Duchové po limitu i v limitu - foto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2.2.16 13:34

Ahoj holky, i já se přidám… včera měla příjít mrcha a nepřišla.. vidíte na tom prvním TT něco? ten druhý je ovu test - jen pro porovnání…díky..už jsem z toho na budku 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
2.2.16 13:38

Ahoj holky prosím vás dnes jsem 14 dni po ovu a na testu je dušík mužů doufat že to klaplo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
2.2.16 14:10

@vrrony84 @Betynka87 @Weronyc holky díky za podporu, počkám ob den a provedu test znovu a porovnám.. uvidíme, snad bude sílit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5833
2.2.16 14:42

@Sosinka25 dusika vidim, preju at hezky síli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
2.2.16 14:48

Lepší fotka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
6.2.16 13:26

Tak jen tak jsem si dneska zkusila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.16 14:19

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli někdo z Vás nemáte stejnou nebo alespon podobnou zkušenost.
Dnes je 6.2.2016 poslední pohlavní styk jsem měla 28.12 a 9.1
Od 21.12(5 dní pauza) Takže se dá říct že od 26.12 Jsem se rozhodnula přestat brát hormonální antikoncepci Lindynette20.
19.1 přisla menstruace, která trvala cca 5 dni ale po ni 2 dny klid a další 3 dny jsem vytírala hnědý výtok. Začala jsem mít bolesti břicha, nechut k jídlu unavenost, bolest hlavy.
Dneska v 11 hodin (né ranní moč) jsem si udělala test Mamatest10,který vyšel s jednou hodně zabarvenou čárkou, ale po chvilce na světle jsem si všimnula že je tam úplně slabounká druhá čárka, která je vidět trošičku na světle. Nechtěla jsem tomu věřit, tak jsem hodně pila a další test jsem si hned vzápětí cca12hodin udělala znovu ale na tomto testu už není vidět ta slabá čárka. Tak bych se chtěla zeptat jestli můžu být těhotná nebo se jedná o nějaký blud. Předem děkuji za odpověd :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
6.2.16 17:20
@Michžaela píše:
Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli někdo z Vás nemáte stejnou nebo alespon podobnou zkušenost.
Od 21.12(5 dní pauza) Takže se dá říct že od 26.12 Jsem se rozhodnula přestat brát hormonální antikoncepci Lindynette20.
19.1 přisla menstruace, která trvala cca 5 dni ale po ni 2 dny klid a další 3 dny jsem vytírala hnědý výtok. Začala jsem mít bolesti břicha, nechut k jídlu unavenost, bolest hlavy.
Dneska v 11 hodin (né ranní moč) jsem si udělala test Mamatest10,který vyšel s jednou hodně zabarvenou čárkou, ale po chvilce na světle jsem si všimnula že je tam úplně slabounká druhá čárka, která je vidět trošičku na světle. Nechtěla jsem tomu věřit, tak jsem hodně pila a další test jsem si hned vzápětí cca12hodin udělala znovu ale na tomto testu už není vidět ta slabá čárka. Tak bych se chtěla zeptat jestli můžu být těhotná nebo se jedná o nějaký blud. Předem děkuji za odpověd :oops:

Tak mohlo se stát, že byla víc naredena, tak zkus zítra ráno hned tu první moc a uvidíš, jinak bych to možná brala jako reakci hormonů po vysazení antikoncepce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
7.2.16 15:17

Vidite neco

Ahoj holky mam 3dny vynechano ale test nevim prijde mi jak kdyby byl duch ale vidim ho jen ja tak by me zajimal vad nazor dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.16 16:16
@Michžaela píše:
Dneska v 11 hodin (né ranní moč) jsem si udělala test Mamatest10,který vyšel s jednou hodně zabarvenou čárkou, ale po chvilce na světle jsem si všimnula že je tam úplně slabounká druhá čárka, která je vidět trošičku na světle. Nechtěla jsem tomu věřit, tak jsem hodně pila a další test jsem si hned vzápětí cca12hodin udělala znovu ale na tomto testu už není vidět ta slabá čárka. Tak bych se chtěla zeptat jestli můžu být těhotná nebo se jedná o nějaký blud. Předem děkuji za odpověd :oops:

Mamatesty dělají falešné slabé duchy, byly tady už desítky fotek a zkušenosti s ním. Navíc pokud byl poslední pohlavní styk 28 prosince tak uz by se na testu asi ukázala výrazná čárka. Podle me spíš rozhozene hormony o vysazení. Pokud i proběhla menstruace a test negativní po takové době, tak bych těhotenství asi zcela vyloučila :nevim:

• Citovat
  • Upravit
690
8.2.16 14:57

Holky, můžu se zeptat, jestli něco vidíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
8.2.16 15:00

Na ovulačním vidím slabou čárku, na těhotenském nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.2.16 17:37

Dobry den,
chtela jsem se zeptat, co si myslite o mem vcerejsim testu Pepino. Dneska Ladymax test negativni. Dekuji za odpovedi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5833
9.2.16 18:00

@xelmax no je zajimave ze je videt carka jen jakoby se shora, mohl to byt vadny test a nebo taky neee, to asi nikdo neporadi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
10.2.16 11:22

@katy001 Dekuji, no mi to prave bylo divne :lol: ale to by bylo, abych mela neco normalne :D nezbyva nez pockat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí