Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Matteo.emma treba i ty polske jsou na nic
co treba z anglie? ![]()
Ne,promin.ja jsem taky testovaci blazen.ale vcera jsi psala, ze bilo a dalsi nechavas na pristi mesic
tak me to pobavilo
Ja tam vidim rysku peknou, bez zkoumani
kdybys nepsala o to negativnim jinem, rekla bych, ze je to jasny- pozitivni, tehotna.
ale takhle, fakt tezko rict. kolik jsi dpo?
@bedruška1 já je měla z Polska protože bydlim u hranic a mam to 5km, jezdim tam nakupovat bezne i jídlo atd…nicméně hlasim že mrcha se dostavila dnes odpoledne takže já už nerozumim nicemu
![]()
@Matteo.emma nikdy jsem rysku na suchém testu Dr. Max neviděla
a že jich už bylo koupených a udělaných
nemyslíš spíš mamatesty?
S Dr. Maxem jsem neměla nikdy pochyb, vždy jsem věděla jestli jo nebo ne. Mamatesty jsou spíš divné
tam jsem měla pokaždé ducha.
Jinak souhlasím, peněz to stojí fůru. Teď měli v lékárně akci 2+1 balíček TT zadarmo. Možná to ještě platí.
@Matteo.emma píše:
Holky nevíte jak je možné že polský test který je 25 ka mi ukázal slabounkou čárku a lady max ani tuk??? Mě to hlava nebere fak… Příklad foto polského testu…
tak to mi taky hlava nebere
to fakt není možný ![]()
@Korunka23 ahoj, určitě to vyjde, jen to čekání bývá dlouhé a netrpělivé ![]()
@Twitter píše:
@Matteo.emma nikdy jsem rysku na suchém testu Dr. Max nevidělaa že jich už bylo koupených a udělaných
nemyslíš spíš mamatesty?
S Dr. Maxem jsem neměla nikdy pochyb, vždy jsem věděla jestli jo nebo ne. Mamatesty jsou spíš divnétam jsem měla pokaždé ducha.
Jinak souhlasím, peněz to stojí fůru. Teď měli v lékárně akci 2+1 balíček TT zadarmo. Možná to ještě platí.
Poslední várka dr.Max stojí za houby, měla jsem růžové rysky na 3 testech ze 4 a nebylo to těhotenství, ale slepák
Víc lidí si na ně stěžuje
Ahoj holky, můžu se přidat? taky lovím duchy..
začla jsem testovat 11DPO a duch.. teď jsem 13DPO ale duch nesílí
(jestli tedy vy něco uvidíte, jestli už nejsem blázen
) přijde mi to, že je tak na stejno.. co myslíte? jsem dva dny po zpožděné MS.
@Michala23 mama testy tyhle falesne duchy dělají běžně, pokud nesili je to blby, nebo to bylo biochemické a odejde to s MS zkus ještě za dva dny a pokud sílit nebude pravděpodobně to tehu nebude. holky tu měly na mama testech ještě ruzovejsi čárky a byly falešné. Jsou to prej nejhorší testy. Každopádně hcg sílí ob den, takže třetí test by měl být už silnější ale mas je úplně stejne ![]()
@Matteo.emma taky mi právě přijde, že je to stejné…
asi z toho fakt nic nebude.. u prvního jsem měla 13DPO už dálnici.. děkuji za reakci ![]()
@Mirabe1ka píše:
Poslední várka dr.Max stojí za houby, měla jsem růžové rysky na 3 testech ze 4 a nebylo to těhotenství, ale slepákVíc lidí si na ně stěžuje
já ne
tak nevím. Určitě ne růžové, falešné. A to jsem testovala před týdnem
Možná tam může být ta bílá ryska, tu jsem tam viděla, ale to je jasné NE. Bílou bych nikdy nepovažovala za ducha.
Samozřejmě ti to nechci vyvracet, jenom píšu zase své zkušenosti.
@Twitter Jsou to fakt jenom testy vyrobené v té poslední várce, do té doby, když nic nebylo, tak ani ťuk. Ale mám to potvrzeno i doktorem, že nic nebylo a byly ty „rysky“ fakt růžové. Holky v jiné diskusi už si na ně taky stěžovaly
Tak snad se vrátí zpět ta původní kvalita.
Holky já netušila, že mamatesty dělají duchy.. tak mi to nedalo a na nákupu jsem odpol koupila test jinej a ukázal mi tohle.. tak snad ještě naděje je.. uvidíme ráno, jestli čárka zesílí..
A když už jsem v tom testovacím šílenství, tak přidávám Dr.Max test - dělaný před pěti minutami..
Kéž by to chtělo vyjít ![]()
@Michala23 hele, to uz podle me nejsou zadne duchy
to je pekna slaba carka ![]()
Ahoj, s přítelem se snažíme o miminko už 4 měsíce.
Ovu mám 17 dc a ms 29 dc.
Den před ovu a při ovu jsme měli nechránění pohlavní styk.
Pár dní před ms jsem si dělala těhotenský test pepíno, ukazala se mi tam slaboučká druhá čárka, ale i přes to mi 29 dc začala ms
Před ms mi bylo špatně, brněli mi bradavky, pocit nateklých prsou, pocit na zvracení, únava, motala se mi hlava a po ms to pořád přetrvává teď mám 5 dc.
Ms jsem měla normálně 5 dní ale hodně slaboučkou, tak jsem si udělala 3 den ms těhotenský test ale samozřejmě vyšel negativní.
Napadlo mě jestli jsem nemohla mít 2× ovu
Asi je to blbost ale co myslíte?
Omlouvám se za anonymitu. Bohužel se teď v práci hodně vyhazuje a nerada bych aby mě tu někdo poznal. děkuji