Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@bedruška1 Já bych taky chtěla vidět tvojí neviditelnou čárku ![]()
@Setkub @HaniaNelinka holky,rada bych vlozila, ale je to zbytecne. delala jsem dva mamatesty, na tech je neco videt, ale na fotce ne
Pak jsem delala jeste jeden nejaky a tam byl celkem krasny duch, ale chtela jsem vyfotit az uschne. a hadejte co? po uschnuti nejde videt ![]()
Takze zkusim zitra a jestli tam neco bude, urco to tady hodim ![]()
Zas si rikam, ze 3 testy s duchama, to uz by mohlo neco znamenat, ne?? ![]()
@bedruška1 no to by teda sakra melo,
zkus Dr.maxe, jestli i tam bude duch, tak je to jasny ![]()
Holky, hážu dvě fotky, nejsou moje, ale jedné snažilky z naší diskuze. Já vidím na obou (upraveno),co říkáte vy?
Dobrý večer, začala jsem brát nějaký doplněk na posílení ledvin, který není určen pro těhotné..udělala jsem si tedy dopoledne úplně jen tak pro jistotu test a překvapilo mě tam „něco“. Byl to Mamatest 10. Přikládám fotografii. Jaký je váš názor? Děkuji*
Dobrý večer, začala jsem brát nějaký doplněk na posílení ledvin, který není určen pro těhotné..udělala jsem si tedy dopoledne úplně jen tak pro jistotu test a překvapilo mě tam „něco“. Byl to Mamatest 10. Přikládám fotografii. Jaký je váš názor? Děkuji*
@Miaone ja tam teda vidim carku dost zretelnou.jen je nejaka tenka, ale mozna se mi to jen zda
zkousela jsi dnes rano?
@bedruška1 Zkoušela a nic) asi to byla nějaká chyba, hodně výrazná))
@WmarliesW ahooooooj, tehule jsem, ted se modlim, aby to vse dopadlo dobre ![]()
@Setkub
super já že jsi pár dní nepsala tak jsem se bála jestli náhodou mrcha opožděně nedošla. Držím moc palce ![]()
@WmarliesW dekujuuu moc, snad se nam konecne do tretice postesti ![]()
Ahoj holky, taky bych se ráda přidala. S přítelem to necháváme na volné noze, ale určitě samy víte jak to je- tajně doufám
nejsem si zcela uplne jistá ale ovu podle výpočtu jsem měla mít o víkendu 17 nebo 18.10. A netrpělivě taky testuji ale zatím je asi brzo ducha zatím nevidím ale přiložím foto, třeba některá uvidíte
ale už 3 den mě bolí prsa a v podbřišku už asi 5 dní.