Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Fialovákoala píše:
@moky U prvniho mi taky nic nebylo.Jen prvni tri mesice nevolnosti a jinak nic. V devatym mesici jsem litala po lese a houbarila, jezdila na vylety a tury:-).
noo, na to je čas i teď - u nás se dost páří lesy, tak předpokládám, že houby také rostou ![]()
@Fialovákoala píše:
Jsem v 6 tydnu a jeste pred par dny me bylo docela spatne od zaludku a pobolival podbrisek a ted uz nekolikaty den nic, je mi uplne fajn.Tak se bojim, jestli se miminko neprestalo vyvyjet, proto mi neni najednou spatne. U Dr jsem zatim nebyla a bude az ve ctvrtek, je tu jen jeden den v tydnu
To nic nebude. Mě je taky dost špatně. DVa dny to bylo celkem v pohodě a pak se to zase vrátilo a o něco horší… Takže tě to možná ještě postihne. ![]()
@brulinka mě taky šílene bolely prsa a pak přestaly a teď už je zase cítím…
vše bude v pořádku uvidíš ![]()
@badangel Téda, paráda, už jsem taky zvědavá až tu fazolku uvidím na utz, ale zatím to chci ještě chvilku vydržet, než se objednám.
@M.chellka píše:
Tak ten náš obranář…už se na mě lepí jak pijavice
Tak to je ale ochranář, super, jak to poznají ![]()
Tak jsem prave prisla od doktora.Jsem 7+3tt srdicko nam bije co vic si prat
ted se objednat na screening do Olomouce a trpelive cekat
Prikladam fotecku nasi „pistacie“ jak rika pritel ![]()
@M.chellka
Supéééér. Já jdu až ve čtvrtek.. Do té doby snad nebudu klidně spát. ![]()
@M.chellka juuu
moc gratuluji. Já jdu ve středu tak snad bude vše v pořádku ![]()
Ahoj holky, dnes jsem byla taktéž u doktora. Jsem v 5-6 týdnu, je to potvrzené, to kulaté na fotce je žloutkový váček a hned u něj 4,97 mm velký malý plod. Vše v pořádku a při zvětšení jsme dokonce objevili pulzující srdíčko. Jsem mooooc šťastná!!! A ten útvar - je syndrom mizejícího dvojčete. Takže zároveň děložní i mimoděložní těhotenství. Nebude dělat problémy a bude se zmenšovat až zmizí úplně.
@verenka87 děkuju ![]()
@koala123 určitě bude všechno v pořádku, blíží se to, chápu, že je čím dál větší nervozita a strach v podvědomí pracuje, ale bude vše, jak má být, neboooj ![]()
@moky U prvniho mi taky nic nebylo.Jen prvni tri mesice nevolnosti a jinak nic. V devatym mesici jsem litala po lese a houbarila, jezdila na vylety a tury:-).