Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@misaatom ja teda čekám první ale nějak si to nepřipouštím dokud mi to nepotvrdí doktor… k němu jdu konečně v pátek ale to čekání je dlouhý ![]()
@M.chellka jj, měla, taky jsem z toho občas byla v rozpacích, možná jsem začala testovat až moc brzo, nebo nakonec se to nechytilo při ovulce, ale o chvilku později, takže hcg rostlo pomaleji…ty poslední dva už se mi líbí a rozhodně mě ukidnili ![]()
@verenka87 no to já taky…tak koneckonců vidíš mou sbírku testíků…ale já to zas dělala i proto, protože čekáme (doufám) třetí a naše poslední, tak jsem si chtěla i to testování užít… ![]()
@moky @M.chellka Holky moc dekuju za ty fotky, vazne jste me uklidnily.
@moky @verenka87 Děkuji vám holky. Tak něco o mě. Doma už máme dvouletého uličníka, tak jsme si řekli, že se začněme snažit a ono to vyšlo hned první měsíc. Zatím se tedy nechci radovat předčasně, ale snad vše bude OK a dopadne to
Připadá mi to neuvěřitelné, že se to takhle podařilo
Poprvé jsme se snažili skoro půl roku. Teda holky, vy jste si dělaly testíků
ale je to takové vzrůšo že, čekat na testík
Já si dělala první v pondělí odpo a druhý v úterý ráno.
@moky píše:
Holky a co jména? Přemýšleli jste?
My máme pro holku k zamyšlení tyhle jména: Šárka, Julinka, Editka nebo Kateřina, u kluka byl výběr menší: Ondrášek nebo Marek. U mě zatím vede Julča a Ondra.
Teda dobrý, už i vymyšlená jména, my při prvním hned věděli holčičí jméno, na tom jsme se shodli, pak když jsme se dozvěděli, že to bude chlapeček, tak jsem si prosadila to své chlapecké a jsem moc ráda
no a teď nad tím tedy ještě nepřemýšlím ![]()
@M.chellka píše:
Tak se jmeny mame jasno…muz trva pro kluka na Alexovi..a pro holcicku mame Melanie
Alex
hezký
Tak co holky nejake nove priznaky? Ja ze slaneho obdobi presla na sladke..ac sladke temer nejim
…spatne mi byva kazdy den…ale zatim jsem objala misu jen jednou ![]()
Tak já zrovna přišla od lékaře a je tam zatím jen váček… tak zase za 14 dní znova
… bojim, bojim ![]()
@verenka87 neboj..a hlavne mysli pozitivne
..ja jdu 19.to budu +- 9tt
@M.chellka já bych měla být 7+0 podle poslední MS ale asi jsem měla posunutou ovulaci. První positivní test jsem měla až 8 dní po spoždění a to tam byl jen duch. Sytě zbarvený byly asi až 15 den po zpoždění. Tak snad tam už 21.10 něco bude…
@verenka87 urcite bude drzim palecky
…no ja ted bojuji s nechuti k jidlu..a cubec nemuzu varit..natahuje me z toho..a to teplo z te plotny z toho je mi na vyvrat dnes jsem varila…dvakrat letela na zachod zvracet…a jak se mi zaamotala hlava jeste jsem se rizla… ![]()
@M.chellka děkuju
tak to ti nezávidím
mě se tohle naštěstí vyhlo
ja cítím akorát prsa a pořád bych spala…musíš na sebe být opatrna
vařit nějaký rychlovky a vic odpočívat ![]()