Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak holky, kdo opravdu chce mit jistotu a ne zadny falesny duchy, tak opravdu jedine Dr. Max. Vcera jsem to dostala a duchove na nekterych byly, sice po limitu, ale byly. Na Dr. Max vubec, proste porad cistesnehobilo
takze ted uz jen CAR a snad to klapne.
Holky co si o tom myslite?5 dni merim bt 1den 36,8 2 den 37.1 3 a 4 den 37.3 a dnes 37.4.Uz mi z toho hrabe ![]()
Ahoj holky, tak se po ms opet hlasim
dnes jsem delala ovu test ( jen tak) a prijde mi ze je druha docela vyrazna, co myslite? Jsem dnes 7dc. Vypada to ze ovu bude brzy asi ze?
@Kacule888 podle testu to tak vypadá:) čárka tam určitě je a je dost zřetelná:)
@Kacule888 ahoj, ovulačíma testama se vůbec neřiď. Když je pozitivní TT, a musí to být alespoň 5-6tt těhotenství, tak ti ta testovací čárka vyběhne do dvou vteřin tak tmavě, že je skoro černá. A testovací teprve nabíhá.
Já jsem tohle taky zkoušela a přišla jsem na to, že před MS mi LH hladina stoupá a test je „skoro“ pozitivní. Takže jen těh. test ukáže jak to je. V raném stádiu, kdy máš duchy ty ovuláky na hcg ještě nereagují. Reagují až na vyšší hladiny.
@Twitter ja sem ale netestovala ovu test abych zjistila zda sem tehotna…( to by me ani nenapadlo) pouze chci vedet kdy bude u me OVULACE tak sem si delala ovulacni test, a jen mi prislo ze to bude brzy… takze ten tvuj prvni prispevek celkem nepobiram ![]()
Dobré ráno holky ![]()
MS mešká 2. den, dnes jsem testovala a objevil se opravdu mini dušík, pokoušela jsem se to „inteligentně“ zachytit, ale nevím
Proto prosím zkušené duchařky o pomoc
Už tedy nějak moc nedoufám, ale znáte to - tonoucí se stébla chytá.. ![]()
@Weronyc Ahoj, máš to sice děsně rozmazané, ale na 3 fotkách vidím ![]()
@Mirabe1ka Ahojky, já vím, za kvalitu se omlouvám, ale lépe to opravdu nešlo
Každopádně děkuji za kapku naděje, uvidíme za 2 dny jestli zesílí ![]()
@Weronyc ahoj,jen jsem té chtěla povzbudit, já jsem prvního, okem viditelného ducha měla až 6dni po vynechani-treti den ještě nic, testovala jsem teda pepinem a ten má pry min barviva..mas MS pravidelnou? Držím palce
@Aerin1 Jeee děkuju
No pravidelnou, jak se to vezme.. Před skororokem jsem vysadila, první ms přišla po 34 dnech, další už byla peklo, ms chodila po cca 55 dnech, jednou jsem byla i na vyvolávačce, poslední dva cykly (co piji nosifol) došla po 32 dnech. A teď zpoždění, tak těžko říct
Ale vzhledem k tomu, že se nekonalo žádné špinění ani kovová chuť v puse tomu moc nedávám
Spíš mě přepadává veliká únava, pobolívání v podbřišku a mám hodně citlivá prsa. Cítím jak jsou těžká, ztmavly mi dvorce, ale po obvodu a bradavky mám tmavé hodně. Nevím no, asi to klidně může být i PMS
![]()
Cau holky prosím už sem asi slepá ale vydíte druho čárku na testu dekuji za vase odpovedi ![]()