Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Marta.285 hrozne moc ti gratuluji..
ja jsem potratila 11.3 byla jsem 25.4 na iui a trd taky cekam.. Mam pozitivni testy ale duch je slabsi nez ten tvuj.. Davala jsem sem fotku.. Dneska uz tam nic moc nevidim. Jen se modlim aby to bylo jako minule, ze se carka ztrati a zase objevi… Kdyz to nedostanu (moc doufam ze ne) tak jdu v pa na krev, ty nervy se nedaji vydrzet..
@Ifunkaa ahoooj, take bohuzel nic nevidim.. Zavidim ze jsi potratila tak rychlr a hcg ti tak rychle slo dolu.. Ja cekala mesic a musela jsem si zaplatit i prasky aby to ze me vubec slo ven.. Ted uz mam take hcg nula, na trstech duchy (davala jsem sem fotky) ale muze to byt jeste pregnylovx duch.. Budu testit jeste dva dny a v patek na krev kdyz tam nic nebude. At mam klid.. Tak si zajdi taky, delaji to i na pozadani a stoji to asi 200.. ![]()
@Pavucinkaa děkuji
Nic se neboj všechno dobře dopadne. Budu držet palce a dej vědět jak si dopadla. Mi čas utíká snad pozpátku až v úterý se dozvím jak to teda doopravdy je
to je ještě týden
Ale nezbývá než vydržet ![]()
@Pavucinkaa No já si ještě pár dní počkám, přece jen jsem teprve 10dpo a minulé(nevydařené) těhu se mi pidi duch ukázal až 14dpo a pak jen sílil…jen než jsem se dostala k dr, tak jsem začalo krvácet a bylo po všem. Zřejmě to bylo neprosperující těhu nebo zamlklé, protože už ve špitále jsem měla hcg 12, druhý den 5 a další den už nic…přikládám foto duchů 14-18dpo(ke konci března). Tobě držím palečky! Snad se dočkáme
Dnes 12DPO, vidí tam někdo něco? Já samozřejmě jo, jako vždy
, ale já vidím čárky už všude ![]()
@Ifunkaa bohuzel, tady fakt nic nevidim. a to ja to vetsinou vidim vsude
ale drzim pesti ![]()
@Pavucinkaa Ahoj taky jsem byla 25. a ještě dnes jsem měla malého ducha na testu z pregnylu
@A123 Ahojky, já už včera nic a dneska znovu
Tak už to vidím dost vesele, BT se drží nad 37 už 8 dní a začínam mít velký bolesti ![]()
@A123 Pregnyl se v těle drží 5-7 dní maximum
Takže jsme spíš těhu ![]()
@Pavucinkaa u mě to je bohužel pregnyl, mám ho už po 4. a vím ze se mi drží kolem 12 dnu
je to jak u koho
@Pavucinkaa ale jestli si včera měla test negativní a dnes zas dvě čárky tak to vypadá nadejne ![]()
@A123 jasne no, kazde telo je jine.. Ja vim ze uz 9 den tam nic neni 100 %, vypada.. Jen cekam az carka zesili
zitra jsem chtela jit na krev, ale vydrzim ![]()