Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@A123 Věřím, že v tom jsem, jen to hcg leze pomalu, může být ještě brzy.
@Jendice1 ms mam sice pravidelne, ale 4.4. jsem potratila v 7tt takže se mi i ms tak nějak poblaznila. Dostala jsem to 5.5. Dnes už téměř nic. Ovulku jsem mela až 23.4. Tak uvidíme. Minule jsem mela ducha 14-15 do uplne pidi. Potom už každý den silil, i když se nakonec druha / neudržela. Dělala jsem test ted odpolko, kvůli te divné ms. Tak uvidíme zítra ráno. Snad tam bude ![]()
@Ifunkaa
Přijde ti? Ty odpolední byly o dost slabší. Uvidíme ráno;) ale e fakt, že jsem před Ms, pokud ty jsi chvilku po ovu, tak je tu vážně šance…mám za sebou taky spontánní potrat a doma krásnou holčičku, Gynekolog říká, že je pak hezky pohnojeno…;) tak o to víc držím palec
![]()
@Pavucinkaa mě to nedalo a koupila jsem jinej a tam byl krasne viditelný duch a to ma citlivost 25
@A123 no super
a jakx jsi koupila? Zavidim hezkeho dusika.. Ja tak hezkeho zatim nemam..
@Pavucinkaa z drogerie nakej intimed. Mas, já mám asi stejný jako ty, uvidím v pondělí, třeba se vybarvi
@Ifunkaa
Tak co? Já čárky tak nějak stejné…asi se fakt musí čekat dva dny…:D nevidím rozdíl oproti odpolku včera, tak snad bude vše ok;)
@Ifunkaa
Tady prikladam.Na Mama testu nic moc.ted po vice hodinach tam skoro nic neni a ten druhy test (pepino)byl slabsi a ted po dvou hodkach je videt dost…ale v limitu to bylo slabsi…
@Jendice1 píše:
Nejde mi to. zkusim znovu nahrat:
Týý jo gratulace
Já uvidím zítra jestli čárka sílí nebo naopak… dneska jsem se na testování vyprdla.