Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@koala123 taky me to moc mrzi
…ale hlavu vzhuru urcite se zase brzy zadari
..ted at se hlavne vse da doporadku…preji hodne sil a pozitivni mysleni
![]()
Tak jak se cítíte těhůlky? Já osobně si jak těhotná nepřipadám ![]()
@verenka87 mě poslední dobou teda pobolívá břicho, né v kuse, ale tak 2×-3× za den ho cítím…možná se roztahuje pomaloučku děloha, nevím, ale cítím ho. Únava je neskutečná a prsa se mi taky tu a tam napínaj, tak dávaj o sobě vědět. Večer zimnice mi též těhotenství připomene, jinak krom tohohle taky jakobych nebyla těhotná
ale přistihla jsem se, jak si hladím břicho, neúmyslně, ale hladím se… ![]()
@moky taky se mazlim s bříškem
je to asi normální
mě se těhotenství připomene akorát když lezim tak me bolí záda a prsa. Jinak zatím pohodička… snad to takhle bude celý těhu ☺
Tak ja to pobrala za vas
…dve kila dole..jidlo v sobe temer neudrzim.no hruza..a strasne jsme z toho slaba a malatna..jinak je mi fajn.. ![]()
@M.chellka chudinko
tohle neznám a snad ani napotřetí nepoznám
@M.chellka tak to ti opravdu nezávidím
Já teda váhu zatím držím ale mlsám. Teď jsem zbouchala zmrzlinový pohár ☺ Chybí mi cvičení… hlavně ten pohyb… asi si najdu nějaký těhu cvičení
@verenka87 to mi povidej ja byla taky 4-5tydne ve fitu a ted se valim doma…k zblazneni ![]()
@M.chellka já poctivě cvičila doma… začala jsem super cvičení… každý den 25 minut a výsledky super a týden před koncem 1 levelu jsem zjistila že jsem těhu… a konec… těšila jsem se na 2 level a teď jen cesta do práce a to ještě autem a max procházka se psem jinak nic :/ hruzaaa… už teď si připadám jak nafouklej balon a to se mi váha ani nehla
Mám to samé…aktivně a dost jsem cvičila od ledna doteď - 30 kg dole, doost centimetrů a teď mi to chybí. Ale někde jsem četla, že 1 trimetr raději necvičit, pak až o druhého raději, tak ještě počkám a od ca 13/14 týdne něco pohledám, něco jako pilates pro těhotné atd…
@moky koukala jsem na 30 denni výzvu gravid jóga… vypadá docela dobře ☺
Tak jsem taky byla u MUDr. Včera jsem se začala hrozně bát, jak se to blížilo a dnes v čekárně to bylo taky peklo ale zatím je to OK. Jsem 7+3. Bylo vidět i srdíčko
Tak super, mám radost a mám konečně taky obrázek jako vy ![]()
@Anet Č. Jee..gratuluji ukaz fotecku… ![]()
To muj muz uz aktivne koupil a poskladal postylku ![]()
Holky tak já cvičím normálně, na bruslích a kole taky jezdím. Za malou běhám taky pořád a doma ještě tancujeme… čím víc se hýbu tím méně je mi špatně a nezvracím… Ted mám několika denní migrénu a solidně mi kape na maják z toho ![]()
@Anet Č. gratuluji ![]()