V září //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2338
22.10.15 20:31

@brulinka Ja vazne neplatila za cele tehu nic a to jsem byla na vsech vysetrenich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
23.10.15 21:02

@koala123 Neboj, prcek se ukáže, v tom 9 týdnu už tam vidět jít musí, včetně srdíčka…teď jsem si prošla stejnými pocity, jak ty, jen GV a nic v něm a za týden později už plod 4,97mm, takže maličké. A podle všech těch mých propočtů jsm do toho vlítla taky něco okoo 20tého. Takže se snaž uklidnit, i když to do potvrzení bue těžký, ale určitě bude všechno v pořádku :hug:

a u nás screening 1400,– zkusím se zeptat i u nás na vzp, jestli něco nehradí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
23.10.15 21:39

@moky Zaclo mi byt docela spatne, tak si rikam, ze se prcek urcite vyviji, kdyz vylucuje hormon, ktery zpusobuje ty tehotenske priznaky :D. Jen je mi divne, jak dr. rekla, ze za ty dva tydny tam stejne nebude nic videt.Ale to je jedno, za 14 dni se proste jdu podivat na to srdicko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
23.10.15 23:03

@koala123 verim ze vidět bude ;) budu držet palečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
24.10.15 13:56

Tak ráno krvácení, jela jsem na pohotovost a chtěli si mě tam nechat. To jsem odmítla, tak zkusím ležet doma. Krvácím pořád docela hodně. Dostala jsem hormony, injekci a nějaké další léky a musí se čekat. Ach jo. Bojím se, abych nemusela ležet do konce těhotenství. Ve čtvrtek jdu k lékařce, tak se s ní domluvím. Holt to risknu a buď se udrží nebo ne. Kdyby to bylo v pořádku, tohle by se nestalo. Ale ležet a roční dítě slyšet jen přes dveře, za to mi těhotenství s nejasným koncem nestojí. Kdybych čekala první, nechám se hospitalizovat a udělám pro to maximum, ale teď je pro mě prioritou můj chlapeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
24.10.15 14:07

@koala123 v tý nemocnici - dělali ti tam uzt? Jestli už tam teda nebylo něco vidět? Držím pěstičky…a je jasné, že roční synek je na prvním místě, to prostě nejde jen tak nechat ho celje den a ležet si…drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
24.10.15 14:17

@moky Já se bojím, že bych to ležení vydržela třeba dva měsíce, pak bych se na to vyprdla a potratit v pokročilém těhotenství musí být šílené. Mnohem horší než hned v počátku. Podle utz jsem teprve 4+0, takže ani nic vidět nebylo. Jen váček, ale žádný hematom tam nebyl. Do příští návštěvy budu samozřejmě ležet a udělám pro to maximum a pak se uvidí. Taky dám na rady doktorky, jak to vidí do budoucna. Ono o malého by bylo postaráno, ale já bych to psychicky nezvládla. Přecejen je to roční dítě, nejkrásnější období a já bych o to měla přijít. Je mi to moc líto, ale jak píšu, můj chlapeček je pro mě důležitější. Kdyby mu byli aspoň tři, to by byla jiná situace, ale takhle je to vážně těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
24.10.15 19:09

Samovolne jsem potratila.Do zitra budu v nemocnici na pozorovani. Chtela bych tuhle vec prozivat doma s rodinou a ne sama na nemocnicnim pokoji. A jeste sem jsou slyset miminka z vedlejsiho oddeleni. :,(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
24.10.15 19:42
@koala123 píše:
Samovolne jsem potratila.Do zitra budu v nemocnici na pozorovani. Chtela bych tuhle vec prozivat doma s rodinou a ne sama na nemocnicnim pokoji. A jeste sem jsou slyset miminka z vedlejsiho oddeleni. :,(.
:,( :,( :,( :,( :,( :,( Je mi to moc líto… Nevím co víc napsat, snad jen další měsíc se zadaří :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
24.10.15 19:47

@brulinka Dekuji.Asi bylo neco spatne, tak si telo poradilo. Necekala jsem, ze me to tak vezme, kdyz je to na samem pocatku, ale necekala jsem to a hrozne se tesila.Ted se budu bat, aby se to nestalo priste. Jeste, ze jednoho kuliska uz mam.Budu vam vsem drzet palecky. Zadny stres a uzivejte :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
24.10.15 19:55
@koala123 píše:
Samovolne jsem potratila.Do zitra budu v nemocnici na pozorovani. Chtela bych tuhle vec prozivat doma s rodinou a ne sama na nemocnicnim pokoji. A jeste sem jsou slyset miminka z vedlejsiho oddeleni. :,(.

Tak to mě taky moc mrzí :hug: ať to v nemocnici dobře přečkáš a už jsi doma se svým uličníkem. Ať je brzy lépe :kytka: posíláme pozdrávek :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
24.10.15 20:38

@koala123 je mi to moc lito :,( držím palečky a hodně sil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
24.10.15 20:38

@koala123 je mi to moc lito :,( držím palečky a hodně sil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
24.10.15 21:55

@koala123 hrozně mě to mrzí :hug: :( drž se, brzo bude vše v pořádku a budete se snažit o další mimčo. Pohlaď kulíška, určitě ti dodá plno energie. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
24.10.15 21:58

Diky vsem za podporu :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie