Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@vrrony84 bohužel nic nevidím ![]()
Příspěvek upraven 25.01.16 v 07:32
Tak mě včera přestalo bolet břicho a MS nikde
. Dneska 9 DPO na testu ani já nic moc nevidím
ach jo…
@Kačka1234 to je ještě brzo.. třeba může být zpoždění MS kvůli tomu, jak jsi vysadila.. ale kdyžtak si dojdi k doktorovi..
Ahoj holky, taky bych vás tady poprosilo o názory. Vloni na začátku června jsem tady řešila negativní test pepino a těhotná jsem byla. Bohužel těhotenství nedopadlo a my se až teď začali pokoušet pořádně znova. Jsem z toho dost nervní, už mám 4 dny zpoždění a na testech se mi zatím objevují jen duši.. Vidíte ho taky? Díky za odpověď.
Musela jsem to vyfotit takhle, protože jinak je na fotce neviditelný, ale v reálu je docela zřetelně vidět.
M.
Na fotce nic moc ale v reálu vidím hooodně slaboučkou čárku a musím ho různě naklanět abych ji viděla. ![]()
@makrketab píše:
Ahoj holky, taky bych vás tady poprosilo o názory. Vloni na začátku června jsem tady řešila negativní test pepino a těhotná jsem byla. Bohužel těhotenství nedopadlo a my se až teď začali pokoušet pořádně znova. Jsem z toho dost nervní, už mám 4 dny zpoždění a na testech se mi zatím objevují jen duši.. Vidíte ho taky? Díky za odpověď.
Musela jsem to vyfotit takhle, protože jinak je na fotce neviditelný, ale v reálu je docela zřetelně vidět.
M.
Já ho vidím dobře
tak snad bude jen sílit ![]()
@Anonymní píše:
10 dpo, co myslíte? ovu potvrzena testy
Něco vidím ![]()
Ahoj, chtěla bych se Vás zeptat, jestli vidíte dvě // na testu, ta jedna je velmi slabá. Předem děkuji za reakce ![]()
@Kačka1234 píše:
Tak co
Vidím tam ducha. Tak držím pěsti, aby čárka sílila. ![]()
@KristýnaF píše:
Ahoj, chtěla bych se Vás zeptat, jestli vidíte dvě // na testu, ta jedna je velmi slabá. Předem děkuji za reakce
Něco maličko vidím ![]()