V září //

• Fotoalbum (24)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2212
13.10.15 14:11

@moky :hug: :hug: :hug: neboj to bude dobré.. pokud to hcg ospovídá tomu 4tt mohlo by to být v pořádku..

Dlouho jsem tu nebyla.. Taky mám strach co bude… na první kontrolu jdu v 7+6tt sestřičce jsem do telefonu nic neřekla. A doktorovi taky nic neřeknu. Schválně si ho vyzkouším jestli to pozná sám. Jdu tam jakože na kontrolu po operaci.. No špatně mi je pořád. Ted už netrpím až tak nevolností a spíš jen zvracím… V břichu mě taky tak divně pobolívá a pícha. Někdy je to jako při MS. A prsa? Snad abych si šla koupit větší podprsenku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
13.10.15 14:16

@brulinka Asi se mi budeš smát, ale u prvního těhu mě tak šíleně bolely bradavky, že byl nepříjemný jakýkoli pohyb. Vzala jsem si takovou tu sportovní podprdu, ale i když se ani nehly, šíleně mě bolely. Tak jsem si je asi na dva dny přelepila náplastmi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:. Asi jim to prospělo, po těch dvou dnech už jsem je sundala a bolest se dala vydržet a jen se to zlepšovalo. teď u druhého prsa necítím vůbec, ale šíleně mě bolí kříž a občas podbřišek jako na MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
13.10.15 14:21

@misaatom No mě bradavky až tak nebolí, bolí mě celé prsa a nejhorší je že po mě malá furt skáče, jenže jak ji to vysvětlit že, stejně zase za chvíli zapomene.. Do toho si pes přeze mě chodí jak kdyby nic(hlavně přes břicho) no a nedej bože když se mi o prsa opře manžel tak slízne za všechny. :mrgreen: :mrgreen: No jestli tohle těhotenství vydržím, dám si metál. Jo a dost mě bolí ve spod.. Podobně jako po porodu.. To teda vůbec nechápu..

A když sis tu náplast odlepovala nebolelo to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
13.10.15 14:47

@brulinka To odlepování nějak extra nebolelo. Nebojíš se, jak zvládneš druhé těhu, když už doma prcka máš? Malému budou teprve dva, až se malé narodí. A v těhu se bojím, jak ho budu tahat s břichem ze schodů (v bytovce není výtah), venku nechce chodit, kam chci já, sedne na prdku a musím ho zvednout, zvedám ho do jídelní židličky, do autosedačky a to jsem po císaři, takže se asi budu muset šetřit, ale zvládly to jiné, snad to zvládnu taky.

To znám. Čím větší bylo břicho, tím častěji mě přes něj vydalo nějaké zvíře. Asi si ze mě dělaly parkur :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
13.10.15 15:04

@moky tak koukám že jsi na tom podobne jako ja :(… mě akorát tu krev nebrali a mam čekat do příští středy… držím palečky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
13.10.15 15:17

@verenka87 Já jdu radši poprvé až v tom osmém týdnu, aby už tam bylo vidět, zda tam něco je nebo ne. Bojím se zklamání a hlavně nejistoty. Holky, držím vám palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
13.10.15 15:34

@misaatom ja podle poslední MS bych mela byt 7+4 ale dr. říkal že ovulka byla asi dyl… už jsem se hodila nějak do klidu a neresim to… bud to vyjde teď a nebo priste ;) ještě týden a dozvím se to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
13.10.15 16:40

@verenka87 je to strašné na psychiku, to uznávám…mě to furt jede hlavou, ale zároveň vím, že nemá cenu se nervovat, protože do pondělka času dost, tak proč si kazit dny, když tomu stejně nepomůžu, naopak přihorším…tak se snažím na to nemyslet a když už, tak říkám té fazolce dole: Koukej se držet, spolu to zvládneme, neexistuje, že mě necháš :-D :mrgreen: a jsem hned klidnější :pankac: :andel:
@brulinka určitě vydržíš, já mám děti od sebe 19 měsíců a byl to chvílema mazec, otěhotněla jsem v 10 m malé a to ještě ani nezačala chodit, takže jsem se s ní furt někde tahala, skákala mi na břiše a tak…malej naštěstí pokaždé v pořádku, i já…ten počátek je mazec, pak je to lepší a lepší, teď už si spolu perfektně hrajou, ale perfektně i zbrojí proti mě…raubíři :cert: :lol: a jsem zvědavá, jak ti to dr oznámí, že jsi těhotná, když o tom neví :-D

jinak mě ty prsa taky občas neskutečně bolej, hlavně z boku, nejvíc to cítím, když si lehnu na břicho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
13.10.15 17:21

@moky taky si fazolce povídám ze to musí zvládnout… hlavně večer v posteli ☺ je to moje první mimco a moc si ho preju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
13.10.15 17:21

@moky taky si fazolce povídám ze to musí zvládnout… hlavně večer v posteli ☺ je to moje první mimco a moc si ho preju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
13.10.15 17:25

@verenka87 musejí to dát a my taky, zvládneme to!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
13.10.15 17:30

Ja jdu v pondeli s pritelem na srdicko a pro fotecku… :srdce: nemuzu dospat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
14.10.15 10:53

Ahoj holky, tak já dnes byla na druhém ultrazvuku, vychází mi to 7+0, vše je pořádku a srdíčko jsme viděli :-) Je to krásný. Tak za 14 dní zase kontrola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
14.10.15 11:41

@badangel to je super, moc gratuluji, fotečku nemáš? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
14.10.15 11:59

Jo jo mám