím nedávno přemýšlela jestli to poznal ještě dřív než já. Pořád za mnou chodí… stačí se zvednout z gauče nebo od stolu a už ho mám u sebe… jde se mnou na záchod, stojí se mnou v kuchyni, kouká na mě když se oblíkám a pořád by byl u mě. Už jsem z něho na nervy, pořád ho vyháním až jde do svého políšku až mi ho je líto.
Mě u prvního těhotenství (máme dvě fenky jezevčíka) obě chodili oizovat nohy, ta mladší o mě fakt dost pečovala, tiskla se ke mě, hlídala…u druhého jsem si ničeho nevšimla a teď je zas ta mladší mazlivá…takže něco asi cítí…
Ahoj holky, budoucí maminy
tak se taky hlásím, že jsem našla na testíku //
k doktorovi se chci objednat tak cca za 14 dní. Taky nechci jít moc brzy.
@Anet Č. gratuluji i tobě!!! Kdy jsi na to přišla? A už máte dítě nebo čekáte první? Hoď nějaké info o sobě… ![]()
Jak máte viditelné čárky na testu? Cyklus mám 28 dní, ovulace byla 20 den a dnes jsem 14DPO a druhá čárka je už třetí den taková slabá. Viditelná, ale den ode dne nesílí. Je ještě čas?
@verenka87 Jéé, tak to jsi mě uklidila. Tak to ještě bude sílit
. Bojím se uvěřit, že se zadařilo zase napoprvé.
@misaatom ja ani nevím kdy jsem měla ovulaci a druhy den spoždení jsem si udělala testik a byl negativní. Bylo mi to hrozně lito… a když jsem mela 6 den spoždení tak jsem jen tak zkusila další a už tam byly //
tak ještě vydrž a uvidíš že budou jen a jen sílit ![]()
@verenka87 U prvního to šlo mimo mě, byla jsem v šoku a nějak jsem k miminku nic necítila až do porodu. Ale teď se strašně těším, tak se i víc bojím.
@misaatom já to mám takhle…taky si spočítej dni a sílu čárk, taky to nějakou chvíli trvalo…
Ja mela po par dnech zpozdeni slabounkou a pak taky silila..a tady jsou moje testiky ![]()