V září //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
134
19.10.15 21:38

@M.chellka @moky Juuuu, super, oběma gratuluji, hezké fotečky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
20.10.15 09:10

@Anet Č. díky, moc mě to uklidnilo, jdu za dalších 14 dní, tak to bude zas doba, ale snad už se nic nevyštění a bude vše o. k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
20.10.15 09:32
@moky píše:
@Anet Č. díky, moc mě to uklidnilo, jdu za dalších 14 dní, tak to bude zas doba, ale snad už se nic nevyštění a bude vše o. k.

Určitě, člověk si to nesmí ani připustit, že by to dobře nedopadlo a určitě to dopadne dobře. Známá měla od úplného začátku těhu problémy a vždy říkala, že věří, že to dobře dopadne a taky dopadlo a má krásnou slečnu. Ikdyž dost času trávila v nemocnici a po vyšetřeních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
20.10.15 09:44

Berete listovku i ted v tehu? Brala jsem ji pri snazeni, tak nevim, jestli pokracovat.Neni to zbytecne, kdyz clovek ji dostatek zeleniny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
20.10.15 10:49

@Anet Č. jj, to je moc dobře, taky věřím, ale holt ten červíček někdy vrtá, kor, když to není hned vše 100% :hug:
@koala123 já beru teď Femibion (je do 12 týdne těhotenství), je dražší, na měsíc, jsem domluvená s dr, že si pak koupím vitamíny u něj za lepší cenu. On mi je teď i doporučil brát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
20.10.15 14:00

Tak 19.11. Na screening do Olomouce :) jinak ja beru BabyVit - natural faktors, a jsou super cena cca 400kc za 60kapsli…ja koupila u meho gynekologa v nynejsi akci za 200kc :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
20.10.15 16:23

@M.chellka no nějaký takovýhle má i můj doktor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
20.10.15 16:26

@moky jo jsou dobre..nejsem po nich tak unavena ani mi po nich neni spatne a hlavne jsou prirodni zadna chemie :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
20.10.15 18:12

@M.chellka Tak listovku asi zatím nic nezkazím a pak si něco opatřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
21.10.15 07:51

Dobré ráno děvčátka, tak jak se cítíte? Nějaké změny, nové kontroly…? :-)
Já bych teď měla být 8+1tt a nějaké změny atd. se u mě ani nekonají :-) Prsa už nemám tak citlivá, jen tedy bývám dost unavená. Dělám 12 hodinové směny, krátký a dlouhý týden a po práci jsem akorát tak zralá zalehnout :-/ Já beru Mamavit, měla jsem ho doma, tak jsem si říkala, že nebudu kupovat nic jiného zatím a od doktorky pro jistotu Utrogestan ráno a večer. Na kontrolu jdu 29.10., to si myslím, že už dostanu průkazku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
21.10.15 09:13

@badangel tak ja snad mela vse…vylezli mi naproti sobe oba zuby moudrosti…bolesti zad…obcas zvraceni…motani hlavy…nesnesu pachy z jidla…tyden uz mam nechut k jidlu…jim jen sladke snidane…coz jsem nikdy nejedla…a prsa taky citlive :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
21.10.15 09:40

@M.chellka jéé tak to nezávidím…mně je občas taky tak divně, ale ne na zvracení… spíš takové mdlo, ale vždy to přejde. Na pachy jsem taky citlivější, hlavně na pach z cigaret, hned poznám kuřáky :D A chuť k jídlu jak kdy :-) Někdy ano, a jindy ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
21.10.15 10:59

Tak ja už mám další kontrolu za sebou :lol: 7tt podle ultrz a srdicko krasne bije.
Jinak se cítím docela dobře. Někdy unavena, někdy je mi na zvracení a prsa už tolik taky nebolí :)
Jsem tak šťastna že se to ani popsat nedá :srdce:
Už jste tu radostnou zprávičku někomu řekli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
21.10.15 11:46

@verenka87 my ano :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
21.10.15 11:54

@verenka87 to je super, ten pocit štěstí znám moc obře, jsem vždycky po kontrole jak blbeček celej den s úsměvem :lol: my to taky řekli - nejbližší rodině (rodiče, sourozenci).

Jinak já jsem bez příznaků - občas pocítím prsa, ale už také jen minimálně, jinak krom nehorázné únavy, která přichází několikrát za den se cítím skvěle! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí