Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@M.chellka @moky Juuuu, super, oběma gratuluji, hezké fotečky ![]()
@Anet Č. díky, moc mě to uklidnilo, jdu za dalších 14 dní, tak to bude zas doba, ale snad už se nic nevyštění a bude vše o. k.
@moky píše:
@Anet Č. díky, moc mě to uklidnilo, jdu za dalších 14 dní, tak to bude zas doba, ale snad už se nic nevyštění a bude vše o. k.
Určitě, člověk si to nesmí ani připustit, že by to dobře nedopadlo a určitě to dopadne dobře. Známá měla od úplného začátku těhu problémy a vždy říkala, že věří, že to dobře dopadne a taky dopadlo a má krásnou slečnu. Ikdyž dost času trávila v nemocnici a po vyšetřeních.
Berete listovku i ted v tehu? Brala jsem ji pri snazeni, tak nevim, jestli pokracovat.Neni to zbytecne, kdyz clovek ji dostatek zeleniny?
@Anet Č. jj, to je moc dobře, taky věřím, ale holt ten červíček někdy vrtá, kor, když to není hned vše 100% ![]()
@koala123 já beru teď Femibion (je do 12 týdne těhotenství), je dražší, na měsíc, jsem domluvená s dr, že si pak koupím vitamíny u něj za lepší cenu. On mi je teď i doporučil brát…
Tak 19.11. Na screening do Olomouce
jinak ja beru BabyVit - natural faktors, a jsou super cena cca 400kc za 60kapsli…ja koupila u meho gynekologa v nynejsi akci za 200kc ![]()
@moky jo jsou dobre..nejsem po nich tak unavena ani mi po nich neni spatne a hlavne jsou prirodni zadna chemie ![]()
@M.chellka Tak listovku asi zatím nic nezkazím a pak si něco opatřím.
Dobré ráno děvčátka, tak jak se cítíte? Nějaké změny, nové kontroly…? ![]()
Já bych teď měla být 8+1tt a nějaké změny atd. se u mě ani nekonají
Prsa už nemám tak citlivá, jen tedy bývám dost unavená. Dělám 12 hodinové směny, krátký a dlouhý týden a po práci jsem akorát tak zralá zalehnout :-/ Já beru Mamavit, měla jsem ho doma, tak jsem si říkala, že nebudu kupovat nic jiného zatím a od doktorky pro jistotu Utrogestan ráno a večer. Na kontrolu jdu 29.10., to si myslím, že už dostanu průkazku ![]()
@badangel tak ja snad mela vse…vylezli mi naproti sobe oba zuby moudrosti…bolesti zad…obcas zvraceni…motani hlavy…nesnesu pachy z jidla…tyden uz mam nechut k jidlu…jim jen sladke snidane…coz jsem nikdy nejedla…a prsa taky citlive ![]()
@M.chellka jéé tak to nezávidím…mně je občas taky tak divně, ale ne na zvracení… spíš takové mdlo, ale vždy to přejde. Na pachy jsem taky citlivější, hlavně na pach z cigaret, hned poznám kuřáky
A chuť k jídlu jak kdy
Někdy ano, a jindy ne.
Tak ja už mám další kontrolu za sebou
7tt podle ultrz a srdicko krasne bije.
Jinak se cítím docela dobře. Někdy unavena, někdy je mi na zvracení a prsa už tolik taky nebolí ![]()
Jsem tak šťastna že se to ani popsat nedá ![]()
Už jste tu radostnou zprávičku někomu řekli?
@verenka87 to je super, ten pocit štěstí znám moc obře, jsem vždycky po kontrole jak blbeček celej den s úsměvem
my to taky řekli - nejbližší rodině (rodiče, sourozenci).
Jinak já jsem bez příznaků - občas pocítím prsa, ale už také jen minimálně, jinak krom nehorázné únavy, která přichází několikrát za den se cítím skvěle! ![]()