Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
My to chceme oznámit dneska rodičům tak jsem zvědava na jejich reakci ![]()
My to taky rekli nejblizsi rodine…a ti uz pocitaji na kdy to vyjde jak budou vozit kocarek ![]()
My to chceme říct nebližší rodině až na Vánoce na Štědrý den. A to jsme původně chtěli to nikomu neříkat..počkat až se začnou ptát sami
Zatím jsme to neřekli nikomu…
Jsem docela zklamaná. Dnes jsem byla u Dr. Měla bych být 6+4, tak jsem čekala, že uvidím fazolku a možná i srdíčko. Byl vidět jen gestační váček a doktorka říkala, že je to těhotenství v začátku, ať přijdu za 14 dní, že teda stejně ještě nic vidět nebude, ale podívá se, jak to těhotenství roste. Vy už máte fotečky a viděli jste srdíčko, tak mě to trochu zneklidnilo, že u mě nic. Ovulaci jsem měla až dvacátý den, takže to těhotenství je trochu mladší, ale je mi divné, že by nemělo nic být vidět ani za 14 dní v devátém týdnu
![]()
@verenka87 píše:
@brulinka tak to jste dobrymy to nevydrželi…
No je fakt, že kdybychom to rodičům řekli, asi by mi začali pomáhat, což bych ocenila, ale na druhou stranu nesnáším vyptavani a starost rodičů, tak to necháme az na ty vánoce..
@koala123 píše:
Jsem docela zklamaná. Dnes jsem byla u Dr. Měla bych být 6+4, tak jsem čekala, že uvidím fazolku a možná i srdíčko. Byl vidět jen gestační váček a doktorka říkala, že je to těhotenství v začátku, ať přijdu za 14 dní, že teda stejně ještě nic vidět nebude, ale podívá se, jak to těhotenství roste. Vy už máte fotečky a viděli jste srdíčko, tak mě to trochu zneklidnilo, že u mě nic. Ovulaci jsem měla až dvacátý den, takže to těhotenství je trochu mladší, ale je mi divné, že by nemělo nic být vidět ani za 14 dní v devátém týdnu![]()
To bude dobrý neboj…
Ja dnes byla také u dr. Prý jsem už 8+3tt a srdíčko krásně bilo.. Jsem šťastná. Za 14 jdu na první poradnu. A prvotrimestrální screening.. Rozhoduji se mezi Zlínem a mým dr. Rozdíl je hlavně v ceně.
@brulinka ja mam za to, ze jsem nic neplatila a vse odbyla u sveho dr.ale mozna uz si to nepamatuju
@brulinka ty jo takhle brzy na kontroly? Já byla včera a to jsem 7+4 a chce mě vidět až za měsíc… a na 1 screening jdu taky az za měsíc…
@koala123 píše:
@brulinka ja mam za to, ze jsem nic neplatila a vse odbyla u sveho dr.ale mozna uz si to nepamatuju
Máme na mysli to samé? No já právě platila nějaký 1500 +100foto a péče taková nijaká, ale vše bylo v pořádku. Teď se objednám do Oskara do Zlína. Je to tam právě zdarma a 1600,– před vánoci se bude hodit..
V Liberci screening v 1 trimestru stoji 500 Kč protoze není povinný… tak ji to vysvětloval muj gynekolog a nebo prý mužů podstoupit vyšetření u něho a to je prý zdarma… radši objetuju 500 Kč a proběhne poradne vyšetření ![]()
Ja jdu 19.11. Na screening do Olomouce vychazi to tam na 1400..ale nastesti mi to hradi pojistovna…samozrejme i kdyby nehradila nevahala bych a sla i tak
Holky, screening co je zdarma ve Zlíně a v Olomouci je úplně ten samý jako je třeba v prediku za 1400,– jenže doktoři posílají pacientky na ty placené, protože z toho mají nějaké peníze. To je známá věc. Zdarma ve Zlíně je prý dokonce lepší než v Prediku (soukromá klinika) já jen ať si nemyslíte že kvůli penězům „hazarduji“ se zdravím svého miminka.. U prvního tehu jsem platila 1600,–
@brulinka to by me ani nenapadlo
Já jdu teda do Gennetu tak ten má asi jiny ceny než Predik…