Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Twitter Ahooj, já nic mrcha dorazila
Tak jsem to obrečela a za pár dní jedeme znovu, ach jo ![]()
Nevíte někdo prosím jak je to s posunutou ovulaci? Mela jsem ji pět dni před ms, tak jestli se automaticky ms prodlouzi či ne. Už 5dni spozdeni a test negativní.
Ahoj všem
Prosím vidíte to také? Snažíme se 3 rokya v lednu Máme jít do Car ![]()
@karolon ahoj,nevím, jestli ti odpovim úplně přesně na to, co se ptas, ale já při cyklu 35 dni měla ovulaci asi 25 den-soude podle slabě pozitivního testů až šest dni po vynechání a velikosti miminka na utz..netusim, jestli jsem to tak mívala i dřív nebo to byla výjimka, kazdopadne mi MS nepřišla nikdy později než 35 dc-az v případě, kdy jsem otehotnela-to nepřišla vubec ![]()
@anonymka14 ahoj,vidím na tom hoenim-ty ostatní jsou dělány dřív?
@anonymka14 ahoj, vidím, na mamatestu jsem taky měla takové čárky a nic z toho nebylo
snad to u tebe bude těhu. Držím palce.. jinak bych zkusila test jiné značky, ať máš větší jistotu. Třeba Ladymax nebo Pepino. ![]()
@Lisa21 Děkuji
Právě včera mirzačalo kapat z pssu mlezivo příznaky mam tedy ukázkové včera na UT pouze neostře ohraničena sliznice 7mm děloha 7cm no uvidíme mam přijít odpoledne pro výsledky krve, snažíme se už moc dlouho a v živote mi mama test tohle neukázal vždycky bílo ani náznak
Odspodních po dvou kusech den a ten nahoře dnes ráno. ono na tech dalších je proužek také vidět ale méně dnes byl vidět krásné no doufám že to není jen poplach
@anonymka14 jak jsem řekla.. držím moc palce.. mně mlezivo z prsou kapalo před prvním těhu a od porodu jsem skoro 3 roky a pořád ho mám…
@anonymka14 pokud je to takhle a čárka sílí, tak to vypadá nadějně ![]()
@Lisa21 píše:
@anonymka14 ahoj, vidím, na mamatestu jsem taky měla takové čárky a nic z toho nebylosnad to u tebe bude těhu. Držím palce.. jinak bych zkusila test jiné značky, ať máš větší jistotu. Třeba Ladymax nebo Pepino.
Tak to souhlasim. Taky jsem mela ducha a nic z toho. Ale drzim palce at je to tehu
Tak jsem si dne dělala testit a nic tak snad príste
jinak vsem drzim palecky ![]()