Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj kocky
tak ja uz zas nevim na cem jsem… Jsem 13dpo, MS mela dorazit v nedeli, takze druhy den meskam… boli me podbrisek uz od soboty, jako na MS, ale ta nikde zatim…BT je porad nahore, dnes 36,9c.. A tady je dnesni testik, jako nejakej lehounkej naznak tam je, ale na 13dpo by byl dooost malej co? Mel nekdo takove „nic“ 13dpo? Je jeste sance? ![]()
@Kacule888 každá to má jinak
já tam teda ten náznak vidím taky, zkus si udělat další nejlépe za dva dny ráno a uvidíš
já si ho budu dělat taky. Dneska jsem zase zkoušela a nevím jestli už mi z toho hrabe ale taky tam něco vidím.. Já mám mít MS až o víkendu :/ takze je furt brzo..a prsa a v podbrisku me taky jeste porad boli a porad chodim na zachod a v noci se skoro vubec nebudim a i vcera i dneska jsem sla v noci na zachod.
@Kačulice no ja prave taky vykoukavam porad dusiky az me z toho bolej oci
ja dnes i vcera taky musela vstat nekde ve tri rano na zachod a jindy taky spim v kuse porad
me prave prsa neboli
ale je fakt ze kazda to ma jinak, cetla jsem ze nekomu se duch dokonce ukazal az i 4 tydny po ocekavane ms
..takze je to hlavne o tom jak rychle nase telo produkuje to Hcg, nekdo vic nekdo min no ![]()
@Kacule888 přesně tak.
a na mojem testu to jde vidět naživo tak jako na tom tvém
jen na te fotce clovek musi dost hledat
uvidime no, ja si rekla ze si test udelam ve čtvrtek ale jak se znam tak ho budu delat uz zitra ![]()
@Kacule888 Ahoj, nemusím vůbec hledat, jde vidět hezky. 13 dpo to u mě třeba vypadalo silnější. Ale máš pravdu v tom, že to hcg můžeš produkovat pomaleji. Prsa tě nutně bolet nemusí, taky mě nikdy nebolely.
Tsk přeju hodně štěstí, aby to tentokrát vyšlo ![]()
@Kačulice bohužel, nevidím ![]()
@Kačulice píšeš, že má MS přijít až o víkendu, to je na test zatím brzo, třeba vyleze. Držím pěsti ![]()
Zdravím všechny,
jsem tu úplně nová a po přečtení spousty diskuzí soudím, že by mi tu někdo snad mohl poradit ![]()
MS mi měla začít před osmi dny, doteď stále nic. Beru HA, ale je pravda, že jsem to teď celkem flákala.. A po nedostavení MS jsem začala celkem doufat.. Miminko s přítelem neplánujeme, ale kdyby se zadařilo, tak bych se vážně nezlobila..
Každopádně mám několik zvláštních příznaků – píchání v bříšku, bolest hlavy a bolest prsou jakoby ze stran, jsem neustále vlhká
, normálně jím dost zdravě ale posledních pět dní plácám páté přes deváté a ani mě to netrápí jak obvykle, je mi nepříjemné ležet na břiše, častěji chodím na malou.. A včera a dnes mi ráno bylo na zvracení (ale rozdýchala jsem to.). Dnes ráno jsem si zkoušela udělat těhu test – Pepino, kazetový formát, ale vyšel mi negativně..
ale stejně mi to pořád nedá.. Myslíte, že je možné že bych i přesto mohla být těhu? Jindy mám MS pravidelnou..
Děkuji za názory ![]()
@Loo96 Ahoj, já jsem se zatím nesetkala s nikým, kdo by byl těhotný s negativním těhotenským testem
ale něco málo jsem četla, že to snad i možné je
i když nevím jak ![]()
Při těhotentví se ti dostává do krve a moči hormon hcg. Takže kdybys ho tam měla, test ho zaznamená.
Jedině, že bys měla ovulaci později a na testu zatím nic není.
Ty příznaky jsou spíš vsugerované a cyklus máš rozhozený právě z toho flákání HA. Takže bych ji příště vysadila nebo brala poctivě.
@Twitter no zkousela jsem si to pocitat a ted bych mela mit 12 DPO.. ale asi mas pravdu
tak dekuju ![]()
Ahoj holky, tohle bude správná diskuze
prosim znáte nekdo tyhle testy? Tento je dělaný ted odpoledne, neverim. Nevidela jsem to u sebe vic jak deset let
. Jsem 27 dc, minuly mesic operace cysty lps. Tohle by mela byt po operaci prvni m/s. Ani nevim kdy ji cekat tak jsem si za testovala.
Objevilo se za par minut, je to lehce ruzove,
@Loo96 pravdu má jen doktor, v tomto směru
12 dní po oplodnění by tam mělo už něco být. Sama jsem byla dlouhá léta snažilka, tak vím jaké to je, když si žena mimčo přeje. Proto chápu tvé „příznaky“.
Každopádně pokud miminko chceš, prober to s přítelem a HA vysaď ![]()
Jen dle mého úsudku to máš teď rozházené kvůli tomu flákání ![]()
Ahoj holky, strasne hodně dela v těchto případech psychika…Já minuly měsíc mela zpoždění par dni a dělala jsem test, protoze se o mimi snažíme už rok…byl tam duch, dávala jsem sem foto…no tak nadseni největší, že se to konecne povedlo a nakonec se z toho vyklubalo chemicke tehu…doktorka mi řekla, abych vydržela s testem alespoň 10 dni po vynechání… a vypadá to, že mela pravdu…včera to bylo 11 dni, co mám zpoždění, tak jsem testovala a hned se objevili krasne syte dvě ruzove čárky…včera utery jdu na ultrazvuk, aby mi doktorka tehu potvrdila a zkontrolujte, zda je vse v pořádku…byla jsem z toho už uplne zoufala, tak snad se ted po roce za dařilo…dam vám se fotku fotku testu
Ahoj holky, strasne hodně dela v těchto případech psychika…Já minuly měsíc mela zpoždění par dni a dělala jsem test, protoze se o mimi snažíme už rok…byl tam duch, dávala jsem sem foto…no tak nadseni největší, že se to konecne povedlo a nakonec se z toho vyklubalo chemicke tehu…doktorka mi řekla, abych vydržela s testem alespoň 10 dni po vynechání… a vypadá to, že mela pravdu…včera to bylo 11 dni, co mám zpoždění, tak jsem testovala a hned se objevili krasne syte dvě ruzove čárky…včera utery jdu na ultrazvuk, aby mi doktorka tehu potvrdila a zkontrolujte, zda je vse v pořádku…byla jsem z toho už uplne zoufala, tak snad se ted po roce za dařilo…dam vám se fotku fotku testu