Duchové po limitu i v limitu - foto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28
8.5.16 17:09

Tak mě to holky nedalo a udělala jsem si test teď odpoledne výsledek je v limitu a je takový… Co myslíte?

Příspěvek upraven 08.05.16 v 18:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
8.5.16 18:16

@Jendice1 krasaa :palec: potichu už gratuluji, to už nejsou dusiky, ale krásně //. Já jsem opět zklamana. MS neutnula, dnes odpo se zase rozjela a na testu zase skoro nic nevidím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
8.5.16 18:30

Ahoj všem :kytka:
S přítelem máme už půl roku nechráněný styk, celou dobu se nic nedělo, ještě ke všemu mám nepravidelný menses, takže rozpoznat, kdy je třeba ovulace, byl oříšek, ale nějak jsme to neřešili, nechávali celou dobu volný průběh všemu; poslední dobou se i přítel divil, že taková doba bez ochrany a nic :P až nyní, cca v době, kdy mi to mělo přijít a neměla jsem klasický pms, mě napadlo testovat, jen tak. Na prvním z mini serie testů se ukázalo cosi, tak jsem nějakou dobu počkala a za pár dnů jsem to zkusila znovu. A hle, co tam nebylo. Co si o tomto výsledku myslíte? Je to pepino 10, cca doba menses :nevim: :think:
Děkuji za názor :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
8.5.16 19:49

Prosím o radu

Hezký večer, tak jsem si udělala po dvou dnech další test a vyšlo mě toto? Je to opět falešný duch? Nebo mohu být těhotná?, nevím čemu věřit, když jsem před týdnem měla MS..ale prý se to občas stává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
8.5.16 19:52

@VikiJ Já myslím že je tam hezky dušik :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
8.5.16 19:53

Je to z odpolední moči, tak uvidíme ráno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
8.5.16 21:35
@VikiJ píše:
Je to z odpolední moči, tak uvidíme ráno :)

@VikiJ
za me krasne a jasne…jen tak dal:) :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
8.5.16 21:39

@Nena15
mno ja si budu gratulovat, az uvidim dalnici…uz jsem jednou mela zamlkle…hcg rostlo velmi pomalu, az kleslo…dva tydny nervu, nez byl konec…takze jsem opatrnejsi, ale tehu to asi bude:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
8.5.16 21:46

@Ifunkaa
achich…a je silna moc? pak uz vazne asi nic…proto se nedoporucuje testovat driv…takovou situaci projde vetsinou kazda zena, jen o tom nevi…a ja taky nevydrzela, tak snad mimi jo;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3758
8.5.16 23:05
@VikiJ píše:
Hezký večer, tak jsem si udělala po dvou dnech další test a vyšlo mě toto? Je to opět falešný duch? Nebo mohu být těhotná?, nevím čemu věřit, když jsem před týdnem měla MS..ale prý se to občas stává.

Tak jsi asi otehotnela tesne pred ms?
Vypada to na skoro pozitivni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3758
8.5.16 23:06

@kaki7 co si o pozitivnim vysledku myslime? :lol: nejspis jsi tehotna :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
9.5.16 07:56

Tak holky digi test mi dnes ukázal tohle.. Co myslíte? Tohle cysta snad už nebude…

Příspěvek upraven 09.05.16 v 10:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
9.5.16 08:03

Testiky

Tak mam tady testiky dva dny pred MS a v den MS.Tj dnesni testik.Snad tu muru nedostanu…Vypada to nadejne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
9.5.16 08:09
@kaki7 píše:
Ahoj všem :kytka:
S přítelem máme už půl roku nechráněný styk, celou dobu se nic nedělo, ještě ke všemu mám nepravidelný menses, takže rozpoznat, kdy je třeba ovulace, byl oříšek, ale nějak jsme to neřešili, nechávali celou dobu volný průběh všemu; poslední dobou se i přítel divil, že taková doba bez ochrany a nic :P až nyní, cca v době, kdy mi to mělo přijít a neměla jsem klasický pms, mě napadlo testovat, jen tak. Na prvním z mini serie testů se ukázalo cosi, tak jsem nějakou dobu počkala a za pár dnů jsem to zkusila znovu. A hle, co tam nebylo. Co si o tomto výsledku myslíte? Je to pepino 10, cca doba menses :nevim: :think:
Děkuji za názor :-)

Mně přijde slaběji pozitivní…tohle jsem měla včera…za dva dny budeš moudřejší, já taky doufám, že mi to za dva dny už ukáže normální čárky;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
9.5.16 08:11

Já myslím, že krásně sílí, a že je to hodně hodně nadějné :) gratuluji! :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí