Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Setkub píše:
@zuzanar01 a pocitam, ze ani jedna nejste tehule???
Já právě myslím že jsem, duch furt zesiluje a 33 od poslední menstruace, takže zítra pojedu na gyndu.
Ahojte holky. objevila jsem tuhle diskuzi, tak se pridam, jestli neva
hledat duchy me fakt bavi
![]()
A ja sama budu asi za tyden testovat, tak bych desne rada, kdybych taky mohla nejakeho ducha najit ![]()
@zuuuuzaa a u tebe teda je videt!!ja ho vidim pekne
a chci taky ![]()
Holky kolikaty den po styku myslite ze se duchove zacinaji objevovat? Jinak ja dnes potvrzene doktorem, 4 až 5 týden
mam radost.
@zuzanar01 po styku tezko rict
po ovulaci tak 8.-9.den uplne nejdrive. jinak moc gratuluju
proc te to vlastne zajima, kdyz uz jsi tehotna? ![]()
Kamarádka se snaží už celkem dlouho a mě mrzí že ja sem si takzvaně jednou vrzla a hned jsem v tom. Je fakt že jsem nikdy nebrala antikoncepci, takže nejsem zasviněná hormonama.Tak aspoň zjišťuju informace at sni muzu diskutovat. Ovu mela v neděli tak snad se jim to povedlo. Protože to je první ovu asi po dvou měsících.
Ahoj holky! Tak dnes asi 8 dpo a uz jsem zklamana, zatim jsem vzdy 8 dpo mela duch a dnes nic… Hlavne citim v kostexh, ze to neklaplo
uz me to nebavi…
@zuzanar01 a kolik jsi DPO? Kdy jsi mela posledni MS?
@Setkub je to brzo!!! Trebas prave proto, ze neni nic videt, to vyslo…vis jak to bylo predtim ne ![]()
@cybermis DPO je den posldni ovulace?
ja ty zkratky vubec neovladam. Jedná se o kamarádku která vlastně od ty doby co si ovu testy dela zadnou nemela az ted v nedeli. Jen sem prave chtela vedet kdy ma cenu zacit si delat tehotenske testy.
@Setkub píše:
Ahoj holky! Tak dnes asi 8 dpo a uz jsem zklamana, zatim jsem vzdy 8 dpo mela duch a dnes nic… Hlavne citim v kostexh, ze to neklaplouz me to nebavi…
Ahoj me uz to taky nebavi ale porad zkousime ![]()
@Setkub píše:
Ahoj holky! Tak dnes asi 8 dpo a uz jsem zklamana, zatim jsem vzdy 8 dpo mela duch a dnes nic… Hlavne citim v kostexh, ze to neklaplouz me to nebavi…
Jinak jsi na tom stejne.