V září //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
111
14.11.15 10:22

Zdravím těhulky, tak já byla ve čtvrtek také na kontrole, vše v pořádku, máme už 5 cm, odpovídá dnes už 11+4 tt, ale průkazku mi řekla, že až příště, to znamená za 14 dní :-/ Nevím, proč to tak protahuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
19.11.15 17:16

Ahoj holky…tak ja byla dneska na screeningu v Olmiku…jsme zcela v poradku…genetika ok…dawnuv syndrom nemame…jsme 12+5tt…na 95% budeme mit klucinu a prikladam i fotecku ve 3D…mimochodem skvely zazitek… :dance: :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
19.11.15 17:46

@M.chellka juuu moc moc moc gratuluji :potlesk: fotecka vypadá nadherne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
19.11.15 17:51

@verenka87 dekuji..jojo pan doktor si s ni vyhral :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
19.11.15 18:19

@M.chellka ty jo a chlapečka ;) alespoň už vis jake barvičky pomalu začít nakupovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
20.11.15 13:41

Ahoj holky. Ty jo, @M.chellka, to je ale parádní fotečka :lol: opravdu krásná, věřím, že to bylo super, to je takové jiné než běžný UTZ. A chlapečka, teda ty se máš, že už to víš, to já se to dozvím až v tom 20. týdnu. U nás to dříve neříkají. Taky jsem dnes byla na kontrole, jsem 10+5 a mimi má 37,6 mm a dostala jsem průkazku. Teď se mám objednat na screening :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
27.11.15 06:16

Dobré ráno dámy, tak jak se Vám všem daří? Já mám za sebou takový nic moc týden, byla jsem o víkendu pro jistotu v nemocnici, jelikož jsem špinila, ale naštěstí to vůbec nic nebylo, vše v pořádku. Trpím neskutečnou únavou a téměř denní bolestí hlavy, plus neustále bolí podbřišek, podle doktorky vše ok a na kontrolu jdu až 28.12. Tak tedy nevím no :-( Trošku jsem už doufala, že mě nechá doma, jelikož dělám 12ky a fakt to moc nedávám, plus už teď mám zkrácený čípek, do toho to špinění..No řekla mi, že kdybych to fakt nedávala, tak ať přijdu pro neschopenku…tak už se vidím, jak tam půjdu, když mi ji teď nedala… Ale alespoň jedna pozitivní zpráva, také to u nás vypadá na chlapečka, což jsme si přáli o něco více než holčičku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
27.11.15 13:26

@badangel asi byt tebou tak bych si pro tu neschopenku došla. Klid je klid ;)

Jinak u nás je všechno v pořádku. Dnes jsme 12+6 a rosteme tak jak máme a bez jakýkoliv komplikací. V práci to taky zvládám tak doufám že tam vydržím co nejdyl…
V týdnu jsme byli v gennetu na ultrz a paráda. Budeme mit asi peknyho lenocha :) celou dobu ležel na zádech s prekrizenyma nohama a ne a ne se nám poradne ukázat… tak zatím ani nemáme náznak co by to mohlo byt.

Krasne těhulkování přeji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
3.12.15 22:29

Ahojky holciny tak u me taky vse dobry nevolnosti ustaly a brisko se zacina zvetsovat :)…jinak v pondeli jdu k doktorovi tak ten nas poklad zase uvidim :srdce: :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
7.12.15 00:04

Tak holky já se cítím skvěle, vubec si nepřipadám těhotná. Za 14 dní jdu na kontrolu to budu cca v 18tt a chtěla bych doktora poprosit jestli by se nemrkl co čekáme, at mužeme rodině na vánoce oznámit i pohlaví. nebo si budu muset utz zaplatit? :nevim:
Jinak asi 3týdny zpátky jsem cca týden špinila, ale ani jsem to neřešila a poté na kontrole bylo vše ok.. jak se máte vy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
7.12.15 10:43

@M.chellka. ahojky…gratuluji a fotečka je nádherná. Chci se Tě zeptat, jak dlouho trvaly výsledky screeningu? A jak takové vyšetření probíhá? Jsem prvorodička a zatím nemám zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
7.12.15 11:55

@Pavka 2 ahojky…vysetreni bylo cca na pul hodinky…doktor zkontroloval organy..mozek..pater..proste vse…byl tam se mnou pritel mel svoji televizi sedel na gauci a koukal…ja koukala taky na svuj monitor…vysledky ti doktor rekne hnedka…a da ti zpravu pro tveho gyne…zepral se zda chceme vedet pohlavi takze nam to rekl..a na 3D se temer nepletou…a jeste jsem chtela fotecku tak nam udelal dve ale platila jsme jen jednu…pan doktor si s ni vyhral..snad 10min si ju tam upravoval do barev..:D pak nam rekl ze teda vse ok dawnuv syndrom nehrozi :mrgreen:…a objednali me na druhy screening

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
7.12.15 11:58

Ja byla. dneska u sveho gyne…vse je naprosto v poradku…mimisek se hemzil..srdicko atd v poradku…a na dalsi kontrolu jdu 4.1. Nyni jsem 15+2tt…a 12.1. Jdu na druhy screening :)…jinak chci se zeptat kolik cca vazite? Ja mela poprve s prukazkou 62,3 ted 62,1 a doktor uz mi rekl ze jsem malinko zhubla…tak nevim nemam malo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
7.12.15 23:00

@M.chellka Tak já na začátku těhotenství vážila cca 62kg a ted važím 59kg (zatím neřeší) u prvního těhotenství jsem vážila 65kg a po 4 měsících 60kg to mi ale doktor dával nějaké léky na nevolnost a pokud by nezabraly tak kapačky v nemocnici.. Na konci těhu jsem vážila nějakých 72kg asi.. A k tomu jsem docela vysoká 175cm takže jsem měla malé břicho (jen opticky) a nakonec porodila 3800g holku a měla jsem strašně moc plodové vody.. Ted nemám ještě břicho žádné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
8.12.15 11:10

@brulinka no ja mam 167cm…myslim.ze to zatum neni hrozne..hlavne kdyz se sama citim. dobre a nepocituju hlad..ale chlap uz studoval tabulky kolik bych mela. nabrat :mrgreen: tak vcera probehl nakup ve stylu vitaminu a veskerych nezdravych prasaren hlavne at neni „Alex“ hladovy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí