Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Děkuji holky. Už se těším na další UTZ. @M.chellka Tééda, tvůj muž se ale činí. Já při minulém těhu začala kupovat věci až po 20 týdnu ![]()
Můj manžel přinesl z koncertu Marpa a troublegangu dupačky
prý se mu hrozne líbily ![]()
Holky potřebovala bych poradit ohledně testu? Našla jsem dve carky sice nedavno v rijnu, ale potrebuji radu od zkusenych:) napiste mi kdyztak OS, poslu vam fotku a dotaz..moc dekuji a omlouvam se, ze vam sem lezu:) ![]()
Ahoj holky, zdravím po delší době, nějak se mi vypnula upozornění a sama od sebe jsem sem nenakoukla
Já dnes kontrola v 9+2, posílám fotečku. Jinak vše při starém, špatně mi není, zůstává jen únava, jinak jako bych ani nebyla těhulka ![]()
Na kontrolu jdu zase za 14 dní, budeme brát poprvé krev, takže očekávám průkazku.
Jinak jsme se dnes dohodli s doktorkou, že nepůjdu na screening ve 12. týdnu, jelikož ona mi to samé vyšetření udělá v 16. týdnu a zdarma.
Ahojky mam dotaz teda pikud mi nekdo dokaze poradit…jsem tehotna a vedena na up…mam neprijemnou pani ktera mi stale hleda ptaci mimo domov a posloucham reci stylu jak si chci najit ptaci kdyz pro to nic nedelam…no ono je to i tim ze jic nehledam…vse si vzdy obvolam a domluvim se takze to dopadne nakonec v muj prospech..jde mi spise o to…ze mi ted byla dost spatne…a ztracim na vaze tak jrstli jde od gynekologa napsat nrjakou neschopenku nebo rizikove aby mi dali pokoj…jinak tam jak trubka musim co 14dni…s tim zei vzd najde nrjakou blbost. dekuji za odpovedi ![]()
@M.chellka tak tam si myslím, že to opravdu budeš muset řešit nějak přes doktorku, protože oni mají povinnost ti místa dohazovat…sice mi to přijde ujeté, ale je to tak
Zdravim, no teda tady ta komunikace uplne umrela
…tak se vam dari…a uz nektwre z vas roste brisko? ![]()
@M.chellka Taky jsem si říkala, že je to tu nějak mrtvé
Ani bych neřekla, že mi roste bříško, zatím
Už mi nepřijdou ani prsa, že by se zvětšovala. Jediný, co mě stále trápí je únava, ale příšerná. V 5 ráno vstávám do práce a vracím se okolo půl 7 a jdu hned spát, nejsem schopná nic udělat a to ještě odpoledne v práci se přemlouvám, abych zůstala čilá ![]()
Máte už některá průkazku??
No tak zo jsme na tom stejne zda se mi ze uz spim i vestoje…ja jdu pristi pondeli uz do tehu poradny..a na prvni odbery..tak myslim ze uz vych mohla dostat prukazku ne? ![]()
Já jdu také příští týden na odběry, tak předpokládám, že ji dostanu, max. při další návštěvě. Do poradny? jako někam jinam, než ke svému lékaři, nebo??
Ahojky ☺ja dostala průkazku hned jak viděl srdicko v 7 + 4 tt. Taky mi vzal krev a kontrola za měsíc 25.11. A bylo hotovo. To čekání na další kontrolu je fakt hrozny… za každý ukončeny den chvalim fazolku že se drží ☺
Jinak unava zůstává a občas o sobe da vědět žaludek. Uvařím si jídlo na který mám chuť a když si ho nandam tak ho snim jen že musím a prsa se mi připomínají každý večer. Už aby to přešlo
Ne on ma poradnu primo muj gynekolog vis…takze pujdu brzo rano protoze tam byla uplne narvano…at udela rychle odbery a muzu pojist nebo zkolabuju