Duchové po limitu i v limitu - foto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
320
3.10.15 10:44

Tak holky, kdo opravdu chce mit jistotu a ne zadny falesny duchy, tak opravdu jedine Dr. Max. Vcera jsem to dostala a duchove na nekterych byly, sice po limitu, ale byly. Na Dr. Max vubec, proste porad cistesnehobilo :) takze ted uz jen CAR a snad to klapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
3.10.15 10:53

Holky co si o tom myslite?5 dni merim bt 1den 36,8 2 den 37.1 3 a 4 den 37.3 a dnes 37.4.Uz mi z toho hrabe :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
3.10.15 18:00

Ahoj holky, tak se po ms opet hlasim :lol: dnes jsem delala ovu test ( jen tak) a prijde mi ze je druha docela vyrazna, co myslite? Jsem dnes 7dc. Vypada to ze ovu bude brzy asi ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
3.10.15 18:09

@Maminečky Děkuju:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
3.10.15 18:12

@Kacule888 podle testu to tak vypadá:) čárka tam určitě je a je dost zřetelná:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
4.10.15 00:21

@Kacule888 ahoj, ovulačíma testama se vůbec neřiď. Když je pozitivní TT, a musí to být alespoň 5-6tt těhotenství, tak ti ta testovací čárka vyběhne do dvou vteřin tak tmavě, že je skoro černá. A testovací teprve nabíhá.
Já jsem tohle taky zkoušela a přišla jsem na to, že před MS mi LH hladina stoupá a test je „skoro“ pozitivní. Takže jen těh. test ukáže jak to je. V raném stádiu, kdy máš duchy ty ovuláky na hcg ještě nereagují. Reagují až na vyšší hladiny.

• Citovat
  • Upravit
Twitter
4.10.15 00:26

Omluva Kačce

Příspěvek upraven 05.10.15 v 13:37

• Citovat
  • Upravit
172
4.10.15 08:29

@Twitter ja sem ale netestovala ovu test abych zjistila zda sem tehotna…( to by me ani nenapadlo) pouze chci vedet kdy bude u me OVULACE tak sem si delala ovulacni test, a jen mi prislo ze to bude brzy… takze ten tvuj prvni prispevek celkem nepobiram :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
4.10.15 09:23

Dobré ráno holky :kytka:
MS mešká 2. den, dnes jsem testovala a objevil se opravdu mini dušík, pokoušela jsem se to „inteligentně“ zachytit, ale nevím :zed: Proto prosím zkušené duchařky o pomoc :mrgreen: Už tedy nějak moc nedoufám, ale znáte to - tonoucí se stébla chytá.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
4.10.15 09:24
:nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
4.10.15 09:25

@Weronyc Ahoj, máš to sice děsně rozmazané, ale na 3 fotkách vidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
4.10.15 09:27

@Mirabe1ka Ahojky, já vím, za kvalitu se omlouvám, ale lépe to opravdu nešlo :think: Každopádně děkuji za kapku naděje, uvidíme za 2 dny jestli zesílí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
4.10.15 09:38

@Weronyc ahoj,jen jsem té chtěla povzbudit, já jsem prvního, okem viditelného ducha měla až 6dni po vynechani-treti den ještě nic, testovala jsem teda pepinem a ten má pry min barviva..mas MS pravidelnou? Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
4.10.15 10:31

@Aerin1 Jeee děkuju :hug: No pravidelnou, jak se to vezme.. Před skororokem jsem vysadila, první ms přišla po 34 dnech, další už byla peklo, ms chodila po cca 55 dnech, jednou jsem byla i na vyvolávačce, poslední dva cykly (co piji nosifol) došla po 32 dnech. A teď zpoždění, tak těžko říct :nevim: Ale vzhledem k tomu, že se nekonalo žádné špinění ani kovová chuť v puse tomu moc nedávám 8o Spíš mě přepadává veliká únava, pobolívání v podbřišku a mám hodně citlivá prsa. Cítím jak jsou těžká, ztmavly mi dvorce, ale po obvodu a bradavky mám tmavé hodně. Nevím no, asi to klidně může být i PMS :( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
4.10.15 11:22

Cau holky prosím už sem asi slepá ale vydíte druho čárku na testu dekuji za vase odpovedi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí