Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
MS se dnes nedostavila, hrozně se bojim si ten test vůbec udělat. ![]()
Co říkáte holky, vidíte něco?:-) (na tom dolním testu). MS měla příjít v pondělí a pořád nic.
@Destinka na tom dolním testu vidím
kolik jsi DPO? a ten horní je také dnešní?
@HaniaNelinka Musela jsem si udělat druhý profil, protože už jsem napsala 5 příspěvků:D Nicméně, jsem asi 18 DPO, pokud kalendář nelže…moc jsme to neměřili, nechali jsme tomu volný průběh. Dneska bych měla být 30 DC.
@Maschka taky vidím krásného, tak brzy aby to fakt nebyly dvojčátka
![]()
@destinka2 u tebe taky vidíím, tak ať jenom sílí a žádná MS nepřijde ![]()
Tak holky a já jsem dneska 9 DC, včera jsme se raději snažili, ať nic nepromeškáme, i když je to asi brzy, ale jistota je jistota
pokud bude přítel doma a nebude na noc mimo domov, měli bychom to zkoušet cca co 2 dny ![]()
No jedna věc je trefit se do ovu a druhá, aby to vyšlo že
uvidíme, uvidíme, třeba to vyjde, třeba ne…kéž by to bylo do vánoc, to by bylo krásné
![]()
Tak přeju nám všem hodně zdaru ![]()
Ahoj holky. Potrebovala bych nejakou radu.Mam uz 2 krasne zdrave dcerusky.Mam je s byvalym manzelem.Nyni ziju s pritelem uz rok. Pokousely sme se o mimiska. A zadarilo jenze v 8tt byl sp
.Nyni se snazime znovu.Od dr. sem dostala clostylbegyt, protoze se nam nejak nedarilo.Jsem jiz 17dc a ms by mela dorazit 14.10.snad se ta mrcha nedostavi
.Ale vcera sem to nejak nevydrzela u udelala si tt.Byl tam duch krasne sem ho videla a i pritel.Ale pak jak test usychal tak dusik vymizel.Tak nevim co si o tom myslet. Jinak me boli v podbrisku a jsem desne unavena k dr.mam jit az 12.,ale v pondeli si chci dojit na krev, abych vedela jak na tom sem.
.Mate nejaka podobne zkusenosti nebo neco k tomu chcete napsat budu moc rada
![]()
@Maminečky 17 DC a duch na testu? Nějak mi to nesedí, jako testovat 14 dni před menstruaci je nesmysl. Vždyť sotva mohla proběhnout ovulace… Podle mě pokud té bolí v podbřišku tak možná právě kvůli ovulaci ale nemyslím si ze duch znamenal těhotenství a už vůbec ne 17 den cyklu. To bych musela mít uvulaci těsně po menstruaci.
@Matteo.emma no me je to taky divny, ovulaci jsem mela minuly tyden. Prave sem brala ten clostylbegyt.
@Maminečky píše:
@Matteo.emma no me je to taky divny, ovulaci jsem mela minuly tyden. Prave sem brala ten clostylbegyt.
A ten mi tu ovulaci spustil.Mela sem ho brat 5dc do9dc.
@Maminečky tak pokud ovulace probehla minulý týden, tak to možné je, záleží kolikaty den po ovu jsi
ono první týden vajíčko teprve putuje vejcovodem a hleda si misto kam se zavrta a tělo hormon ještě neprodukuje moc, takže třeba 7 dni po ovu je hoooodne brzo na test. Navíc spoustu testů dělají falešné duchy. Takže doporučují udělat test znova třeba za dva dny jestli čárka zesílila.
@Maminečky Tu bolest mohla způsobit i cysta. Možná vznikla i po tom clostylbegytu. Mně říkal dr. že právě cysta může způsobit falešnou pozitivitu testu.
@Matteo.emma ja vím, ze je to jeste brzo
skusim za 2 dny a dam vedet
.Jinak jdu v pondeli na krev a uvidime ![]()