Duchové po limitu i v limitu - foto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1368
2.11.15 19:21

@Michala23 krásná čárečka..to je nádějný držím palce uvidíš že ráno bude krásnější :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
2.11.15 19:29

@Weronyc Já to taky vidím jasně :) Gratulace, ať nám to sílí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
2.11.15 19:29

@diiss Děkujiiii..snad bude sílit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
2.11.15 19:35

@Matteo.emma Jeee tak děkuju :hug: Budu se modlit, aby do víkendu MS nedorazila :dance:
@bedruška1 No bohužel nevím :nevim: Tento snažící cyklus jsem si řekla, že si jen budeme užívat snažení, ale žádné sledování a testování ovu. Je fakt, že jsme řešili s manželem nepříjemnou situaci a tak nebyl moc čas přemýšlet o tom všem, tak uvidíme :andel:
@Michala23 Děkuju, taky nám moc budu držet pěstičky :hug: Snad to vyjde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
4.11.15 07:18

Holky tak vrchní testík dělaný v pondělí a spodní dnes ráno :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2264
4.11.15 13:43

Ahoj holky,
mohu se přidat k Vám, dneska ráno jsem si testila a bílo, já totiž sice měla MS, ale spíše to bylo tři dny špinění a teď mám divný výtok bílý a vůbec nevím co se to děje. Jsem zvykla, že mám MS sice 3 dny, ale hodně krvácím a hodně mě bolí levý vaječník, ale tento měsíc nic z toho. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
4.11.15 14:22
@Weronyc píše:
Holky tak vrchní testík dělaný v pondělí a spodní dnes ráno :dance:

Gratulujiiii to vypadá pozitivně:-) kolikátý jsi den DPO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
4.11.15 14:27

@Frída34 Moooc děkuju :hug: Já popravdě nevím, jsem 30 DC a ovu jsem tento měsíc vůbec neřešila, nehlídala ani netestovala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
4.11.15 14:31
@NikiK píše:
Ahoj holky,
mohu se přidat k Vám, dneska ráno jsem si testila a bílo, já totiž sice měla MS, ale spíše to bylo tři dny špinění a teď mám divný výtok bílý a vůbec nevím co se to děje. Jsem zvykla, že mám MS sice 3 dny, ale hodně krvácím a hodně mě bolí levý vaječník, ale tento měsíc nic z toho. :roll:

Tak pokud si měla na testu bílo a pokud si měla MS tak pravdepodobne určité těhotná nebudeš. Já taky nemám každý měsíc stejně silnou MS. Bily výtok je klasický neplodny který bývá po MS a postupně se mění do plodného hlenu a po ovu znovu do bílého husteho. Podle mě pravděpodobnost že budeš těhotná i když mas v čas MS a negativní test je téměř nulová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
4.11.15 15:38

Jsou tam fakt dvě?????

Poraďte, druhá čárka je o něco slabší, je to pozitivní? Dnes mám 4.den zpoždění… antikoncepci neberu už asi 2,5 roku :-) a nedáváme si pozor teprve asi 6 tydnu.. zak ze by na první pokus?!?!

Jinak test je Dr. Max…

Příspěvek upraven 04.11.15 v 15:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
4.11.15 15:41

Pomoc… nejde mi sem přidat fotka k příspěvku.. jak to mám udělat :-/ normálně jí jako vlozim a nic se nestane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
4.11.15 16:01

@Katstr musíš v pravo dát přidat fotky, pak ji vybereš z pc, pak počkáš až se ti nahraje fotka a přidáš příspěvek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
4.11.15 16:02

@Katstr krásně pozitivní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
4.11.15 16:06

Opravdu? Já se asi zblaznim… nečekala jsem že můj první test bude pozitivní… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
4.11.15 16:35

@Katstr no jistě, ukázkově. Já už taky neberu 2,5 roku antiko, ale snažíme se celou dobu..doufám že i já brzo objevím podobný test. Mám doma jeden, a řekla jsem si, že ho udělám až budu mít zpoždění, dřív ne. Jsem zvědavá, jestli vydržím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí