V září //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59
7.10.15 20:33

@misaatom ja teda čekám první ale nějak si to nepřipouštím dokud mi to nepotvrdí doktor… k němu jdu konečně v pátek ale to čekání je dlouhý :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
7.10.15 20:47

@M.chellka jj, měla, taky jsem z toho občas byla v rozpacích, možná jsem začala testovat až moc brzo, nebo nakonec se to nechytilo při ovulce, ale o chvilku později, takže hcg rostlo pomaleji…ty poslední dva už se mi líbí a rozhodně mě ukidnili :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
7.10.15 20:56

@moky ja bych nejradši testovala každý den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
7.10.15 21:01

@verenka87 no to já taky…tak koneckonců vidíš mou sbírku testíků…ale já to zas dělala i proto, protože čekáme (doufám) třetí a naše poslední, tak jsem si chtěla i to testování užít… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
8.10.15 07:03

@moky @M.chellka Holky moc dekuju za ty fotky, vazne jste me uklidnily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
8.10.15 07:50

@moky @verenka87 Děkuji vám holky. Tak něco o mě. Doma už máme dvouletého uličníka, tak jsme si řekli, že se začněme snažit a ono to vyšlo hned první měsíc. Zatím se tedy nechci radovat předčasně, ale snad vše bude OK a dopadne to :lol: Připadá mi to neuvěřitelné, že se to takhle podařilo :dance: Poprvé jsme se snažili skoro půl roku. Teda holky, vy jste si dělaly testíků :D ale je to takové vzrůšo že, čekat na testík :) Já si dělala první v pondělí odpo a druhý v úterý ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
8.10.15 08:04
@moky píše:
Holky a co jména? Přemýšleli jste?
My máme pro holku k zamyšlení tyhle jména: Šárka, Julinka, Editka nebo Kateřina, u kluka byl výběr menší: Ondrášek nebo Marek. U mě zatím vede Julča a Ondra.

Teda dobrý, už i vymyšlená jména, my při prvním hned věděli holčičí jméno, na tom jsme se shodli, pak když jsme se dozvěděli, že to bude chlapeček, tak jsem si prosadila to své chlapecké a jsem moc ráda :palec: no a teď nad tím tedy ještě nepřemýšlím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
8.10.15 08:08
@M.chellka píše:
Tak se jmeny mame jasno…muz trva pro kluka na Alexovi..a pro holcicku mame Melanie :)

Alex :palec: hezký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
8.10.15 11:08

My se o jménech jen tak bavili a bude to boj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
9.10.15 09:31

Tak co holky nejake nove priznaky? Ja ze slaneho obdobi presla na sladke..ac sladke temer nejim :D…spatne mi byva kazdy den…ale zatim jsem objala misu jen jednou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
9.10.15 10:26

Tak já zrovna přišla od lékaře a je tam zatím jen váček… tak zase za 14 dní znova :,(… bojim, bojim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
9.10.15 10:35

@verenka87 neboj..a hlavne mysli pozitivne :)..ja jdu 19.to budu +- 9tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
9.10.15 10:44

@M.chellka já bych měla být 7+0 podle poslední MS ale asi jsem měla posunutou ovulaci. První positivní test jsem měla až 8 dní po spoždění a to tam byl jen duch. Sytě zbarvený byly asi až 15 den po zpoždění. Tak snad tam už 21.10 něco bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
9.10.15 12:48

@verenka87 urcite bude drzim palecky :)…no ja ted bojuji s nechuti k jidlu..a cubec nemuzu varit..natahuje me z toho..a to teplo z te plotny z toho je mi na vyvrat dnes jsem varila…dvakrat letela na zachod zvracet…a jak se mi zaamotala hlava jeste jsem se rizla… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
9.10.15 13:09

@M.chellka děkuju ;) tak to ti nezávidím :( mě se tohle naštěstí vyhlo :) ja cítím akorát prsa a pořád bych spala…musíš na sebe být opatrna ;) vařit nějaký rychlovky a vic odpočívat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí