V září //

• Fotoalbum (24)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
59
19.1.16 22:52

@M.chellka juuu to je boží :potlesk: nás čeka 4D az 4.3 tak se těším :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
26.1.16 12:36

Ahooooj :mavam: tak jsme včera byli na 3D utz a má zase pindíka :roll: Jinak je OK a má 357g. A fotit se teda moc nechtěl, schovával se za placentu a pak se raději otočil. Lumpík jeden. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
26.1.16 12:48

@Anet Č. Gratuluji taky cekame chlapecka :palec: 3×potvrzeneho :mrgreen:

Jinak holky jak vam rostou briska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
26.1.16 13:03

Koukám že je to samej chlapeček :potlesk: gratuluji všem :srdce: moje bříško zatím moc tehotensky nevypadá… ale už se trošku rýsuje :) dneska jsem 21+ 3 tt a mam zatím nahoře 5kg tak snad to takhle pomalu bude stoupat porad ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
26.1.16 13:08

Tak ja jsem dnes 22+3 a nahore zatim 4,5kg :) prikladam brisko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
26.1.16 13:34

No jo, samý kluk :lol: Mě už je bříško taky docela vidět. Já mám zatím navíc necelých 3,5 kg. Doufám, že ten přírůstek nebude moc velký. Mažete se proti striím? Já joo, bojím. Při prvním těhu jsem mazala a ok, ale teď to tak nestíhám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
26.1.16 13:44

@Anet Č. Mazu mazu..vsim moznym od olejicku..az po premy obohacene o oleje a zatim v pohode…nevim kdy to tak zacina jsem prvorodicka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
26.1.16 18:16

Ahoj tak my dnes byli také na 4D :-) Fotečku Matyáška i bříška přikládám :-) Nahoře mám skoro 5 kg, tak doufám, že z toho nebude 20 :-D Na ultrazvuku byl vzorný, docela spolupracoval, akorát s sebou pořád mrská, kdykoliv jsme na kontrole, půjdeme ještě jednou 7.3., to vychází na nějaký 29. týden :-) A porod nám trošku posunul až na 5.6., ale tak to se asi ještě změní několikrát. Jinak se nám daří dobře, užíváme si doma pohodičku. Mažu se nepravidelně, jsem lenoch, nejčastěji kokosovým olejem, ten mám nejraději, na strie netrpím tak snad se ani teď nějak moc neukážou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
26.1.16 18:34

@badangel jeee ja mam termín 4.6 :) tak to jsme na tom stejně :hug:

Já už teda strie mám. Dříve jsem bývala hodně silna. Začala jsem ze sebou něco dělat a hodně zhubla. Tělo se mi za to odměnilo striema na stehnech, bokach a zadku tak snad už mám vybráno. Mažu se teda poctive každý večer už X let a používám niveu, tak uvidíme jestli něco přibyde…snad už ne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
26.1.16 20:36

Takže je tu převaha chlapečků? :lol: :palec: Já mám zatím malé břicho, ale jsem vysoká tak je roztáhlé… Jsem na váze 63kg, takže jako před otěhotněním.. To co jsem předtím zhubla ted nabírám… Jinak sestra mě chtěla objednat na test na cukrovku, ale zatím jsem ho odmítla, tak uvidím co mi doktor řekne a ještě mě plašil něco s očkováním, Mám totiž RH- a manžel RH+ :( 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
4.2.16 12:07

Já na test na cukrovku půjdu, moje doktorka posílá každou pacientku a říkala, že při příští návštěvě se domluvíme, takže v březnu mě to čeká. Včera jsem byla na kardiu na echu :-) Jinak už máme 580g při pondělní kontrole ve 23+0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí