V září //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59
8.12.15 11:15

Ahojky :-) ja začínala na 58.5 kg při výšce 162 cm a teď už mám 2 kg nahoře… koukám že přibírám i za vás :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
8.12.15 11:37

@verenka87 no hlavne ze se citis fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
9.12.15 15:27

Ahoj holky, já byla min. týden taky na screeningu, ok, bylo to bezva, vidět takhle mimíska :lol: před vánoci jdu ještě na krev k mému MUDr. a na konci ledna na druhý screening - tam se snad dozvíme pohlaví. To je vzrůšo, já jsem zvědavá ;) No přírůstek váhy - toho se docela obávám, jsem zvědavá kolik přiberu za celé těhu. Jo holky, jaké berete vitamíny? Mě MUDr. doporučil Babyvit a k tomu Chytré miminko - to už mi došlo a mám jen ten Babyvit, ale to je prý málo. Nechce se mi ale brát dvoje vitamíny, nejraději bych jen nějaké, aby mi stačil jeden denně. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
9.12.15 15:31

@Anet Č. Já teda vitamíny neberu žádný. MUDr řekl, že jestli jim ovoce a zeleninu tak žádný nepotrebuju. Je to prý jen reklamní tah… koukám že každý lékař doporučuje něco jinyho :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
9.12.15 15:58

@Anet Č. Ahojky…12.ledna jdu taky na druhy screening..uz vime ze na 95% je to kluk tak uz jen aby to potvrdil :)..jinak beru taky babyvit…a doktor rikal ze to staci je tam vse potrebne…j jeste k tomu ted beru hlivu ustricnou jelikoznjsem tyto vitaminky dostala…jinak beru jen babyvit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
9.12.15 16:29
@verenka87 píše:
@Anet Č. Já teda vitamíny neberu žádný. MUDr řekl, že jestli jim ovoce a zeleninu tak žádný nepotrebuju. Je to prý jen reklamní tah… koukám že každý lékař doporučuje něco jinyho :(

No jasný no, každý doktor doporučuje něco jinýho. No jestli chtějí, aby lékárny ty vitamíny prodávaly, nevím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
11.12.15 23:40

Tak já už cítíla první pohyby :dance: ale teda pidi midi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
12.12.15 06:06

@brulinka juuu gratuluji..ty jsi tak nejak jak ja ne? ja jsem dneska presne 16tt…taky cekam kdy to prijde :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
12.12.15 13:31

@M.chellka jj měly bychom být stejně +- den… Ty čekáš první že? U druhorodiček to jde prý citít dřív, ale řekla bych spíš, že druhorodičky už ví jak to mají citít.. :) Já jsem to citíla, když ležim na břiše… nebo na jednom boku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
12.12.15 15:12

@brulinka ano prvni..a taky cekam kdy uz to prijde :dance: cetla jsem ze nektere prvorodicky to citi az kolem 20tt…tak uvidime kdy do toho ten nas drobek prasti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
16.1.16 15:07

Tak jak se Vám daří? My máme krásné video z utz.. a čekáme kluka.. Test na cukrovku jsem zatím odmítla.. a trochu mi tvrdne břicho, ale to jsem měla i u prvního…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
19.1.16 15:55

@brulinka ahoj, tady ta diskuze před vánoci nějak umřela. Jůůůů, tak to je bezva, už máte doma holčičku, tak teď klučíka bezva. :potlesk: My jdeme na velký utz v pondělí, tak se to dozvíme taky :lol: Já přes týden konečně cítím pohyby :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
19.1.16 16:12

Ahojky tak my máme dnes za sebou ultrz ve 21tt a čekáme chlapečka. Je to kluk jako buk a má se čile k světu :) pohyby cítím asi od 19tt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
19.1.16 17:26

Zdravím děvčata,
u nás vše v pořádku, jsem už doma na nemocenské, dnes jsem 21+0. Příští týden v úterý jdeme na 4D ultrazvuk první, tak doufám, že nám také potvrdí chlapečka, což nám říkala doktorka už podle ultrazvuku :-) Jelikož už jsme i nakupovali, ale tak hlavně, že je vše v pořádku, i kdyby byla nakonec slečinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
19.1.16 18:27

Ahoj holky tak ja jsem dnes 21+3…cekame na 3× potvrzeneho chlapecka…vybavu mam uz nakoupenou..jen kosmetoku pro mimi a veci pro me do porodnice… :palec: budeme se stehovat do vetsiho tak stihnu malemu udelat svuj pokojik…jinak jsme zdravi…kopeme cca od 6.ledna a dost aktivne vidim i boulicky :mrgreen: prikladam fotku maleho a fotku meho vorvaneni :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí