Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@HaniaNelinka je tam duch ale pokud je to mama test ty ho prý delají často..
@piškotíček mamatest ne. Je to cemio test, dali mi ho v CARu.
Ahoj holky. Ja budu testovat asi zitra ráno. I když asi zbytečně. Jsem 9 DPO ale asi 5 DPO jsem spinila…měla jsem radost ze je to zahnizdovani…ale další den jsem měla slabé krvácení další den nic další den opět slabé krvácení…a dnes zase slabé krvácení…nevím co to je…menstruaci mám dostat nějak ve čtvrtek.. Nedávám tomu naději ![]()
Ahoj holky, prosím o Váš názor, zdá se mi, že tam něco vidím, ale nevím, jestli se mi to nezdá…
@HaniaNelinka píše:
@piškotíček mamatest ne. Je to cemio test, dali mi ho v CARu.
Cemio je to samý co mamatest, stejný výrobce. Já tenhle cyklus měla na cemio testu nepřehlédnutelnýho ducha, řekla bych dokonce pozitivní výsledek, a to 2 dny po sobě. Zkusila jsem Maxa - negativní. Moc jsem komentářům ohledně těchto testů nevěřila, ale bohužel. Takže za mě mamatest/cemio nikdy více. ![]()
Ale samozřejmě ne každý má tu samou zkušenost. Přeji hodně štěstí ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím o Váš názor, zdá se mi, že tam něco vidím, ale nevím, jestli se mi to nezdá…
Něco tam vidím ![]()
@Anonymní píše:taky tam neco vidím. Kolik jsi DPO?
@Kacisss93
to je tak uklidňující
@HaniaNelinka cca 10 dní DPO, nejsem si stopro jistá, byla by to spíše šťastná náhoda, ale měla jsem takový zvláštní pocit, tak jsem zkusila ![]()
@baja21 no musim se hodne snazit, ale vidim.co to mas za test? protoze mamatest treba dela standartne i trochu vetsi duchy
sama jsem toho dukazem.
Drzim pesti ![]()
Dekuji☺ mamatest to neni. Je to nejaky z drogerie ale nazev uz nevim, krabicku jsem vyhodila