Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky
ja začínala na 58.5 kg při výšce 162 cm a teď už mám 2 kg nahoře… koukám že přibírám i za vás ![]()
Ahoj holky, já byla min. týden taky na screeningu, ok, bylo to bezva, vidět takhle mimíska
před vánoci jdu ještě na krev k mému MUDr. a na konci ledna na druhý screening - tam se snad dozvíme pohlaví. To je vzrůšo, já jsem zvědavá
No přírůstek váhy - toho se docela obávám, jsem zvědavá kolik přiberu za celé těhu. Jo holky, jaké berete vitamíny? Mě MUDr. doporučil Babyvit a k tomu Chytré miminko - to už mi došlo a mám jen ten Babyvit, ale to je prý málo. Nechce se mi ale brát dvoje vitamíny, nejraději bych jen nějaké, aby mi stačil jeden denně. ![]()
@Anet Č. Já teda vitamíny neberu žádný. MUDr řekl, že jestli jim ovoce a zeleninu tak žádný nepotrebuju. Je to prý jen reklamní tah… koukám že každý lékař doporučuje něco jinyho ![]()
@Anet Č. Ahojky…12.ledna jdu taky na druhy screening..uz vime ze na 95% je to kluk tak uz jen aby to potvrdil
..jinak beru taky babyvit…a doktor rikal ze to staci je tam vse potrebne…j jeste k tomu ted beru hlivu ustricnou jelikoznjsem tyto vitaminky dostala…jinak beru jen babyvit
@verenka87 píše:
@Anet Č. Já teda vitamíny neberu žádný. MUDr řekl, že jestli jim ovoce a zeleninu tak žádný nepotrebuju. Je to prý jen reklamní tah… koukám že každý lékař doporučuje něco jinyho
No jasný no, každý doktor doporučuje něco jinýho. No jestli chtějí, aby lékárny ty vitamíny prodávaly, nevím ![]()
@brulinka juuu gratuluji..ty jsi tak nejak jak ja ne? ja jsem dneska presne 16tt…taky cekam kdy to prijde ![]()
@M.chellka jj měly bychom být stejně +- den… Ty čekáš první že? U druhorodiček to jde prý citít dřív, ale řekla bych spíš, že druhorodičky už ví jak to mají citít..
Já jsem to citíla, když ležim na břiše… nebo na jednom boku…
@brulinka ano prvni..a taky cekam kdy uz to prijde
cetla jsem ze nektere prvorodicky to citi az kolem 20tt…tak uvidime kdy do toho ten nas drobek prasti ![]()
Tak jak se Vám daří? My máme krásné video z utz.. a čekáme kluka.. Test na cukrovku jsem zatím odmítla.. a trochu mi tvrdne břicho, ale to jsem měla i u prvního…
@brulinka ahoj, tady ta diskuze před vánoci nějak umřela. Jůůůů, tak to je bezva, už máte doma holčičku, tak teď klučíka bezva.
My jdeme na velký utz v pondělí, tak se to dozvíme taky
Já přes týden konečně cítím pohyby ![]()
Ahojky tak my máme dnes za sebou ultrz ve 21tt a čekáme chlapečka. Je to kluk jako buk a má se čile k světu
pohyby cítím asi od 19tt ![]()
Zdravím děvčata,
u nás vše v pořádku, jsem už doma na nemocenské, dnes jsem 21+0. Příští týden v úterý jdeme na 4D ultrazvuk první, tak doufám, že nám také potvrdí chlapečka, což nám říkala doktorka už podle ultrazvuku
Jelikož už jsme i nakupovali, ale tak hlavně, že je vše v pořádku, i kdyby byla nakonec slečinka.
Ahoj holky tak ja jsem dnes 21+3…cekame na 3× potvrzeneho chlapecka…vybavu mam uz nakoupenou..jen kosmetoku pro mimi a veci pro me do porodnice…
budeme se stehovat do vetsiho tak stihnu malemu udelat svuj pokojik…jinak jsme zdravi…kopeme cca od 6.ledna a dost aktivne vidim i boulicky
prikladam fotku maleho a fotku meho vorvaneni ![]()