Duchové po limitu i v limitu - foto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
308
9.5.16 10:16

@Jendice1 no me mela ale ms dorazit 2.4., takže jsem začala testovat až po očekáváne ms. Dnes už zase nic…jen malinko spinim, už jsem z toho blázen fakt. Dnes odpo zkusím poslední test a pokud neuvidím jasného ducha bez hledání tak už na to prdim. Dnes jsem 16dpo, takže už by tam určitě mel byt, jestli ne, tak jedeme nanovo :( :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
9.5.16 10:18

@Jendice1 tvůj testik si myslím, že už je naprosto jasny :). Gratulujiiii :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
9.5.16 10:43

:-(

Tak jsem si udělala test z ranní moči a asi nic…mělo by to být ráno silnější né? a né ještě horší…napadlo mě, nemůže test ovlivnit, když jsem večer hodně pila? ale asi spíš nic :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
9.5.16 10:48

@VikiJ
No…duchy vidím..Buď to zanikne a nebo se vybaví. Přeji ti to druhe. Mas ještě doma testy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
9.5.16 10:53

Už né, počkám do středy, pak si dojdu koupit…nezbývá nic jiného, než pár dní počkat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
9.5.16 10:59

@Ifunkaa
No snad jo, poděkovala bych, ale raději tomu ještě pár dní nechám…pokud tam nic moc nevidíš, tak asi vážně nic, zkus zítra…může být i špatný testík…odpoledne jsou testy vždy slabší…já mám tedy silnější bud ráno nebo večer…odpolko spíš slabé…takže zkus klidně večer a i ráno..já vím, že se tím stresuju já i mimi…ale po mé zkušenosti chci jistotu, že to sílí..u syna jsem to vydržela 4 dny po MS netestovat a byl klid…jasné dálnice…jsem blbec, ale nemůžu si pomoct:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
9.5.16 11:00

@VikiJ
ale to čekání že? Já testnu taky zase až ve středu…to by to mělo už rozseknout;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
9.5.16 11:03

@VikiJ Vidím jasné duchy, já už bych se nebála.

• Citovat
  • Upravit
660
9.5.16 11:25

Včera odpoledne krásný duch a ráno skoro nic…:-( uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
9.5.16 12:39

@VikiJ to jsme na tom dost podobně, já měla předevčírem (ikdyž mám MS) krásného ducha. Testovala jsem protože je ms taková divná a přišla o 4 dny déle. A dnes na testu nic :(. Nezbývá než čekat, ačkoliv u mě je už zřejmě naprosto jasno…tak snad příště a tobě držím palce at se duch zase objeví :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
9.5.16 12:51

@Jendice1 no myslím, že už to nemá cenu..BT je sice vyšší než obvykle, na to, že mám MS, tak 36,9..graf si sice nedělám a měřím cca obden asi 2 měsíce, ale při ms je vždy 36,5-36,6..nezbývá než to zkusit znovu. Ted už by měly být // dle mého zřetelné, takže poslední pokud, pak už musím jít na povinnou „poradu“ s mým gyn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
9.5.16 13:49

@Ifunkaa
Moc drzimpalec!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.16 14:06

Ahoj holky ráda bych se k vám přidala… tohle je asi spatny test ze??? Mam silene bilesti z leveho vajecniku do trisla… Hrozneeee vzdycky to chvilku ustane a zase zacne… Vzdy kdyz mam ms tak me boli cele bricho rovnomerne… Nemate nekdo zkusenost??? :roll: (přikladám foto)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.16 14:13

Ahoj holky ráda bych se k vám přidala… tohle je asi spatny test ze??? Mam silene bilesti z leveho vajecniku do trisla… Hrozneeee vzdycky to chvilku ustane a zase zacne… Vzdy kdyz mam ms tak me boli cele bricho rovnomerne… Nemate nekdo zkusenost??? :roll: (přikladám foto)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
9.5.16 14:27

No to vypadá spíš na vadný test, ale zkus si udělat jiný a uvidíš. Něco tam jako je, ale čárka by měla být po celé delce :), ano, píchání mohou být jedním z příznaků těhotenství… jen si nejsem úplně jistá jestli přímo vaječník??? aby se nejednalo o mimoděložní těhotenství nebo cystu, mě spíše píchá a mám takový tlak v podbříšku…mám břicho jak balonek :), ale zatím mam na testu jen duchy. No uvidíš, nejlepší bude opravdu udělat nový testík :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí