Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja se sice pritadam i kdyz sem nenasla v zari // na testu i kdyz sem si ho delala ale nezdalo se mi neco tak sme jely na gzndu a tam mi udelaly ultrazvuk a ukazalo se ze sem uz 16tt (ted 20tt)
Jééé nádherná fotečka náhodou
Já jdu ve čtvrtek, tak snad už taky bude průkazka ![]()
Já kromě toho, že bojuji s neustálou únavou a přemlouváním se, abych šla do práce, vše ok ![]()
@badangel dekuji..me uz konecne skoncili nevolnostja nechut k jidlu tak jsem se o vikendu poprve poradne nadlabla ![]()
Ahoj holky, muzu se k vám přidat, ikdyz jsme říjnový dve čárky? Ale uz je nam 5+3 tt a jsme jeste mala tečka na ultrazvuku
jinak, kdyz jsem testovala na testu byl jen trosku silnější duh pokaždé a jsme tam ![]()
Dneska jsem byla na gynde a odnesla jsem si sebou antibiotika a zánět močového měchýře. Zima už se blíží
jinak fazolka se má skvěle… jsme 10+3 a meříme 3 cm
kontrola v poradne za 3 týdny.
@verenka87 gratuluji pekna fazolka
ja jdu pristi tyden na screening…a na gyne jdu az za 4tydny…ta doba no hruuza ![]()
@M.chellka mě screening čeka za 14 dni. Tesim se na pořádný ultrazvuk a hlavně tam se mnou půjde i manžel
dneska mi gyndar říkal že teď už budu chodit jen jednou za 4 az 5 týdnů do poradny a když bude problém tak mam přijít hned. Teď už budeme jen čekat a čekat ![]()
@verenka87 jojo presne to same rekl me…a raky jdu s muzem prece ho o ten zazitek nepripravim ![]()
Ahojte holky
já byla u gyn v pondělí, už máme 23 mm. Jinak mě stále drží ty pachy, fuj, snad mě to někdy přejde, takhle je to teda fakt náročné něco uvařit no a pak to ještě sníst
na další kontrolu UZT a krev jdu příští pátek - prý můžu i s partnerem. Tak nevím. A pak už asi objednání na velký UZ - to půjde tatínek určo
a jak se máte, je vám špatně?
Včera večer jsem usínala a přemýšlela, že už se vůbec necítím těhotná… Dnes ráno na záchodě jsem našla takový sliz, jakoby hlenovou zátku a růžovou.. ale zátka byvá tuhší.. Ale jinak se citím dobře, nic mi není a po obědě mě zase trošku natahovalo. Tak snad bude vše OK.. za týden jdu na ten screening, ale nadšená z něho nejsem. Nakonec půjdu ke svému lékaři za těch 1600,– ale on i sestřička dali najevo, že tam mají ted hoooodně plno.. Doktor tam ted týden není, takže příští týden tam bude mít hodně lidí.. A ráda bych vzala manžela at z toho něco máme. Minulé tehotenství semnou byl a doktor sám řekl at ho vezmu.. No tak uvidíme, ale rozhodně se nenechám odbýt.. Zaplatím mu 1600,– tak chci kvalitní screening
Né žádném honem honem.. Jo a minule jak mi brali krev právě na ten screening a různé věci… Tak mě tam mordovali asi půl hodiny.. Píchance jsem měla na každé ruce 3× a všude prasklé žíly.. No prostě hrůůza!
@brulinka Ty jo 1600 tak to je mazec
v Liberci v genetu chtějí za 1 screening 500,–. Zajímalo by me jak je mozny ze si každý rika jinou částku. Já byla dnes na krvi kvůli screeningu a během 15 min i se zaregistrováním jsem byla pryc.
Holky tak ja jdu pristi tyden taky do olmiku a mam RBP a hradi mi tech 1600…taky uz se mooc tesime…jsme zvedava co to bude odhadem muzou rict vim ze to je temer nejiste ale citim se na holcicku ![]()
@M.chellka ja jdu za 10 dni. Taky se moc tesim. Zrovna včera jsem nad tim taky přemýšlela ze by nám mohli naznačit co to bude. Tedy jestli to už bude vidět ![]()
@verenka87 ano oni uz to vetsinou tak odhadnou ale nemuzes to brat na 100% prece jen je to brzo
Ja si právě myslím, ze to ještě nejde poznat.. Takhle brzy. Do 16tt mají genitalie zhruba stejné. Dcera na fotce z 13tt ma mezi nohama takovou kuličku.. Ale jde to prý poznat z krve a plodovky, ale to je něco jiného. Kamarád me nedávno pobavil, ale ze to prý lékaři poznají podle stavby těla (plodu) coz je samozřejmě blbost.